Всичко за пералните машини

Вградени съдомиялни 50 - 55 cm

вградени съдомиялни 55 смРазнообразието от съдомиялни машини на пазара на домакински уреди е огромно, има само повече от две дузини производители и всеки от тях произвежда десетки модели, които се различават по технически характеристики и външен дизайн. Що се отнася до размерите на съдомиялните машини, в повечето случаи те са стандартни, ширината им е 45 или 60 см, това улеснява монтажа им в мебели, което също се прави в съответствие със стандартите.

Но все повече хора се интересуват от съдомиялни машини с ширина 50 или 55 см, с възможност за интегриране в мебели и монтиране на уреди в ограниченото пространство на кухнята. Тази статия ще посветим на прегледа на точно такива машини.

Видове и характеристики на съдомиялни 55 см

Неведнъж сме писали, че всички съдомиялни машини са разделени на компактни, тесни и пълноразмерни, в зависимост от тяхната ширина и височина. След като анализираме наличните съдомиялни машини според Yandex Market, можем да кажем, че съдомиялни машини с ширина 55 см са компактен, височината им не надвишава 60 см. Що се отнася до съдомиялните машини с ширина 50 см, те просто не съществуват. Вярно е, че има такава вградена съдомиялна машина Whirlpool ADG 9840 с ширина почти 50 см (49,7) и височина 82 см, но тя не се продава.

Съдомиялната машина, която е с ширина 55 см и дълбочина 50 см, може да бъде или напълно вградена, или частично вградена.

Съдомиялни Electrolux

Electrolux ESL 2400 RO - съдомиялна машина с възможност за цялостно интегриране в мебелите, точните размери са: ширина 55 см, дълбочина 50 см, височина 43,8 см. Тази съдомиялна машина може да мие 6 стандартни чинии за средно 125 минути. В същото време е много икономично, тъй като консумацията на вода е само 7 литра, а електричеството - 0,61 kW / h. Съдомиялната машина е оборудвана с шест програми за най-различни ястия, включително и за деликатни, Потребителите отбелязват удобството да имат забавен старт до 24 часа. Минусът на модела е, че защитата срещу течове е частична, но напълно отсъства от деца и издава приличен шум до 54 dB. Цената е 39,5 хиляди рубли.
Electrolux ESL 2400 RO

Electrolux ESL 24 50 - този вграден модел на компактна съдомиялна машина от Electrolux има само 4 режима на миене. Няма деликатно измиване, но има автоматична програма поради наличието на сензор за определяне чистотата на водата. Съдомиялната работи доста тихо, без да надвишава шум от 45 dB. Можете да отложите измиването от 1 до 19 часа. По отношение на ефективността тази съдомиялна машина не се различава от предишната. И също така няма пълна защита срещу течове. Точните размери са: ширина 54,5 см, дълбочина 49,4 см и височина 44,7 см. Тя струва около 38,5 тона.
Electrolux ESL 2450

Флавия CI 55 HAVANA

Съдомиялна машина, сглобена в Китай. Този напълно интегриран модел има размери: ширина 55 см, дълбочина 50 см и височина само 43,8 см. Не е по-нисък от конкурентите на Electrolux по отношение на икономия и потребление на вода и електричество. Що се отнася до шума, цифрата е 52 dB. Шест стандартни комплекта съдове могат да се мият, като изберете един от 7 режима на миене. Има режим на предварително накисване и възможност за забавяне на старта до 24 часа.
Флавия CI 55 HAVANA

Можете да миете съдовете по всякакъв начин, както на прах, така и на средства за изплакване, и 3 в 1 таблетки. Защитата в такава машина е само частична. Тази съдомиялна машина привлича на цена от 21 хиляди рубли. Потребителите реагират положително на тази съдомиялна машина, отбелязвайки само малки недостатъци:

  • шум;
  • тих сигнал за завършване на измиването;
  • трудност при окачването на фасадата.

Smeg STC75

Съдомиялна италианска сглобка, предназначена за 7 комплекта ястия. Тази машина е изцяло вградена мебел, точните й размери са: ширина 55,9 см, дълбочина 55 см, височина 57,8 см. Брой режими 10, съдомиялната работи тихо, без да надвишава шум от 45 dB. За един цикъл на измиване, който е средно 3 часа, машината изразходва около 10 литра вода и 0,73 кВт / час енергия.

Вътрешното осветление изглежда привлекателно, радва наличието на цялостна система за защита. Можете да отложите старта до 9 часа. Тази съдомиялна машина принадлежи към първокласния клас и затова струва около 91 тона.

Smeg STC75

BELTRATTO LAC 4600

Съдомиялната машина BELTRATTO е друга машина от първокласен италиански произход. Този частично вграден модел не се различава по специфични характеристики. Той съдържа 6 стандартни комплекта ястия и има само 5 режима. Нивото на шум за такова оборудване според нас е високо - 51 dB. Консумацията на енергия е много висока 1.6 kW / h е минус. Но плюсът на тази съдомиялна машина е в пълна защита срещу изтичане на вода.
BELTRATTO LAC 4600

Точните размери на съдомиялната машина BELTRATTO LAC 4600: ширина 56 см, височина 46 см, дълбочина 60 см. В описанието не намерихме специални програми, като деликатно измиване или накисване. Но в същото време тази „красота“ на черен цвят струва почти 78 хиляди рубли.

AEG F 55 200VI

Съдомиялна машина на немски монтаж, с възможност за пълна интеграция в мебелите. Този модел изразходва само 7 литра вода за измиване на шест стандартни комплекта съдове и 0,64 кВт / ч енергия. Тя работи тихо, както отбелязват потребителите, почти неразбираеми. CСред пет програми има специална програма за миене на тенджери и тигани, както и автоматична програма в зависимост от степента на замърсяване на съдовете.
AEG F 55200 VI

Можете да отлагате мивката за не повече от 19 часа, а също така да използвате таблетки за миене на съдове. Точните размери са: ширина 55 см, височина 45 см, дълбочина 50 см. Цената е около 44 тона.

И така, разгледахме всички съдомиялни машини, които видяхме, че са с ширина 55 см и няколко модела с ширина 56 см. Но пазарът постоянно се попълва с нови модели, така че кой знае, може би ще има машини с по-голям капацитет, а ширината им ще бъде 50-55 см ,

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини