Всичко за пералните машини

Тесни перални-сушилни

тясна пералня-сушилняАвтоматичните перални машини са оборудвани с разнообразни функции, което прави оборудването удобно за потребителя. Така, например, на пара, програма от гъвкави дрехи, функцията за лесно гладене. Днес една от търсените характеристики е функцията за сушене, благодарение на която можете да забравите за линията на дрехи и сухите големи спални дрехи директно в колата. Ако няма възможност за закупуване на сушилня, тогава е подходяща пералня и дори малка. Тези машини ще бъдат разгледани в тази статия.

Силни и слаби страни

Тесните перални машини със сушене са машини, чиито размери не надвишават 45 см дълбочина, те са главно 60 см ширина и 83-85 см височина. Поради конструктивните характеристики, максималното натоварване на барабана по време на миене е 8 кг. Всъщност това не е толкова малко, за семейство от 3-5 души е достатъчно. В този случай можете да изсушите от 3 до 4 кг бельо. Какви са другите предимства и недостатъци на такива автомобили, нека да изброим и да започнем както винаги с плюсовете:

  • първо, малкият размер на машината ви позволява да поставите устройството в банята;
  • второ, спестява място при сушене на дрехи, а също така елиминира прекомерната влажност в апартамента;
  • трето, ускорява процеса на сушене, което е важно при пране на детски дрехи и бельо;
  • четвърто, прането, изсушено в машина, не само мирише по-добре и не абсорбира миризми, но също така става стерилно, всички бактерии умират в него.

От минусите отбелязваме:

  • висока консумация на енергия;тясна сушилня
  • необходимостта да се извадят някои от нещата, за да се даде възможност за режим на сушене, въпреки че е рядкост, когато машината е заредена максимално, следователно, може да не е необходимо да се измъкне;
  • не можете да изсушите всичко подред, например неща от нежни тъкани, коприна и вълна;
  • моделите перални машини със сушене са по-скъпи от единици без тази функция;
  • по-сложни ремонти в сравнение с машини без изсушаване.

Какво да търсите при покупка

Когато купувате тесен модел пералня със сушилня, обърнете внимание на съотношението цена и брой функции. Колкото повече програми за миене, толкова по-скъп е уредът. Максималното натоварване на барабана при сушене на дрехи значително ще повлияе на разходите. Разбира се, по-добре е да не пестите пари при зареждане, но може да не се изискват някои функции за измиване, което означава, че не е нужно да плащате за тях.

За ваша информация! В допълнение към режимите на измиване има и режими на сушене. Не преследвайте техния брой, 3-4 функции ще са достатъчни за изсушаване на прането, в противен случай просто ще преплатите.

Преглед на модела

LG F-12U2HDM1N е една от най-популярните перални сушилни от евтин клас с възможност за пране до 7 кг пране и сушене до 4 кг пране. Оборудването се управлява с помощта на сензорния екран, 14 контролни програми и 5 програми за сушене са интегрирани в контролния модул. По време на въртенето машината се върти със 1200 оборота в минута. От допълнителните функции отбелязваме „Хигиена“. Освен това трябва да се каже, че машината е тиха. Той струва около 628,6 долара.

LG F-12U2HDM1N

Samsung WD806U2GAGD - машина с капацитет на барабана 8 кг сухо пране, но машината също изсушава само 5 кг дрехи. Софтуерът включва: 10 режима на измиване, отстраняване на проблеми с помощта на смартфон, Трябва да се отбележи, че този модел на машината има клас на енергийна ефективност A +. В същото време цената му е 905 долара.

Samsung-wd806u2gagd

Candy GVW 264 е перална машина от икономична класа, предназначена за пране до 6 кг пране и сушене до 4 кг. Машината има подвижен горен капак, така че може да бъде интегрирана под плота. Тази единица струва само 454 долара.

бонбони-общо тегло-264

Обърнете внимание! Най-вече на руския пазар тесните модели перални със сушилня са представени от такива марки: Candy, LG и Samsung.

LG FH-2A8HDM2N е друга пералня от корейската марка, но на руска монтажна. Машината може да измие 7 кг сухо пране в памучен режим и да суши не повече от 4 кг. Шест движения на грижата за барабана на машината ви позволяват да измиете дори най-деликатното бельо, особено след като сред 12-те режима на пране можете да намерите подходящия. Има 5 режима за сушене на нещата. Дълбочината на машината е малко повече от горната - 48 см. Цената на модела е 571 долара.

LG-FH-2a8hdm2n

Като цяло пералните машини на LG имат добри отзиви. Ние не рекламираме и не ви призоваваме да купувате тези автомобили, ние само обръщаме вашето внимание на тях. Тези машини са прости не само за управление, но и за ремонт, резервните части за тях са лесни за закупуване. Изборът е ваш, успешна покупка!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини