Всичко за пералните машини

Преглед на вградените шайби на LG

вграден CM LGПералните машини от световно известната марка LG са в голямо търсене. Това е разбираемо - производителят използва само иновативни технологии в своите дейности, предлага на купувача домакински уреди, които съчетават всички необходими свойства: високо качество, гъвкавост, надеждност, стилен дизайн. Как да изберем идеална пералня за вграждане в LG от огромна гама? Отговорът на този въпрос ще помогне на кратък преглед на най-популярните автомобили.

Защо имате нужда от вградена LG технология

Вградените уреди имат няколко предимства. Първо, тя не заема свободно пространство, което може значително да спести място в малките помещения. На второ място, той се вписва перфектно в интериора, не нарушава естетическия вид на стаята. Ето защо именно вградените перални машини ElGi са много популярни.

Инсталирайки машината LG под кухненския плот или мивката, можете ергономично да монтирате съществуващото пространство. Така кухненската зона ще стане по-функционална - по време на готвене ще бъде възможно да се направи пране. LG предлага на клиентите два типа перални машини от този тип:

 • напълно интегрирана. Оборудването е оборудвано със специални конектори за крепежни елементи. Пластмасовите части, например капак, се отстраняват много лесно;
 • устройства с възможност за вграждане. Този тип пералня не се различава много от стационарните машини, но благодарение на размерите на продуктите, ако е необходимо, те могат да бъдат интегрирани в мебелния комплект.

Повечето от вградените автомобили "AlGi" имат височина 82 см. Ако говорим за дълбочината на технологията, тя варира в доста широк диапазон. Има дори тесни и супер тежки автомобили.

Моля, обърнете внимание, че всички вградени модели в линията LG имат тип пране с предно зареждане, така че преди да купите, трябва да анализирате всички предимства и недостатъци на този дизайн. Обобщавайки, можем да изтъкнем основните предимства на вградените перални в линията на "AlGi":

 • осезаеми икономии на пространство в стаята;
 • безшумна, почти безшумна работа на оборудването (тялото на пералната машина е плътно прикрепено към мебелите, това намалява до нула вероятността от колебания в процеса на пране);
 • по-лесна връзка с комунални услуги;
 • способността да се скрие машината заедно с проводници и маркучи зад вратата на слушалките, което не нарушава естетическия вид на стаята.

Струва си да знаете за някои от недостатъците на вградените машини. Ако устройството е инсталирано в кухнята, потребителят може да получи мирис на прах, бельо и климатик. DДруг съществен недостатък - в случай на повреда е необходимо демонтирането на корпуса на машината. Това може да доведе до определени проблеми и неудобства.

LG WD-12170SD

LG WD-12170SDКомпактната автоматична машина е с размери 60х34х85 см. Побира 3,5 кг пране. Скорост на въртене до 1200 об / мин. Пълната система за задвижване с променлив ток позволява на барабана да се върти директно, без да се използва колан. Електронно управление на шайби, той е оборудван с цифров екран, оборудван с подсветка. Струва си да се споменат полезните функции, програмирани в тази машина:

 • закрила на детето;
 • проследяване на нивото на пяната;
 • предотвратяване на дисбаланса;
 • забавено начало на измиване (до 19 часа).

Що се отнася до вградените функции, устройството има: био-ензимна фаза, програма за измиване на вълна, избавяне от петна, възможност за икономично и бързо измиване и предотвратяване на бръчки. Представената машина е доста икономична, машината консумира 0,19 kW * h / kg електроенергия и 42 литра вода на цикъл. Цената на пералнята LG WD-12170SD е от 41 300 рубли.

LG WD-80260N

Отлична автоматична машина с възможност за зареждане на 5 кг сухо пране.Тя се допълва от високо интелигентна система за измиване, благодарение на която се определя оптималното количество вода и времето за измиване в зависимост от теглото на заредените предмети и температурата на водата, влизаща в устройството. Тази функция ви позволява да сведете до минимум консумацията на електроенергия и вода.

Функцията за автоматично изключване ще спре пералнята в случай на прекъсване на захранването, но след възстановяване на захранването устройството автоматично ще продължи да работи. Размери на машината - 60x44x85 см. Максималната скорост на въртене на барабана в режим "Spin" е 800 оборота. Товарната врата може да се отвори на 180 градуса. Устройството има още няколко функции, които вече са станали необходими:LG WD-80260N

 • предотвратяване на смачкване;
 • блокиране от деца;
 • деликатно измиване;
 • супер изплакване;
 • забавено начало на началото на измиването;
 • избор на желаната температура на водата;
 • тиха система за контрол на скоростта.

Отличните характеристики правят вградената машина LG WD-80260N привлекателна за клиентите по отношение на съотношението цена / качество. Цената на това оборудване е от 56 000 рубли.

LG WD-1485FD

Отличителна черта на пералнята е способността да се зареждат до 7 кг сухо пране в барабана. Тази характеристика обаче не може да не повлияе на размера на машината - 60x60x85 см. Скоростта на въртене по време на цикъла на въртене е доста голяма - до 1400 об / мин. Устройството позволява на потребителя независимо да избира предпочитаната скорост на въртене.

Тази техника има основните функции на вградените машини "ElGi": защита от бебета, предотвратяване на дисбаланс, проследяване на нивото на пяна, избор на предпочитана температура на пране, забавен старт. От специалните функции, програмирани в устройството, могат да бъдат разграничени следните:

 • деликатно измиване;
 • икономично пране;
 • супер изплакване;
 • бързо и предварително измиване.

Устройството има клас консумация на енергия „A”, което показва достатъчна икономия на пералната машина. Обемът на консумираната електроенергия е 0,19 kW * h / kg. Цената на това оборудване е от 25500 рубли.

LG WD-80130N

Тази машина има голям брой положителни отзиви от потребители. Вградената машина ви позволява да зареждате 5 кг пране с малки размери - 60x44x85 см. Най-високата скорост на въртене в режим „Spin“ е до 800 оборота в минута. Програмата позволява на потребителя да избере независимо желаната скорост на въртене и, ако е необходимо, да я отмени. Основните предимства на технологията:LG WD-80130N

 • голям барабан, увеличаване на ефективността на измиването;
 • интелектуална система за измиване, която допринася за пестене на ресурси;
 • защита срещу деца;
 • тиха система за контрол на скоростта;
 • контрол на дисбаланса и количеството пяна;
 • забавяне на стартирането на измиването;
 • голям брой специални програми.

Машината консумира 0,95 kWh / kg с ниво на енергия клас А. Консумация на вода - 60 литра на цикъл. Нивото на шума на този модел по време на пране и въртене е съответно 58 и 69 dB. Диаметърът на товарния люк е 30 см. Отварянето му е възможно на 180 градуса. Цената на вградената шайба LG WD-80130N - от 56 000 рубли.

След като се запознаете с основните характеристики, ще бъде много по-лесно да вземете решение за закупуването на перална машина AlGi. Машините, представени от марката LG, в допълнение към отличното качество и неоспоримата надеждност, имат страхотна функционалност и, разбира се, са конкурентни по отношение на разходите и вътрешното съдържание.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини