Всичко за пералните машини

Вградени перални машини Electrolux

Вградени перални машини ElectroluxСъс сигурност мнозина са се сблъскали с проблема с инсталирането на пералня в малък апартамент. Често в такива случаи устройството доставя много неудобства, заема твърде много място, дори предотвратява движението около апартамента. Вградените перални машини Electrolux са проектирани да решат този проблем. Можете лесно да го инсталирате, където искате, и той ще се впише във възможно най-доброто оформление, като същевременно изпълнява всички негови характерни функции. Така че в тази статия ще видите преглед на няколко модела на вградени перални машини марка Electrolux.

Electrolux EWG 147540 W

Този модел е получил само най-високите оценки от потребителите на различни онлайн магазини. Тази машина има товар от 7 кг и параметри на корпуса 820x596x544 мм (височина - ширина - дълбочина). Важно е да се обърне внимание на такива характеристики като:

 • цена на машината;
 • скорост на въртене;
 • качество на измиване.

Всъщност на цена от 74 490 той има доста висока скорост на въртене (1400 об / мин), както и огромен арсенал от различни режими и програми, които ви позволяват да се грижите за почти всеки тип плат и тип пране. Можете да миете, като използвате следните алгоритми:

 • памук;
 • Памук с очакване пране;
 • синтетика;
 • Синтетика с предварително промиване;
 • коприна;
 • Смесени тъкани;
 • вълна;
 • Еко памук (бели и неразливащи се тъкани при ниска температура).

В допълнение, на ваше разположение има специални програми: деликатно измиване; предене; сливи; изплакнете; ръчно измиване.

Electrolux EWG147540W

Устройството има голям електронен LCD дисплей, на който можете да видите основните индикатори за измиване. Върху него се показва функцията „Delay washing“, при която можете, като заредите барабана, да изберете времето, след което устройството започва да работи. Специално място сред характеристиките на шайбата заема функционалността, осигуряваща безопасността на нейната работа.

 1. Контрол на пяна - това ще помогне да се избегне счупване или деформация на машинните части поради увеличеното отделяне на пяна.
 2. Широк ъгъл на отваряне на вратата - няма да имате проблеми с зареждането на пране в барабана.
 3. „Заключване на панела“. Тази функция предотвратява случайни натискания на клавишите на панела, а също така предпазва децата от смущения в работата на машината.

Както можете да видите, този модел на Elelctrolux има много полезни компоненти, проектирани с ума и грижата за вашия комфорт и безопасност. И всичко това за доста бюджетна цена.

Electrolux EWG 147510 W

Тази машина с товар от 7 кг и параметри 60х55х82 см е един от най-функционалните модели от тази серия. На първо място, заслужава да се отбележат функциите за осигуряване на безопасно използване на машината. Има много полезни опции.

 1. Защита от течове.
 2. Функция "Защита на децата."
 3. Контрол на дисбаланса;
 4. Контрол на пяна

Освен това, за ваше удобство, разработчиците са създали специален дисплей, на който са видими основните индикатори за измиване, функцията за забавяне на измиването (до 20 часа за този модел) и ниското ниво на шум, излъчван от машината. Що се отнася до програмите, интегрирани в устройството, има 14. Сред тях има режим за грижа за вълнени продукти, деликатни тъкани, както и програми като:

 • супер изплакване;
 • икономично измиване;
 • бързо измиване
 • predvaritelnayastirka;
 • програма за премахване на петна.

Electrolux EWG 147510 W

Още една добавка. функцията - Мениджър на времето, ви позволява независимо да избирате условията на пране, като се започне от скоростта на въртене (макс. 1400 об / мин) и завършва с отмяна на въртенето. Съвсем очевидно е, че този модел, като е и вградена машина, ще ви служи добре, тъй като с правилната му употреба можете да премахнете почти всякакви мръсотии от всякакъв вид плат. Това е безопасно, удобно и евтино!

Electrolux EWX 14550 W

Този вид електролукс машини с параметри 60х54х82 см и товар до 6 кг има толкова три програми за сушене! Както и други специфични за марката функции (наличието на вграден цифров дисплей например). Така че, ще разберем основните режими, достъпни за собственика на този модел. Има функции, които са универсални за всички машини и индивидуални за този конкретен модел.

 1. Режим на измиване
 2. Режим измиване на коприна.
 3. Пране на нежни тъкани.
 4. Икономично измиване.
 5. Супер изплакнете.
 6. Режимът за предотвратяване на бръчки по дрехите е много полезна функция, която ви позволява да измиете старателно прането си, дори и да не се налага да го огъвате.

Що се отнася до безопасността на употреба, тогава в този модел съответните параметри са отгоре. На разположение за вас: заключване на контролния панел, контрол върху нивото на пяна, контрол на дисбаланса, частична защита срещу течове на вода (важи само за тялото на машината).

Electrolux EWX 14550 W

Отделно си струва да отбележите такива интересни подробности като автоматична оптимизация на разходите и сигнал за приключване на програмата. за на контролния панел ще намерите специална индикаторна лампа, която показва действието на дадена програма и нейния край. За ваше удобство можете сами да зададете някои индикатори за измиване, като например:

 • изберете температура;
 • избор на скорост на въртене;
 • анулиране на завъртане.

В сайтовете на различни онлайн магазини този конкретен модел има огромен брой положителни отзиви, поради своето удобство, качество на работа и уникални характеристики. Погледнете по-отблизо!

Electrolux EWX 147410 W

Цената на този модел е около 66-67 хиляди рубли. Размерите му са 82 × 59,6 × 55,5 см, а обемът на резервоара е 7 кг. В този случай можете да изсушите до 4 кг спално бельо. Интересно допълнение - люкът на модела е значително увеличен в сравнение с неговите колеги, което е много по-удобно при зареждане на пране в уреда.

Програмите за пране са доста разнообразни. Можете също така да измиете всичко: памук, синтетика, коприна, вълна, деликатни тъкани със и без предварително измиване, като използвате допълнително въртене, източване, изплакване и сушилня. Заслужава си имайте предвид, че с този набор от режими няма да имате проблеми с измиването на всякакви тъкани с всякакви замърсявания. Допълнителните характеристики на този модел заслужават специално внимание:

 • 4 нива на температура, оборудвани с друг индивидуален индикатор - много удобно!
 • 3 режима на въртене, както и програмата без завъртане;
 • отлагане на старта, както и други модели;
 • режими на допълнително изплакване и готовност;
 • време за сушене.

 

За разлика от други машини с пластмасови резервоари, този калъф е изработен от карборан, което го прави по-издръжлив и здрав. За допълнителна безопасност има и защита срещу преливане, контрол на дисбаланса, както и логическата система Fuzzy - тоест машината задава определени функции и режими по подразбиране.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини