Всичко за пералните машини

Candy Embedded Washer Review

Преглед на вградената миеща машина KandyВградените уреди често се инсталират в домове, апартаменти и офиси. Тази техника е добре подходяща за използване в големи помещения, може да бъде монтирана в стаи, декорирани във всяка цветова схема. Вградените перални машини не нарушават стила на стаята, като напълно съответстват на нейния интериор. Преди да решите да закупите перална машина Candy, има смисъл да се запознаете с моделите на пазара.

Характеристики на вградените шайби

Каква е разликата между традиционните перални машини и вградените устройства? Можете да разберете този проблем, като оцените отделните параметри на вградената технология. Инсталирайки такова оборудване, потребителят получава осезаеми предимства.

  1. Намаляване на заетото пространство. Този имот със сигурност ще бъде интересен за собствениците на малки по размер апартаменти с малки кухни и бани.
  2. Вградената машина Kandy, въпреки малкия си размер, често има капацитивен барабан.
  3. Лесно свързване към ВиК. Комуникационните елементи няма да бъдат видими отвън, тъй като са положени от задната страна на инсталираните мебели.
  4. Използването на вградена технология ви позволява да избегнете нарушаване на идеите на дизайнера за формирането на интериора на стаята.
  5. Монтирането на специални шкафове за вградени уреди придава на помещението повече функционалност.

Честно казано, трябва да се отбележи, че цената на вградените модели е по-висока от конвенционалните машини, с приблизително същите характеристики. В допълнение, гамата от продукти вече.

Не трябва да забравяме, че изпаренията от използваните почистващи препарати се разпръскват в кухнята. Този феномен не добавя здраве на жителите на апартамента и затова е необходимо внимателно да се оценят последствията от придобиването на такива автомобили. След това ще представим преглед, в който ще представим най-добрите модели на такава технология.

Бонбони CDB 475 D

Това е вградена пералня с предно зареждане пране. Максималното натоварване на барабана в режим на пране е 7 кг, в режим на сушене - 5 кг. Размери - 600x540x820 мм. Този модел използва интелигентно управление. За показване на информация за режимите на работа на пералнята, грешки и т.н., на предния панел е инсталиран цифров монитор. Цветът на тялото е бял, за направата на барабана се използва пластмаса. Диаметърът на отвора за зареждане на барабана е 300 мм.

Канди пример за вграждане

Инсталиран двигател позволява на тази пералня да върти пране с максимална скорост от 1400 об / мин по време на цикъла на въртене. Потребителят има възможност да регулира скоростта на въртене на барабана с мокро бельо. Калъфът на модела е защитен срещу течове, в допълнение машината е оборудвана със система за защита срещу детска намеса. По време на работа контролната система следи дисбаланса и разпенването.

Системата за управление има 16 предварително зададени режима на пране, включително елементи от вълна, както и деликатни материали. Предвидени са и режимите за бързо и предварително измиване, отстраняване на петна. Потребителят има възможност да конфигурира режимите на пране в ръчен режим.

Candy CBWM 814D-S

Candy CBWM 814D-S е вградена перална машина за предно зареждане. Максималното зареждане на барабана в режим на пране е 8 кг. Режимът на сушене не е осигурен. Размери - 600x520x820 mm. Тегло 71 кг. Този модел използва интелигентно управление. За показване на информация за режимите на работа на пералнята, грешки и т.н., на предния панел е инсталиран цифров монитор. Цветът на самата машина е бял, за направата на барабана се използва пластмаса. Диаметърът на люка е 300 мм.

вградена машина

Инсталиран двигател позволява на тази пералня да работи с максимална скорост 1300 об / мин.Потребителят има възможност да регулира скоростта на въртене на барабана в режимите на измиване и въртене. Калъфът на модела е защитен от течове, в допълнение машината е оборудвана със система за защита на детето. В процеса на измиване контролната система следи дисбаланса и нивото на пяна.

Системата за управление има 16 предварително зададени режима на пране, включително вълнени елементи и деликатни материали. Има и програми за бързо и предварително измиване, отстраняване на петна. Потребителят има възможност да прави настройки в ръчен режим.

Бонбони CWB 1382 D

Това е вградена перална машина с предно зареждане. Максималният капацитет на барабана в режим на пране е 8 кг. Режимът на сушене не е осигурен. Размери - 600x540x820 мм. Тегло 71 кг. Този модел използва интелигентно управление. Има добър цифров дисплей. Цветът на тялото е бял, за направата на барабана се използва пластмаса. Диаметърът на люка за зареждане на бельо е 300 мм.

Инсталиран двигател позволява на тази пералня да работи с максимална скорост 1300 об / мин. в режим на въртене. Потребителят има възможност да регулира скоростта на въртене на барабана в режимите на измиване и въртене. Калъфът на модела е защитен от течове, в допълнение машината е оборудвана със система за защита на детето. По време на работа електронната система следи дисбаланса и нивото на пяната. Машината има 16 предварително зададени режима на пране, включително вълнени елементи и деликатни материали. Има и програми за бързо и предварително измиване, отстраняване на петна.

Candy CBWD 8514D-S

И този „домашен помощник“ е способен на нещо повече от просто изпиране на дрехи. Тя също може да изсъхне. Максималното натоварване на барабана в режим на пране е 8 кг, в режим на сушене до 5 кг. Размери - 600x540x820 мм. Тегло 68 кг. Този модел използва интелигентно управление. Има страхотен модерен дисплей. Цветът на тялото е бял, за направата на барабана се използва пластмаса. Диаметърът на люка за зареждане на бельо е 300 мм.

Инсталираният двигател позволява на тази пералня да върти подвижните елементи с максимална скорост 1400 об / мин.

Потребителят има възможност да регулира скоростта на въртене на барабана в режимите на измиване и въртене. Случаят на модела е защитен от течове, в допълнение системата за защита на детето не е инсталирана. По време на работа електрониката следи дисбаланса и нивото на пяната. Машината консумира 114 литра вода за едно измиване.

Системата за управление има 15 предварително зададени режима на пране, включително вълнени елементи и деликатни материали. Има и функции за бързо и предварително измиване, отстраняване на петна. Потребителят има възможност да конфигурира „домашния асистент“ в ръчен режим.

Бонбони CDB 485 D

Е, тази фронталка е идеална за брачна двойка с три деца. Максималното натоварване на барабана по време на миене е 8 кг, в режим на сушене до 5 кг. Размери - 600x540x820 мм. Тегло 69 кг. Този модел използва интелигентно управление. За да се показва различна информация за грешки и т.н., на предния панел е инсталиран цифров монитор, оборудван с подсветка. Цветът на тялото е бял, за направата на барабана се използва пластмаса. Диаметърът на люка за зареждане на бельо е 300 мм.

вградена машина на витрината

Инсталиран двигател позволява на тази пералня да работи с максимална скорост от 1400 об / мин. в режим на въртене. Потребителят трябва независимо да конфигурира Candy CDB 485 D. Случаят на модела е защитен срещу течове, в допълнение системата за защита срещу намесата на малки деца не е инсталирана. По време на измиването контролният модул контролира дисбаланса и нивото на пяната. Само за един пълен цикъл машината изразходва 114 литра вода.

Тази вградена машина има 9 режима на пране, включително вълнени елементи и деликатни материали. Осигурени са и функциите за бързо и предварително измиване, отстраняване на петна.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини