Всичко за пералните машини

Отзиви за ултразвукови шайби

ултразвукова пералняВ момента ултразвуковата пералня се рекламира максимално и вероятно в Русия няма потребител, който да не е запознат с това „чудо“. Колко добра е наистина такава машина, потребителите ще ни кажат. Именно потребителските отзиви решихме да представим за най-известните ултразвукови перални машини като част от тази статия.

Ретона 0707

Ирина Белкина

Дата на закупуване: 8 март 2014 г.

Плюсове: не са намерени.

Ретона 0707Недостатъци: няма смисъл да се говори за тях, тъй като устройството не мие нищо.

Искам да предупредя хората да купуват устройството Reton 0707. Посочено е, че това е ултразвукова пералня, но не измива нищо. Няма значение, че просто слагам нещата в леген с прах, че ги поставям в леген с перална машина Reton. Помнете Ретона - това не е пералня, това е измама за лековерните баби. Рекламата гласи, че машината спестява вода, прах и вашето време, но мие просто супер. Искам да задам на рекламодателите въпрос - къде е всичко това? Или не става въпрос за тази пералня? Оценката е солидна 1.

Алевтина Ермакова

Дата на закупуване: април 2013 г.

Предимства: ниска цена.

Недостатъци: не се мие добре, не се мие дълго време;

Не е ясно защо дадох 2000 рубли за тази играчка, щях да платя допълнителни хиляди и купих Фея с центрофуга като съсед. Реших да спестя пари, послушах негодника на продавача и той се радва, изпрати ми този ваучер и сега какво мога да направя, останах без пари и без пишеща машина. Трябваше веднага да отида до магазина и да върна парите, а сега няма смисъл да плача. Сега си мия ръцете както преди - евтино и весело.

Ретона 0708

Виктория Иванова

Дата на закупуване: май 2012 г.

Плюсове: не са намерени.

Недостатъци: много.

Ретона 0708Когато съпругът ми донесе този уред у дома, първо помислих, че това е сушилня за обувки. По-добре би било, защото се оказа, че е ултразвукова перална машина Reton. Оказва се, че съпругът ми е на работа, дистрибуторът е посетил и покровителства моите верни на това устройство. Преди това бях чувал за такива перални машини и някак по принцип отзивите бяха отрицателни, но реших да измия бельото с тази машина. Взех леген с вода, изсипах малко прах и накиснах неща, след това, както е посочено в инструкциите, свалих пералнята Reton там.

И какъв е резултатът? В резултат на това се убедих, че нещата обикновено се отстраняват, както при обикновеното накисване. Да кажа, че машината Reton е 100% неефективна, не мога, но и аз не мога да кажа нищо добро. Подозирам, че ефектът от тези ултразвукови вълни е толкова незначителен, че разликата между обикновеното накисване и измиване с машината Reton с просто око не се забелязва. Оценявам устройството за две точки.

Ксения Селиванова

Дата на покупка: август 2014 г.

Плюсове: изтрива добре.

Минуси: не са намерени.

Този уред ми беше подарен от приятел за рождения ми ден. Прочетох за това в Интернет и се ужасих от това колко хора се скараха на ултразвуковата пералня, но реших да не обидя приятелката си и се опитах да измия ризите на съпруга си с ултразвук. Направих всичко според инструкциите, сложих нещата в леген, изсипах нужното количество вода, добавих прах (само малко, не както обикновено) и сложих машината заедно с нещата. След 40 минути петната от ризите бяха премахнати. Сега често използвам Retona последователно с обикновена полуавтоматична машина, харесва ми. Оценка на ултразвуково устройство на Reton - 5.

Пепеляшка BiOSE

Зинаида Сергеева

Дата на покупка: май 2010 г.

Плюсове: добре се мие, може да се занесе на дачата в джоба ви.

Минуси: не са намерени.

Какво е ултразвукова пералняПепеляшка BiOSE Знам отдавна. От 6 години съветвам всички тези подредени устройства. Разбира се, не използвам пералнята на Пепеляшка у дома, имам обикновена машина, но на дачата пускам този „прекрасен помощник“ всеки път.Не можеш да вземеш голяма пералня до къщичката, просто нямам какво да правя и Пепеляшка може да се сложи в джоба й и да се изпрати до автобусната спирка. Давам на Пепеляшка оценка 5.

Александър Харитонов

Дата на закупуване: юни 2013 г.

Предимства: цена, добро измиване.

Минуси: не са намерени.

Просто така се случи, че живея в командировки, в буквалния смисъл на думата. От шест работни дни четири прекарвам на път. Трябва да се адаптираме и организираме пътя на живота. Ето защо ми хареса ултразвуковата пералня Cinderella, тъй като сте почти в полето, което можете да издърпате върху себе си без никакви проблеми. Наскоро сам си купих такова устройство, жена ми миеше пастелни дрехи и какво мислите, всичко беше измито по най-добрия възможен начин. Оценката ми определено е 5.

За да обобщим, отбелязваме, че много хора казват, че ултразвуковата пералня не е нищо друго освен измама, но има и много хора, които харесват това ултразвуково устройство. Може би проблемът е, че не всеки може да го използва правилно, но може би всичко това е само субективна оценка, във всеки случай зависи от вас!

   

4 коментара на читателя

 1. Граватар Якутск, Владимир Гавриленко Якутск, Владимир Гавриленко:

  Майка ми е на 84 години. Това е за да се гарантира, че никой не поставя под съмнение авторитета си при определяне чистотата на бельото и дрехите след измиване с помощта на Reton. И така, през годината, рекламите, 2004 или 2003 г., когато видях рекламата на Reton по телевизията, закупих този продукт за майка си. Въпреки факта, че използва пералня „автоматично“, тя, за да спести електроенергия, предварително накисна спално бельо. Предложих й да накисне прането от Ретон. Впоследствие тя напълно изостави режима на пране в „автоматичната машина“ и използва шайбата само в режимите на изплакване и центрофуга. Тези продукти, които изискват нежно измиване (бели ризи, вълнени продукти) и сложни (костюми, карти), се измиват само с помощта на "Reton".
  Ще добавя муха в мехлема: Нов модел на перална машина Retona се провали след 5-10 минути. след първото включване. След телефонна жалба и пощенски разходи за връщане и замяна на този модел с такъв, който се използва повече от 10 (десет) години, те остават ангажирани с този стил на пране. Икономично и ефективно - така майка ми мисли и аз я подкрепям в това! Подчертавам още веднъж: изберете стар модел и ще бъдете щастливи!
  PS Майката вече има три ултразвукови перални и само една автоматична машина.

  • Граватар Юлия Yulee:

   Три за какво?

 2. Граватар Татяна Татяна:

  Страхотни неща. Използваме го повече от 10 години. Истината не е редовна, тъй като отнема повече време за измиване. И не можете да организирате голямо измиване. Но за парче измиване е идеално. Плюсове: няма нужда да търкате ръцете си, обезсърчава мръсотията от дълбините на влакната, измива дори стари, петна, които не се мият, и мръсотията не деформира нещата.
  Необходимо е да се изплакне обилно, защото толкова много мръсотия обезсърчава. Много доволен. Искам да дам същото и на дъщеря ми.

 3. Граватар Кол Кол:

  Света Русия е известна сред народите по света със своята измама.
  Това не е СССР.
  По отношение на мързеливите дават шансове на американците.
  Всички капсули от тази глупост са пластмасови, а ултразвукът много слабо се предава чрез пластмаса. Проникват само звукови вълни със сравнително ниска честота, които нямат ефект.
  Те биха направили поне плътни шайби от тънка неръждаема стомана и резонаторите ще бъдат залепени към тях. Така че не, това е руски производител - гений!

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини