Всичко за пералните машини

Преглед на тесни перални машини Candy

преглед на перални машини KandyВсе по-често потребителският избор пада върху тесните перални машини на Kandy. В модерните апартаменти се осигуряват доста големи бани, но какво да кажем за собствениците на стария "хрушчов"? Трудно е човек да се обърне, а не просто да постави машина с пълни размери. Отлично решение в този случай е тясна пералня, която се вписва в повечето ниши. Може да се постави в комбинираната баня, да се постави зад вратата в банята или да се побере в кухнята. Решихте ли да закупите "домашен помощник" от тази марка? Гамата от перални машини Kandy е разнообразна и този преглед има за цел да ви ориентира при избора.

Кои Канди се смятат за тесни?

Преди да продължите с анализа на моделите, трябва да решите кои от колите на Kandy са тесни. Случва се хората погрешно да измерват стесненията на една машина по нейната ширина, а не по нейната дълбочина. Това по принцип не е вярно, тъй като ширината на пералните машини е една и съща, те се различават само по дълбочина.

Ако дълбочината на пералнята е повече от 40-45 см, тя се счита за стандартна. Съответно тесните машини се наричат ​​по-тесни от определената дълбочина. Сравнително наскоро се появиха супер тесни перални машини Candy и бързо станаха разпознати, дълбочината им е само от 33 см до 40 см.

Ако сте избрали пералнята Kandy, но имате малко място за инсталирането й, не се притеснявайте. От тази статия ще научите за най-добрите тесни и супер тежки „домашни помощници“ на тази марка.

Candy CS4 1061DB1 / 2

Тази пералня може да измие максимум 6 кг дрехи в един цикъл. Настройката на параметрите на пране се извършва по електронен път, докато контролът се осигурява от „умните“. Дълбочината на машината е 40 см, товарният люк в диаметър е 35 см, резервоарът е от пластмаса.Candy CS4 1061DB12

Производителят предлага няколко режима, включително пране на деликатно бельо, детски неща, дънки и др. Ако желаете, можете предварително да измиете, изплакнете нещата старателно в режим „супер изплакване“, а също така да активирате режима за предотвратяване на сгъстяване за бързо разресване на продукти. Максималната скорост на въртене на барабана по време на цикъла на въртене е 1000 об / мин, може да бъде променена или напълно отменена.

Устройството има високо ниво на безопасност при пране: да защита от изтичане на вода, на децата е отказан достъп, образуването на пяна и балансирането на барабана се контролират. Началото на измиването може да се забави до 9 часа. Машината се предлага само в бели цветове. Цената на тази машина варира от 14 до 16 хиляди рубли.

Candy CS4 1272D3 / 2

С размери 60/40/85 см, където 40 см е дълбочината, машината се отличава с висок показател за натоварване на бельо. Максималното натоварване е 7 кг. Автомобилът има и електронно управление, включително от телефона. Има модерен дисплей, на който е удобно да регулирате параметрите на прането. Диаметърът на товарния люк е 35 см. Резервоарът на машината е направен от пластмаса, цветът на каросерията е само бял.Candy CS4 1272D3 2

Консумацията на вода за измиване е 52 л, машината консумира 0,13 кВт / ч на килограм пране. Барабанът е в състояние да се върти със значителна скорост - 1200 об / мин, въртенето е регулируемо, можете също така напълно да отмените цикъла на въртене.

Само тялото на машината е защитено от течове на сапунена вода, нивото на пяна и дисбаланса по време на цикъла на въртене се контролират.

Машината осигурява 15 различни режима на пране на дрехи, включително специална програма за грижа за вълнени продукти. Началото на измиването може да се отложи до 1 ден. Цената на тази пералня е приблизително 16-17 хиляди рубли.

Candy GVS44 138TWHC

Тази машина е малко по-широка от предишните (ширината й е 44 см, като всички останали размери са равни), която се изкупува с максимално натоварване на пране от 8 кг. Машината се управлява на сензорен цифров дисплей, осигурен е режим на управление от смартфон. Товарният люк с диаметър 35 см се различава по отваряне с 180 градуса. Резервоарът на машината е направен от пластмаса.Candy GVS44 138TWHC

  1. Консумацията на вода за измиване е 55 литра.
  2. Консумация на електроенергия - 0,13 кВт / ч на килограм пране.
  3. Максималната скорост на въртене на барабана е 1300 об / мин. Завъртането също може да бъде отменено.
  4. Машината е напълно защитена от изтичане на вода, нивото на пяната и балансирането на барабана са под контрол.

В машината има 15 програми за пране, има специален режим за измиване на копринени продукти. За да премахнете упоритите замърсявания, можете да използвате програмата за отстраняване на петна и подаване на пара. За да перете дрехи от деликатни тъкани, можете да използвате режима в голямо количество вода. Началото на измиването също може да се забави (до 24 часа).

Тази кола струва малко повече от другите, поради по-голямата си функционалност, цената за нея варира от 18 до 22 хиляди рубли.

Бонбони RCS4 1152D2 / 2

Максималното натоварване на бельото за тази машина е малко - 5 кг, но в противен случай оборудването не изостава от горните проби. Има електронно управление, цифров дисплей показва цялата информация за процеса на измиване. Дълбочината на машината е 43 см, което я класифицира като клас тесни перални машини. Резервоарът на колата е пластмасов.

Завъртането може да се извършва със скорост до 1100 об / мин, можете сами да промените скоростта. Системата за сигурност в този модел е частично внедрена. Само тялото на машината е защитено от течове, всички останали функции присъстват изцяло.

Шестнадесет програми ви позволяват да миете всякакъв вид пране, включително вълна, с висока ефективност. Забавянето на началото на измиването също е възможно и е до 9 часа. Колата се предлага само в бяло, цената й е 16-17 хиляди рубли.

Бонбони GVS4 136TWB3 / 2

Супер тежка пералня с дълбочина 40 см ви позволява да заредите до 6 кг пране максимум. Цифровият дисплей, сензорното управление, възможността за управление от смартфон правят машината високо интелигентен помощник в ежедневието. Резервоарът на машината е направен от пластмаса, товарният люк е с ширина 35 cm.Candy GVS4 136TWB3 2 Candy RCS4 1152D2 2

Машината притиска прането с максимална скорост 1300 об / мин, което е доста висока скорост. Липсата на машина може да се счита за липсата на каквато и да е защита срещу течове на вода, докато останалите системи за сигурност са напълно работещи (защита на децата, контрол върху нивото на пяна и балансиране на барабана). Тази пералня има различни режими, включително тези, създадени специално за измиване на вълнени и копринени изделия.

Автомобилът също се продава само в бял цвят. Цената на този модел е от 18 до 22 хиляди рубли. Всички тези модели се отличават с приблизително еднакви характеристики и високи класове на консумация на енергия и ефективност на измиване и въртене. Вторият, третият и петият от горепосочените модели обаче показаха най-високите класове на консумация на енергия (A +++) и ефективност на въртене (B). Класът на ефективност на пране за всички разглеждани машини е един и същ - А.

Фокусирайки се върху общите размери на машината, не забравяйте да вземете предвид и останалите характеристики - максималното натоварване на прането, скоростта на въртене, броя и обхвата на програмите за пране, възможността за забавяне на старта на прането и, разбира се, системата за безопасност в машината (защита от течове, от деца, контрол на пяна и др. дисбаланс). Всичко това също е много важно.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини