Всичко за пералните машини

Рецензии за вградени съдомиялни машини

вградени PMM отзивиНай-популярните сред собствениците на съдомиялни машини са най-тесните вградени съдомиялни машини с ширина 45 см. Тази техника има много предимства, достатъчно е просторна, не заема много място в кухнята, а съдовете се мият перфектно. Рекламодателите постоянно повтарят всичко това пред нас. Но какво всъщност е, колко тесни са 45 см съдомиялните машини? Научаваме за това от първа ръка от потребителите, които притежават такива машини.

Gorenje GV51211

Юджийн

Според мен, чудовищна миялна машина, постоянно съжалявам, че реших да купя това „парче желязо“. Така беше. Най-накрая запазих нова кухня, поръчах, обмислих всичко до най-малкия детайл, всичко до сантиметъра, но както се казва, „не забелязах слона“. Необходимо беше да избера нормална марка съдомиялна машина и аз гоних след размера на 45 см. Както се оказа по-късно, други производители имат тесни съдомиялни и качеството им е много по-високо. Какви недостатъци открих в съдомиялната машина Gorenje GV51211:

 • резервоарът с прах се отваря много трудно, капакът постоянно се хваща и закусва;
 • пластмасата явно е с лошо качество, струва си колата да се загрее по време на работа, ако изберете програма за пране на 60 0С, и той започва да мирише ужасно, мина почти година, а миризмата все още присъства;Gorenje GV51211
 • дори ако използвате скъп прах и препарат за изплакване, след измиване в тази машина все още остават странни бели петна върху чиниите, трябва да поставите второ изплакване;
 • много мазни чинии съдомиялната не мие, Опитах се да ги подредя по различен начин както в горната, така и в долната кошница и според инструкциите и без инструкции, резултатът все още е лош.

Сега казвам на всички свои приятели и познати, че не купуват съдомиялна машина Gorenje GV51211. Не съм виждал най-лошата технология, по-добре е да миете съдовете с ръце.

Влад

Тази съдомиялна машина е тясна 45 см, побира 9 комплекта чинии, имам достатъчно „за очите“, така че дори не мислех за машина с ширина 60 см. Досаден шум, само за това снимам модела една точка, производителят може да опита и по-добре да направи шумоизолация. В началото изобщо не знаех как да се справя, не поставях чиниите правилно, нито избрах режима, сега се адаптирах, ще подредя правилно всички обекти и ще постигна добър резултат. Особено харесвам миенето на пластмасови контейнери за храна - идеално чист резултат. За моя вкус миялната машина има добри размери (45 см), дизайн, но в същото време е трудна за работа и шумна. Поставих ниска оценка - 3,5 точки от 5.

Bosch SPV30E40RU

ЕленаBosch SPV30E40RU

Това е, което се нарича "евтино и весело"! Това е просто страхотна вградена миялна машина, която струва всяка стотинка, платена за нея. От „общуването“ с нея остават само положителни емоции: лесно се зареждат съдовете, съдовете се мият парадоксално добре, опитах се да измия дори без прах - резултатът е положителен. Преди имах стандартна 60-сантиметрова машина от компанията Electrolux, но качеството на мивката беше значително по-ниско. Управлението е интуитивно и удобно, а монтажа е на височина 1,5 години, няма неизправности. Сега пиша положителни отзиви за нея навсякъде, много съм благодарен на производителя. Оценка 5.

Сергей

Силно не избрах съдомиялна машина, изискваше се, купих я. Имам ниша в новата кухня 48 см, подходяща е само тясна миялна машина, в магазина минах покрай коли с размери 60 см, пъхнах пръста си при първото, което падна под мишницата ми 45 см, оказа се Bosch SPV30E40RU, взеха го. Не мога да кажа нищо лошо, използвам го рядко, но тя никога не ме е провалила.

Тя има готина програма за миене с продължителност 29 минути, заредете съдовете, сложете бързо измиване и сега пред вас е планина от чисти съдове! Моделът е похвален.

BOSCH SPV40E40RU

Karinastas

Съпругът избра миялната машина, имаше нужда от кола до 45 см, 60 см не се вземат предвид.След като прочетохме отзивите в интернет, се настанихме на Bosch. Колата, въпреки че е проектирана за 9 комплекта, но сме доволни. Съпругът ми се свърза, но производителите на мебели го инсталираха. Що се отнася до самата машина, ще изброя всичките й предимства, но не са малко от тях:BOSCH SPV40E40RU

 • Няма проблеми с инсталацията.
 • Много различни режими, включително икономични и интензивни за мръсни саксии.
 • Има забавяне в началото до 9 часа, но не е нужно да го използвам, защото вечер зареждам чинии и сутрин получавам чисти съдове.
 • Използвам половин товар, ако съдовете не са много удобни и имат по-малко средства за миене.
 • Удобна работа и ясни инструкции, всичко е описано как да поставяте съдове в кошници.
 • Можете да спрете програмата или сушенето, да докладвате за нещо, да затворите вратата и машината ще продължи работата си сама.
 • Удобен сигнал за регулиране на силата на звука в края на измиването.
 • Съдовете се мият перфектно, основното е да настроите желания режим и да изберете добър препарат.
 • Детето няма да може да отвори машината по време на работа.
 • Лесно е да почиствате филтрите и да се грижите за устройството.

Има един минус - колата е шумна, но не притеснява никого. Ето защо, доволен от придобиването. Мисля, че си струва парите, похарчени за това.

тригер

Впечатлението след покупката беше страхотно. Но след като еуфорията отмина, те забелязаха, че съдовете не се мият и миришат лошо. Плюс този модел в броя на програмите, има бързо измиване. Цената за такава качествена мивка е завишена. Съдовете трябва да се мият, те очакваха най-доброто от Bosch.

Зверев Владимир

Преди месец купих съдомиялна машина на известна немска марка и останах доволна. Ясни и илюстрирани инструкции. Най-често използвам основната програма, която мие чинии на 65 градуса. Почти всичко се измива, с изключение на измет от супа в саксии, петна от чай. Стартираме колата всеки друг ден, достатъчно за семейство от 3 души. Стартирам колата през нощта, за да получа сухи и чисти съдове сутрин. Ако лекът е добър, тогава съдовете наистина блестят, няма от какво да се оплаквате. Съдомиялната не разочарова, имаше повече време за гледане на телевизия.

Никишин Максим

Безшумната и надеждна вградена миялна машина на Bosch ефективно мие чиниите. Няма проблеми с инсталацията, аз сам се справих. Стартирам колата за през нощта, слагам обичайната програма за миене на 60 градуса, сигналът за прекратяване на програмата е почти нечут, не намерих смисъл да отлагам старта. Но в този модел има минус - чиниите не изсъхват, върху чиниите остава вода. Но след поредица от експерименти установих, че ако извадите съдовете веднага, тя е суха и ако изчакате, докато изстине, върху нея се събира конденз, така че става мокър.

Hansa ZIM 446 EH

Lyuba115Hansa ZIM 446 EH

Затова реших да напиша отзива си за съдомиялната машина Hansa ZIM446EH. Не издържам на миенето на съдове с ръце, така че вградената миялна машина се появи веднага с покупката на нов корпус. Искаха само вградена кола, но 60 или 45 см, те бяха определени дълго време. В резултат на това те решиха 45 см за семейство от 3 души - достатъчно, 60 за всичко. И компанията беше избрана, като прочетете отзиви в Yandex Market, разбраха, че Bosch не е по-добър, но цената му не е за нашия бюджет, затова купихме Ханс.

добър Отзиви за съдомиялна машина Hansa може да се види на уебсайта на Елдорадо. И всъщност не останах разочарован от покупката. Мие колата всичко е много чисто, не мога да го направя с ръцете си, всичко просто свети. Необходимо е да се издигне паметник на този, който веднъж излезе с миялна машина.

Litops

След раждането беше решено да се купи съдомиялна машина. Тя наистина спестява. Нужен беше само тесен модел от 45 см, тъй като кухнята е малка. Първото нещо, което обърна внимание на малкия поток вода. Машината има 3 кошници, така че долната има дефект, производителят явно не е предвидил, че ако поставите висок тиган вляво, отделението за таблети не се отваря. Най-често използваме дневния режим, който продължава около 2,5 часа при температура около 60 градуса.В кратък режим почистващият препарат е слабо изплакнат.

Що се отнася до сушенето, изглежда, че го няма. По принцип всички ястия остават мокри, с изключение на плоските чинии. Натрупваме чиниите, но е по-добре да не ги поставяте в колата, може да се появи неприятна миризма. Минусът на колата е, че е много шумен, помпата дори шумоли. Но, въпреки това, те са доволни от оборудването, тъй като се справя добре със задачата за миене на чинии и се поставят доста голяма част от чиниите.

Иван

Една добра и евтина вградена съдомиялна машина с ширина само 45 см, макар и на китайски монтаж, първоначално търсеше пълен размер 60 см, но се настани на тази. Хареса ми, че има дисплей и красива подсветка. В началото колата миришеше на пластмаса, сега миризмата се появява само при продължителна работа и високи температури. При източване той вдига много шум. И дори ако поставите много чинии във втората кошница, тогава лъжиците с вилици няма да се мият. Като цяло съм доволен от покупката.

В заключение отбелязваме, че отзивите за вградените съдомиялни машини далеч не са положителни във всички случаи, но като се има предвид, че хората ги купуват в големи количества, резултатът може да се счита за много висок. Внимателно изберете марка и модел и няма да съжалявате.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини