Всичко за пералните машини

Преглед на вградената машина на Samsung

Преглед на вградения SM SamsungПовечето хора избират вградени перални машини на Samsung и за това има ясно обяснение. Първо, доверието в марка, която е тествана от десетилетия и милиони потребители, е по-висока, и второ, оборудването, скрито в шкафовете, е по-малко шумно и не излиза от интериора. Трето, широка гама ви позволява да изберете най-подходящата пералня с необходимата функционалност и на достъпна цена.

Ако сте направили избор в полза на автомобилите на Samsung от вграден тип, тогава ние ще ви помогнем да намерите най-оптималния модел. Следва подробен преглед на петте най-популярни марки. Когато освен описанието на значителни технически характеристики, се дават реални отзиви от хора, които вече са използвали продукта.

Samsung WF0804Y8E

Той отваря класацията WF0804Y8E, което е отлична опция за голямо семейство и редовно пране. Основното му предимство е наличието на подвижен капак, който ви позволява да използвате пералнята като вграден под плота или шкафа, или като отделен. Голям барабан с допустимо натоварване до 8 кг сухо пране привлича много хора, което значително спестява време и позволява измиване на цели предмети. Забележителни и отлични технически спецификации.

 1. Електронно управление чрез сензорен екран.
 2. Размери 60/60/85 (съответно ширина / дълбочина / височина).
 3. Консумация на енергия от висок клас - A ++.
 4. Скорост на въртене до 1400 об / мин.
 5. Напълно защитен от течове и случайно натискане на кутията и контролния панел.
 6. Самонаблюдение на балансирането на барабана и разпенването по време на работа.
 7. Основен набор от режими, включително икономия, предотвратяване на гънки, двойно изплакване и експресна програма.

Samsung WF0804Y8E

Тази машина е оборудвана със съвременни и уникални технологии на Samsung. Сред тях е директното задвижване Quiet Drive, което позволява да се подобри качеството на измиване, с по-ниска консумация на енергия и нисък шум. Възможността за пране на дрехи с кислородни мехурчета в режим Eco Bable, както и самопочистване на барабана като част от функцията Eco Drum Clean. Потребителите отговарят само положително за ефективността на подобни опции, както и за интересен дизайн с интуитивни контроли.

Samsung S1005J

Следващата машина, напротив, е много компактна и има дълбочина 34 см. Такива размери позволяват едновременно измиване на не повече от 3,5 кг сухо пране, но те спестяват място и са подходящи за монтаж в малки помещения. Друго предимство е ниската цена, която се дължи на липсата на специални функции и наличието на стандартни характеристики:

 • клас на консумация на енергия - А;
 • средната скорост на въртене не надвишава 1000 об / мин;
 • контрол на пяната;
 • основни режими (деликатно, икономично, бързо, предварително и супер изплакване);
 • забавен старт;
 • барабан от неръждаема стомана

Сред недостатъците може да се отбележи само опростена система за сигурност, къдрене на дрехи по време на пране, „скокове“ с висока скорост на въртене и липса на допълнителни функции. Изброените „минуси“ обаче ви позволяват да не преплащате и да получите надеждна машина за малки (по стандартите на съвременния пазар) пари.

Samsung P1003JGW

Продължава гамата на вградените шайби от марката Samsung P1003JGW. Очевидните предимства на тази машина са ниската консумация на вода, ненадвишаваща 49 литра на цикъл, и цифров дисплей с подсветка. Основните характеристики - консумация на енергия от клас A, извличане на 1000 оборота, защита срещу течове, контрол на пяната, разнообразни програми за измиване - повтарят функционалността на повечето агрегати от средния ценови диапазон. Но има някои функции:

 • 180-градусова врата на люка, която се отваря, което прави процеса на товарене / разтоварване бърз и удобен;
 • възможността да се забави началото на измиването до 24 часа;
 • икономична употреба на почистващи препарати поради многостъпален прием на прах от тавата;
 • система за самодиагностика, постоянно сканираща системата за съществуващи неизправности и повреди;
 • програма за задържане на изплакване, при която водата се оттича след измиване, след което машината преминава в режим на готовност и изплакването се възобновява във всеки удобен момент.

Samsung P1003JGW

Максималният капацитет на резервоара е 5,5 кг, което се счита за най-оптималната стойност за стандартно семейство от трима. В този случай е разрешено половината зареждане на барабана.

Основното е, че повърхността под единицата е твърда и равномерна, в противен случай няма да се случи без чукане и скокове.

Липсата на специфични режими и допълнителни функции елиминира ненужните разходи: не е необходимо да се преплаща за неизползвани възможности. Следователно машината е перфектната комбинация от цена и качество. Използването му е удобно и разбираемо.

Samsung P6091

Изпълнението на следващата пералня Samsung P6091 далеч не е перфектна функционалност. Освен това в много отношения той е по-нисък от другите варианти, които разгледахме.

 1. Енергиен клас - А.
 2. Ефективността на измиване съответства на клас В, а цикълът на въртене съответства на Е.
 3. Консумация на вода - 54 литра на стандартен цикъл.
 4. Броят обороти по време на цикъла на въртене не е по-голям от 600.
 5. 4 програми за пране.

Samsung P6091

Въпреки скромните технически възможности, марката Samsung P6091 има с какво да се похвали. Така ниската мощност увеличава живота на устройството, а съществуващата система за защита от прегряване и течове прави използването му възможно най-безопасно. Опростете инсталирането на малки размери (с дълбочина 55 см) и възможността за инсталиране под плота. Също толкова важно е наличието на специален индикатор за показване на възникнали повреди и неизправности. Но най-важното е, че потребителите нямат оплаквания относно качеството на измитите артикули - машината е в състояние да се справи с всички петна.

Samsung P1405J

Не се лишава от възможността да се вгради под плота, сигнализирайки за съществуващи проблеми в системата и пералнята Samsung P1405J. В допълнение към това, устройството има уникални функции. Първият в списъка е многофункционалният въртящ се превключвател „Jog Dial”, предназначен за по-бързо, по-удобно превключване на режимите на пране и елиминиране на риска от механично счупване поради липсата на ограничител на ограничителя. Следните функции продължават списъка:

 • вратата на люка е оборудвана със специален бутон за отключване;
 • Поддръжка на технологията за самодиагностика "Fuzzy Logic", която е отговорна за реагиране на прегряване и други проблеми в устройството;
 • така наречената система „троен водопад“, по време на която се прилага трикратно напояване на прането по време на изплакване.

Освен това техническите характеристики на машината са на оптимално ниво. Максималното натоварване е 5,5 кг, а класът на консумация на енергия и ефективност на измиване с екстракция са съответно на нива А, А и В. Интензитетът на въртене от 1400 оборота ви позволява да получите почти сухо пране след пране, но ако желаете, можете да регулирате степента на влажност на прането или дори да го оставите напълно мокро. Има и контрол на пяната и защита срещу течове, както и различна температура на водата, забавен старт и много различни програми.

Давайки предпочитание на добре познати и утвърдени марки на пазара, не е нужно да се притеснявате за качеството на измиване и безопасността на вградената пералня. Тогава ще има повече време за избор на най-подходящия функционал сред цялото изобилие от представените опции. В моделната линия от Samsung, единиците са представени за всеки вкус и бюджет и не е трудно да вземете решение за идеалната шайба: просто се запознайте с нашата класация.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини