Всичко за пералните машини

Тесни перални машини Bosch от Германия

тесни шайби BoschМного често руските потребители предпочитат тесни перални машини Bosch, тъй като заемат по-малко място. В същото време те не се интересуват от модели на руската или дори полската асамблея, те „хващат“ немската техника за сглобяване. Защо така Имаше твърдо убеждение, че „чистокръвните“ германци работят много по-добре и се разпадат много по-рядко. Добри отзиви са и за техниката на Bosch на полския монтаж. Най-вече те са се скарали от руските произведения Boschs, така че днес ще прегледаме немските модели.

За какви автомобили ще говорим?

Първо трябва да разберете коиперални машини бош предно зареждане трябва да се нарече тесен. Самият производител може да отговори на този въпрос. Той идентифицира линия от тесни модели от 33 до 45 см. Други производители въвеждат по-строга класификация, оставяйки само предни зареждащи „домашни помощници“, сред които дълбочината на кутията не е повече от 40 см сред тесните. Ще продължим от параметрите, предложени от Bosch.

Обръщайки се към прегледа на тесните перални машини на марката Bosch, не можем да не отбележим факта, че на руския пазар са останали много малко шайби от немско производство. А тесните Boschs, произведени в Германия, могат да бъдат преброени на пръстите на едната ръка. Какви са типичните характеристики на тесните шайби Bosch, произведени в Германия, освен че корпусът им има плитка дълбочина?

  1. В паметта на техните контролни модули съдържа голям брой програми за пране - от 14 до 17.
  2. Тази техника има като правило значително натоварване - от 7 до 9 кг и дори повече.
  3. Машините се отличават с голям ъгъл на отваряне на люка, което улеснява използването на технологията.
  4. Моделите са умерено шумни и могат да извиват прането със скорост най-малко 1000 об / мин.
  5. Те се характеризират и с отличен монтаж, качествени части и специални функции като 3D-AquaSpar.

3D-AquaSpar ви позволява да намокрите равномерно прането, което е разположено в барабана за миене с помощта на специална система.

Bosch WLL24241OE

Доста популярна тясна машина на Bosch с дълбочина 44,6 см. За един цикъл на измиване машината изразходва средно 42 литра вода. Регулиране на въртене, максимална скорост 1200 об / мин. WLL24241 има инверторен мотор, 17 програми за миене, барабан с хващащи се във вълна 46 литра. Оборудването е оборудвано с цифров дисплей, сложна дисплейна система, докато има сравнително проста система за управление.

Bosch WLL24241OE

Машината има вградена система за контрол на дисбаланса, защита от течове на вода, защита срещу преливане, прегряване. Има също така защита срещу детска намеса и усъвършенствана система за самодиагностика на неизправности. Пералнята е проектирана така, че да можете да добавяте бельо към нея директно по време на пране. Има и забележителни функции като: „Лесно гладене“ и „Пералня без завъртане“. Средната цена на този модел е 580 долара.

Bosch WAT20441OE

Друг тесен модел, произведен в Германия с ширина на калъфа 40 см. За съжаление, 35 см модели не са представени в нашия преглед, тъй като в момента те не се предлагат за продажба. Bosch WAT20441OE се характеризира с повишена надеждност, намалено ниво на шума по време на работа и значителна стабилност. Машината стои стабилно дори когато въртенето е включено с максимална скорост - 1000 об / мин. Барабанът има товар от 9 килограма сухо пране.

Bosch WAT20441OE

От 14-те програми за пране домакинята винаги ще може да избере подходящата опция за комплекта дрехи, който се зарежда в барабана. Наборът от функции е впечатляващ, но не всички функции са наистина полезни. Най-забележителните функции включват: „3D-AquaSpar“ и „Автоматично претегляне на пране“. Цените на колите около 800 долара.

Bosch WLN24262OE

Третата машина от нашия преглед има 7-килограмов барабан, 17 програми за пране и отличен модерен цифров дисплей, който показва цялата информация, от която се нуждае потребителят.Списъкът с програми за пране е наистина впечатляващ, следните режими са особено добри: „Антиалергенно пране“, „Детско облекло“, „Дамски якета“ и „Супер бързо измиване“. Барабанът може да се върти със скорост 1200 оборота в минута.

Bosch WLN24262OE

При създаването на тази машина производителят е помислил за нейната безопасност. Има заключване от намесата на децата, защита от прекомерна топлина, преливник, дисбаланс. Има дори филтър за купчина. По време на цикъла на въртене машината се държи перфектно благодарение на правилно поставените противотежести. Цената на оборудването е 516 долара.

Така че, доста трудно е да си купите автомобил Bosch с дължина 33 см, произведен в Германия, в Русия тези модели вече са рядкост. Но в хода на модела с калъф от 40 до 45 сантиметра, именно с тази техника ви запознахме нашето ревю. Успех!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини