Всичко за пералните машини

Преглед на вградените шайби на Bosch

Вграден CM BoschЗащо настоящият купувач по-често и по-желае да купува вградени уреди? Да, защото само вградените уреди могат най-добре да се впишат в интериорната композиция на банята, кухнята и всяка друга стая.

Вградената пералня Bosch няма да се вижда зад мебелната фасада, което означава, че няма да се откроява от общия фон и да концентрира вниманието на гостите. В тази статия ще предоставим преглед на тази техника, както и ще говорим за отличителните й характеристики. Не го пропускайте!

Какво отличава тази техника?

Първият въпрос, който ни интересува, е: какво е товаперална машина bosh предно зареждане различно от всеки друг преден край на Bosch? Много обикновени хора успяват да вкарат дори свободно стоящи коли в специално направени шкафове. С вградените перални машини на Bosch всичко е по-просто и сега ще разберете защо.

  1. Вградените шайби на Bosch вдясно и отляво на люка имат 1 чифт специални монтажни елементи. Пантите могат лесно да се поставят в тези крепежни елементи и вратата може да бъде окачена.

Седалките за пантите са затворени със специални тапи, за да не се натрупва прах там.

  1. На предната стена на такива перални машини има минимум изпъкнали части и дори ако има такива части, те стърчат леко. Имаме по-плоска и вдлъбната врата на люка, сплескано копче за смяна на програмата и леко вдлъбнат приемник за прах.
  2. Капакът на корпуса е по-плосък без изпъкнали части.

Техническите решения се докоснаха само до конфигурацията на пералнята, в противен случай вграденият "домашен помощник" е много подобен на неговия свободно стоящ колега. Вярно е, че ако погледнете цената, ще видите, че вградените шайби на Bosch са много по-скъпи от свободно стоящите, обаче, ние няма да изпреварим себе си.

Bosch WIW 24340

Една от най-добрите вградени перални машини на марката Bosch. Барабанът има товар от 7 кг. Дигитален дисплей, сензорна система за управление и въртене със скорост до 1200 об / мин. Този модел има най-ниската консумация на енергия, съответстваща на клас A +++. Оборудването е напълно защитено от изтичане, от възникване на дисбаланс и дори от прекомерно разпенване. Има и запушване от намесата на малки момчета.

Bosch WIW 24340

Има 14 от най-модерните и обмислени програми за миене. Потребителите особено харесват следните режими: отстраняване на петна, супер изплакване, икономично пране, нощно измиване. Моделът има широк капак за зареждане - 30 см. Шум, когато машината работи под нормалното - не повече от 66 dB. Цената за този модел е около 900 долара.

Bosch WIW 28540

Шайбата на Bosch WIW 24340 беше модернизирана и благодарение на това се появи Bosch WIW 28540. Външно тези две машини са много сходни, но Bosch WIW 28540 изглежда по-изгоден по отношение на техническите характеристики. Барабанът й може да бъде натоварен с осем килограма сухо пране, докато общите размери на машината остават в нормални граници. Скоростта на въртене е 1400 об / мин, може да се регулира на стъпки от 200 об / мин.

Bosch WIW 28540

Машината е изключително енергийно ефективна и надеждна. Тя е напълно защитена от всякакви течове, разпенване, дисбаланс и други "прелести". Той има 14 вградени програми за измиване и много полезни малки неща: светлина на барабана, забавен старт за един ден, антивибрационни подложки, оптични индикатори и много тих мотор. За всичко това купувачът ще трябва да плати много, защото машината струва 1030 долара.

Bosch WKD 28541

Тази вградена перална машина на Bosch се различава от горепосоченото значително по-висока консумация на енергия, главно поради наличието на сушене. Да, чухте правилно. Тази пералня не само изтрива, изплаква и свива прането, но и я изсушава.Има барабан, в който можете да поставите 7 кг пране за пране, и 4 кг пране за сушене, модерен електронен контрол, най-новият дисплей и възможност за включване на въртенето при 1400 оборота в минута. Моделът има 14 програми за измиване и 4 програми за сушене.

Bosch WKD 28541

Трябва да се отбележи, че тази машина (като сушене) работи по-лошо от сушилнята, но въпреки това, ако я използвате разумно, можете да постигнете добър резултат. Както всички скъпи „домашни помощници“ автомобилът е оборудван със специално отделение за течен прах. Ако предпочитате измиване на гелове, имайте предвид, че това отделение удвоява общата ефективност на използването на течен прах. Средната цена е 1190 долара.

Bosch WIS 24140

Нека не ви притеснява, че Bosch WIS 24140 изглежда грозно, все още няма да се вижда зад фасадата на мебелите. Но машината работи отлично, може да измие 7 кг сухо пране наведнъж. Вътрешната повърхност на барабана е специално проектирана за нежна грижа за нещата. Управлението на машината е най-обикновеното електронно, няма дори дисплей, но това не влошава достойнствата му.

Bosch WIS 24140

Завъртането на машината е регулируемо, можете да ускорите барабана до 1200 об / мин, като започнете с 400 об / мин. Ако е необходимо, завъртането може да бъде изключено. Домашният асистент е оборудван с директно впръскване, система за защита срещу изтичане на вода (и тялото, и маркучът са защитени), контрол на дисбаланса и контрол на нивото на пяната. Висококачественото измиване се осигурява от 14 програми. Цената е 572 долара.

Надяваме се да сте убедени в незаменимостта на вградените шайби на Bosch и вече искате да имате такъв „домашен помощник“ за себе си. Ако да, тогава побързайте, защото предлагането не е толкова голямо, а търсенето бързо нараства. Успех!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини