Всичко за пералните машини

Преглед на вградените шайби на Mile

Преглед на вградените шайби на MileПералните машини Miele не се нуждаят от реклама: надеждни, висококачествени единици от европейски производител отдавна и дълго време спечелиха доверието и признанието на потребителите. Що се отнася до цената на домакинските уреди, тя е над средния ценови диапазон, но такова надплащане е оправдано. Ще ви представим общ преглед на най-добрите вградени перални машини Miele, ще анализираме основните функции и характеристики на моделите.

Miele WT 2679 I WPM

Автоматичната машина е оборудвана с висококачествени европейски компоненти. Ако искате да закупите най-надеждната единица за монтаж - внимателно изучете Miele WT 2679 I WPM. Стилен дизайн, отлично ниво на пране, огромен брой функции и допълнения - всичко това се отнася за този модел.

Вграденото кондензационно сушене с водно охлаждане, което има 9 програми, не може да остави никого безразличен. Размерите на машината, оборудвана с фурна, също са приятни - ширината, дълбочината и височината съответно са 60, 58 и 82 см. Какво още трябва да знаете за шайбата?

 1. Максималното тегло на сухото пране, заредено в барабана, е 5 кг.
 2. Ефективно сушене едновременно до два и половина килограма неща.
 3. Интелигентно управление.
 4. Дисплей с текст с оригинална подсветка.
 5. Икономично потребление на енергия, клас "А".
 6. Пълна защита срещу случайни течове.
 7. Резервоар от неръждаема стомана
 8. Функция за актуализиране на софтуера.
 9. Възможността да се забави стартирането на измиването с един ден.
 10. Защита срещу детска намеса.
 11. Висока скорост на въртене по време на въртене - до 1600 в минута.

Miele WT 2679 I WPM Miele WT 2779 i WPM

Miele WT 2679 I WPM осигурява отлично качество на измиване. На разположение на домакинята ще бъдат 21 специални програми, сред които са не само обичайните деликатни, бързи, предварителни режими, но и необичайни функции, например „Нишесте“, „Измиване на дънки“, „Измиване на коприна“ и други.

Машината е оборудвана със системата Waterproof-Metall, която ще позволи на домакинята да не направи грешка с количеството почистващ препарат в шайбата. Възможно е автоматично управление и балансиране на барабана по време на цикъла на въртене.

Средната цена на пералня е 131 хиляди рубли. Той напълно оправдава устройството с вграден шкаф за сушене, широк спектър от функции и допълнения и високо качество на сглобяване.

Miele WT 2789 I WPM

Друга вградена перална машина Miele с функция за сушене на мокри дрехи. В сравнение с предишния модел, този се отличава с големия си капацитет: до 5,5 кг сухо пране могат да бъдат заредени в барабана, до 3 кг дрехи могат да се сушат наведнъж.

Интелигентното управление на системите ви позволява да изберете оптималните параметри на пране в зависимост от интензивността на замърсяването, масата на заредените неща и други неща. Машината консумира ресурси по-скоро икономично, има висок клас ефективност на пране и въртене. Допълнителни функции:

 • пълна защита срещу аварийни течове;
 • висока скорост на въртене - до 1600 об / мин;
 • контрол и предотвратяване на прекомерно разпенване;
 • заключване на контролния панел от деца;
 • меден барабан;
 • резервоарът е изработен от неръждаема стомана с висока якост;
 • възможност за синхронизиране на шайбата с компютър;
 • отлична звукоизолация на калъфа;
 • Технология за грижа за пара.

Mile WT 2789 I WPM може да предложи голямо разнообразие от режими на пране, има отделни програми за дънки, тъмни дрехи, спортни дрехи, пух и връхни дрехи, ризи, меки играчки.

Устройството има функция за памет, това допълнение ще ви позволи да не конфигурирате необходимите параметри отново и отново, а да запишете собствената си програма за пране в интелекта.

Средната цена на пералня-сушилня варира от 112 до 140 хиляди рубли. Закупувайки този модел, вие си гарантирате комфортна и безпроблемна работа на AGR.

Miele W 2859 IR WPM ED Supertronic

Този модел е изключително икономичен. Интересна особеност на устройството е вграденият електромер, консумиран от машината. Патентованият барабан с пчелна пита, с който е оборудвана шайбата, ви позволява внимателно и ефективно да перете тъкани, които изискват специални грижи. И така, основните параметри на вградената машина са следните:

 • вместимост на барабана - до 5,5 кг пране;
 • консумация на енергия и вода за стандартен цикъл на измиване съответно 0,17 kW * h / kg и 42 l;
 • абсолютна защита на случая срещу течове;
 • функция за запис на лични потребителски програми;
 • възможност за актуализиране на софтуер;
 • таймер за забавяне на старта до 24 часа;
 • контрол върху прекомерното образуване на пяна в процеса;
 • автоматично подравняване на барабана, предотвратявайки дисбаланса;
 • висока ефективност на въртене - до 1600 об / мин.

Miele Softtronic W 3741 WPS Miele W 2859 iR WPM ED Supertronic

Резервоарът на пералната машина е изработен от устойчив материал - неръждаема стомана, което несъмнено повишава надеждността на дизайна. Intellect осигурява показването на информационни текстови подсказки, които ще помогнат на домакинята бързо да се справи с управлението на AGR.

Набор от специални програми за миене е доста разнообразен. Режимите на пране на нови, черни и спортни предмети, деликатни материи, връхни дрехи, артикули, пълни с пух, пера и меки детски играчки са програмирани в интелекта. Можете да изберете функцията на импрегниране, накисване, нишесте, отстраняване на петна.

Miele Softtronic W 3741 WPS

Друг страхотен модел, който съчетава напредналото развитие на компанията Miele. Вградената машина с тип предно зареждане ще позволи измиване на до 6 кг сухо пране едновременно. Интелигентният контрол на прането прави процеса възможно най-ефективен и икономичен.

Размерите на пералнята са 60 * 58 * 85 см. Ако говорим за разхода на ресурси, то с редовен цикъл на измиване машината „изяжда“ 0,17 кВт * ч / кг електроенергия и 47 литра вода. Класът на производителност на въртене е "B", като максималната скорост на въртене на барабана в този режим е 1400 оборота в минута.

Mile Softtronic W 3741 WPS има пълна защита на тялото срещу непредвидени течове, позволява ви да включите защита срещу детска намеса в процеса, способен е да контролира и предотвратява прекомерното образуване на пяна по време на измиване и изплакване. Резервоарът за миене е от неръждаема стомана.

Машината има широк спектър от режими, сред които са както обикновени програми, така и специални, използвани за тъкани, изискващи специални грижи. Има възможност за актуализиране на софтуера с появата на подобрения и иновации. Средната цена на пералня е около 63 хиляди рубли.

Miele W 2809 i re

Друга прилична вградена пералня Miele, съчетаваща европейско качество на сглобяване, стилен дизайн, лесна употреба и ефективност на измиване. Отличен вариант за вграждане, размерите на кутиите са 60 * 58 * 82 сантиметра. Дигиталният дисплей ви позволява да видите етапите на програмата, да изберете температурата на загряване на водата, да включите времето за забавяне на старта и т.н.

Miele W 2809 i re

Интелигентният контрол настройва параметрите на програмата в зависимост от обема пране, поставен в барабана, степента на замърсяване на нещата, типа плат, като по този начин икономически изразходва всички видове ресурси. Основните характеристики на устройството могат да бъдат изброени за дълго време.

 1. Просторен барабан, който ви позволява да зареждате до 5 кг пране едновременно.
 2. Завъртането се извършва със скорост до 1400 об / мин.
 3. Корпусът на автоматичната машина е напълно защитен от аварийни течове.
 4. Ако е необходимо, можете да активирате заключване на основния контролен панел.
 5. Автоматично предотвратяване на дисбаланс в барабана.
 6. Предотвратяване на прекомерно разпенване.
 7. Поставяне на пауза в началото на процеса до 24 часа.
 8. Актуализация на софтуера AGR, ако е необходимо.
 9. Функция памет, поради която параметрите, зададени за последен път, се запомнят от интелекта.
 10. Защита срещу сгъстяване.

Набор от специални програми на автоматичната машина ще ви позволи да изберете какво е необходимо за деликатни елементи, елементи от вълна, коприна, връхни дрехи и дънки. Осигурен е режимът на бързо и предварително измиване, накисване. Средната цена на Miele W 2809 i re е 61500 рубли.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини