Всичко за пералните машини

Перални машини за тесен Atlas

тесен SM AtlantВсъщност тесните перални машини Atlant отдавна привличат вниманието на потребителите. Първо, тази техника е евтина, и второ, тя наистина има малка дълбочина, което ви позволява да бутате автомобили на Atlant там, където повечето други просто не могат да се поберат. Разчитайки на истинския интерес на потребителите, решихме да прегледаме най-тесните и най-надеждни машини за предно зареждане на Atlant, надяваме се, че ще бъдат информативни.

Характеристики на тези автомобили

Какво веднага ви хваща око, когато погледнете супер тесните перални машини на марката Atlant? Разбира се, невероятно плитката дълбочина на корпуса им. Само помислете за това, някои модели Atlant имат дълбочина 33 см. В профил тази техника изглежда много необичайна, веднага започвате да мислите какви решения са използвали инженерите и къде са били изтласкани основните компоненти и възли, тъй като в такъв случай има толкова малко място.

Всъщност пералното оборудване на Atlant работи перфектно. Той е стабилен, не твърде шумен и в същото време много атрактивен по отношение на цената. Сложните купувачи могат да отбележат простия, унифициран дизайн на тези машини, но не става въпрос за премиум технология, а за модели, предназначени за потребители с най-ниски доходи. Нека изброим основните характеристики на „Атлас на домашните помощници“.

 1. Малко и средно зареждане на барабан.
 2. Необичаен набор от програми.
 3. Среден или слаб шум.
 4. Модерно електронно управление.
 5. Средно потребление на вода и електричество.
 6. Най-основният набор от допълнителни функции, без излишъци.

Техниката Atlas е балансирана. Производителят не се опитва да черпи допълнителни пари от потребителя, като вкарва съмнителни допълнителни функции в модела, оттам и ниската цена.

ATLANT СМА 40М102 57827

Този модел с право може да се счита за супер тесен, тъй като дълбочината на тялото му е 33 см. В същото време височината на машината е 85 см, а ширината - 60 см. Производителят успя да запази ширината и височината непроменени, като същевременно намали дълбочината на тялото на ATLANT СМА 40М102 57827 поради по-компактното си разположение части, особено противотежести. Барабанът също беше принуден да бъде намален, така че моделът държи само 4 кг пране.

ATLANT СМА 40М102 57827

Завъртането може да се извършва с различни скорости от 200 до 1000 об / мин. Люкът е разположен, като всички автомобили с предно зареждане и се отваря на 180 градуса. Машината може да се счита за икономична при консумация на енергия, но не е най-тихата, тъй като по време на въртене произвежда 74 dB.

ATLANT 40M102 417551

Тази пералня на беларуския производител има същите размери като предишния модел. В барабана й има и 4 кг сухо пране, което може да се пере с помощта на една от 15 програми. Сред тях са „Премахване на петна” и „Спортни обувки”, което е много удобно за съвременния човек.

В допълнение към програмите има 8 допълнителни функции. Особено полезни могат да се считат за „Накисване“, „Отложен старт“, „Допълнително изплакване“. За по-изкусните хора дори има функция да спре барабана с вода. Обърнете внимание, че производителят твърди, че машината е устойчива на спада на напрежението. Нивото на шума варира от 59 до 74 dB.

ATLANT 35M102 280-651

Този модел на тясна пералня притежава само 3,5 кг сухо пране, със същите размери (ШхВхД) - 60 х 85 х 33 см. Управлението на машината е много просто с въртящото се копче и бутони на контролния панел. Основна информация за програмата се показва на малък дисплей. Също така ще бъде възможно да се наблюдава оставащото време до края на измиването, но няма звуков сигнал за края на програмата. По време на въртенето барабанът за миене ускорява до максимум 1000 об / мин.

Барабанът на ATLANT 35M102 е изработен от неръждаема стомана, а резервоарът е от полимер.

ATLANT 35M102

Сред допълнителните функции има Лесно гладене, Има защита срещу деца и напрежения, но няма защита срещу течове, което е явен минус.

ATLANT 50U82-000 016-660

Тази пералня има малко по-голяма дълбочина на тялото, а именно 40 см, което даде възможност на производителя да увеличи обема на барабана до 5 кг. Според набора от програми, шайбата не се различава от предишните машини от този клас. Но сред допълнителните функции има разлики.

ATLANT 50U82

На първо място, ние отбелязваме наличието на защита от течове, заедно със защита срещу деца и пренапрежения. В края на програмата машината излъчва звуков сигнал. Но при този модел има минус, той може да се счита за значителен. Факт е, че максималната скорост на въртене на всички е 800 об / мин. Това не е достатъчно по съвременните стандарти и производителят не го крие, което показва спиновия клас D.

ATLANT 50U102

Пералня с подвижен горен капак за интегриране под плота. Повечето характеристики са подобни на вече описаните модели, същите 15 програми за пране, същите допълнителни функции. Натоварване на барабан 5 кг сухи неща. Нека обърнем внимание на характеристиките на този модел:

 • скорост на въртене до 1000 об / мин;
 • няма защита от деца;
 • защита срещу изтичане на вода само до корпуса, т.е. частично;
 • резервоарът е направен от пластмаса;
 • наличието на цифров дисплей.

Всички описани от нас супер тесни перални машини на марката Atlant могат да бъдат закупени за сравнително малко пари. Цените за тези автомобили в различни магазини варират от 13 до 17 хиляди рубли. Като цяло, добър вариант на бюджет. Приятно пазаруване!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини