Всичко за пералните машини

Тесни шайби за предно зареждане на Bosch

тесен см бошНякои потребители на перални машини „тесни“ погрешно наричат ​​„домашни помощници“, при които предната стена има малко по-малка ширина, например 40 см. Всъщност трябва да гледате не на ширината, а на дълбочината на тялото. Пералните машини за тесен Bosch имат дълбочина на шкафа до 45 см. По-често дълбочината е 40 см или дори по-малка. Нека да разгледаме характеристиките на тези перални машини Bosch и да направим кратък преглед, който ще включва няколко модела, подходящи за размерите на кутията.

Колкото по-тесен, толкова по-добре?

Вече няколко години има истинска надпревара между производителите на предно зареждащи перални машини. Всеки иска да създаде сериен модел на пералня с възможно най-тесното тяло. Отначало беше възможно да се сглобяват модели, при които дълбочината на корпуса е малко по-малка от 45 см, след това щангата е спаднала на 40 см, после на 35 см, а днес е време да поговорим за шайби с дълбочина 33 см.

Защо е толкова важно да се проектират модели с тясно тяло? Да, защото тези модели заемат по-малко място в банята, ставайки по-близо до стената. Въпреки че супер тежките модели имат своите недостатъци, например, лош баланс поради намалени баланси и по-малко просторен барабан. Към днешна дата в продажба можете да намерите хубави тесни модели на шайби Bosch с хоризонтално зареждане:

  • Bosch WLG 24160;
  • Bosch WLG 20160;
  • Bosch WLG 2406 M;
  • Bosch WLG

Именно тези модели решихме да включим в нашия преглед днес. Тези машини са специфични за по-широки натоварващи люкове, двигатели с директно задвижване, модерно интелигентно управление и намалена консумация на ресурси.

От наша гледна точка е по-добре да си купите пералня с най-високо зареждане, отколкото да търпите недостатъците на прекалено тясната предна част на Bosch. Въпреки че това е нашето субективно мнение и не ви призоваваме да го изслушате.

Bosch WLG 24160

Тази машина има стандартна височина и ширина, но дълбочината й е само 40 см. Оборудването е оборудвано с модерно интелигентно управление, цифров дисплей и система от информационни индикатори. Максималното натоварване на сухото пране достига 5 кг, ако не беше теснотата на тялото, можеше да се направят 7 кг. Корпус на машината стандартен бял.

Моделът се отличава с възможността да ускорите барабана по време на цикъла на въртене до 1200 оборота в минута, можете да изберете скоростта на въртене или напълно да отмените въртящия цикъл. Има 15 програми за измиване и най-интересното е, че почти всички те са в търсенето. Това предполага, че в машините от ново поколение програмите за пране са по-обмислени. Машината е напълно защитена от течове на вода, от намесата на деца, от повишено разпенване и от дисбаланс. Люкът Bosch WLG 24160 може да се отвори на 180 градуса, а диаметърът му е 30 см. Текущата цена на модела е 364 долара.

Bosch WLG 24160

Bosch WLG 20160

Машината Bosch WLG 20160 от предишното поколение, много подобна на WLG 24160, също има барабан с тегло 5 кг, но максималната му скорост на въртене е по-скромна - 1000 об / мин. Калъфът е с размери Ш х Г х В - 60 х 40 х 85 см, за един цикъл на измиване машината консумира 40 литра вода и около 0,18 кВтч / кг електроенергия. Показателите за енергийна ефективност не са най-добрите, но не и най-лошите.

Bosch WLG 20160 има само частична защита срещу течове на вода, което не прави машината опасна при работа. 15 програми за пране осигуряват отлична грижа за дрехи, ушити от различни материи. Има забавяне в стартирането на програмата за измиване и сигнал за край. Люкът се отваря на 180 градуса, а диаметърът му е 30 см. Има допълнителна функция SpeedPerfect. Цената на единицата достига 328 долара.

Bosch WLG 20160

Bosch WLG 2406 M

Bosch WLG 2406 M успя да направи бюджет чрез премахване на дисплея, но по отношение на техническите спецификации се доближава до моделите от средния клас. Барабанът има натоварване от 5 кг, докато скоростта на въртене може да бъде настроена на 1200 об / мин. Консумация на вода за измиване не повече от 45 литра.Управлението е интелигентно и много просто. Избраната програма е осветена със светлина. Можете да превключвате между 15 програми за пране.

Има пълна защита срещу течове на вода, контрол на разпенването и дисбаланса. С други думи, този бюджетен модел е очевидно незабележимо защитен 100%. Люкът, както в предишните модели, се отваря на 180 градуса, диаметърът му е 30 см. Температурните условия могат да се превключват ръчно, без да се задоволяват с това, което системата ще настрои автоматично. Дълбочина Bosch WLG 2406 М - 40 см. Най-добра цена - 280 долара.

Bosch WLG 24260

Този модел е малко извън бюджетната категория, въпреки че не можем да кажем, че е много по-добър, например, Bosch WLG 2406 M. Bosch WLG 24260 има информативен дисплей, барабан с 5 кг пране и скорост на въртене от 1200 оборота в минута минута Дълбочината на тялото на машината също е 40 см. Има 15 усъвършенствани програми за миене, сред които следва да се обърне внимание на следните:

  • пране на нежни тъкани;
  • нощно измиване;
  • перални якета;
  • измийте в големи количества вода;
  • цялостни програми за пране на вълна и коприна.

Bosch WLG 2406 M Bosch WLG 24260

За да измиете през нощта, можете да зададете старт на забавяне (до 24 часа). Товарният люк и вратата са абсолютно същите като предишните модели. Предлагат се EcoPerfect и SpeedPerfect. Средната цена на един модел е 427 долара.

За да обобщим, отбелязвамеперални машини бош предно зареждане и тесен калъф в продажба е. В Русия обаче по някаква причина вече не се продават модели с калъф от 350 мм. Надяваме се скоро да видим тези автомобили от известен немски производител по рафтовете на руските магазини. И ние се сбогуваме и пожелаваме късмет!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини