Всичко за пералните машини

Кои таблетки за съдомиялни са най-добри (отзиви)

мнения за таблетки за съдомиялна машинаНай-продаваният препарат за миене на съдове е таблетки, в които веднага се комбинират прах, препарат за изплакване и сол. Те са удобни за използване и ефективно се справят със задачата си, но кои от тях са по-добри? Някои домакини са намерили най-добрия вариант както за цената, така и за качеството на мивката. Ето какво казват за най-често срещаните хапчета.

финиш

morkovka xxx

С покупката на съдомиялна машина веднага купих таблетки Finish All In One. 100% съм доволен от качеството на изпиране, не остават петна и капки. Но те са малко скъпи, а защото трябва да уловите моментите, когато такива хапчета се продават с отстъпка. Една кутия издържа за два месеца, много е удобна за използване.

Natutu

За първи път опитах таблетите Finish All In One за съдомиялна машина, когато ги купих с отстъпка, почти половината от цената. Не се учудих, че те ефективно се справиха със задачата си. Тъй като таблетките са скъпи, не ги използвам за ежедневно измиване. Чаши, чинии, прибори за хранене не мият лошо опростен и евтин прах, но моите тигани, тави за печене и тигани само с Finish се справят с бретон. А също и моите кристални и стъклени чаши с него. Освен това използвам изплакване от финала, също много ми харесва.

Gorasalфинишна линия

Използваме продукти Finish от момента на придобиване на съдомиялната машина. Ето само всички почистващи препарати поотделно: прах, сол, препарат за изплакване. Наскоро купих таблети Finish Classic, но нямаше ентусиазъм към тях. Въпреки че се оказва, че цената на едно измиване е малко по-малка, отколкото използването на продуктите отделно, таблетките не винаги се разтварят напълно. В резултат съдовете остават мръсни на места. Трябва да рестартирате колата. Все пак качеството на измиване с таблетки е много по-ниско, не можем да сравним с таблети от други производители, тъй като все още не сме го опитали.

За ваша информация! Продуктите от марката на Finish се произвеждат в различни страни: в Русия, Германия, Полша, Унгария, Франция, Украйна. Със сигурност качеството на такива продукти ще бъде различно

Ekagrg

Няма да споря с факта, че е много удобно да се използват таблетки за съдомиялна машина, но не харесвах таблетките Calgonit Finish Quantum. Може би това зависи от размера на съдомиялната машина и степента на замърсяване на съдовете. Но моя чаши чай не мият такива таблетки. Очевидните недостатъци, които мога да изброя са, са следните:

  1. Ястията не блестят добре, явно препаратът за изплакване, който е част от него, не се справя със задачата.
  2. При кратък режим продуктът се отмива слабо, образувайки покритие върху съдовете.
  3. Най-лошото е, че след употреба на тези хапчета от финиша, в миялната машина се появи неприятна гнила миризма. За две години това никога не се е случвало. Само смяната на таблетките на Сомат помогна да се отървем от него, беше много изненадващо.

Освен лекотата на употреба, не открих никакви предимства и затова не бях доволен от хапчетата. Но всеки има собствен опит в приложението, за мен се оказа отрицателен.

Kroshik87

Купих от запаса таблетки Finish Quantum от полска продукция и веднага реших да ги тествам. Резултатът беше впечатляващ. Очилата и стъклените съдове искрят. В саксиите не остава нищо, но трябва да ги мия в интензивен режим. И най-важното - чаената плака върху халбите сега не е необходимо да се мие на ръка. Що се отнася до самите таблетки, те са опаковани в самостоятелно разтварящи се опаковки, не е необходимо да отваряте нищо. Нямаше случаи, че част от таблетката не се разтвори и затова съм много доволен от тях.

Nezemnaya

Finish Quantum power таблетки за гел, които получих като бонус при покупка на съдомиялна машина. Беше много хубаво, докато не приключи първото миене на съдове. Отваряйки вратата на съдомиялната машина, отиде остра неприятна миризма с химия, възникна идеята да измие всички съдове. Що се отнася до качеството на мивката, бяха изпрани само чиниите.Чаена плака върху чашките и кашата, изгорени в тигана, остана дори и след като беше във водата за 70 градуса. Остатъци от петна върху стъклени буркани. И с всичко това тяхната цена очевидно е твърде висока, аз самият определено няма да ги купя. Не знам как другите домакини обичат тези хапчета, но по някаква причина много хора пишат положителни отзиви, за мен това е странно.

Frau schmidt

таблетки Frau schmidtХела

Използвам миялната машина отдавна и затова пробвах различни почистващи препарати. Един от тях бяха таблети, направени от France Frau schmidt. Няма нищо свръхестествено в тези хапчета, плюс употребата и във факта, че няма нужда да попълвате изплакващия препарат и изсипете сол, Тези хапчета са на разумни цени. Съдовете се мият качествено, както се казва преди скърцането. Не знам защо, но харесвам повече хапчетата за русалка, може би защото съм свикнала с тях.

Ту-ти-ту

В моята практика първите таблетки за съдомиялна машина Frau Schmidt бяха първите. Резултатите от измиването са доволни. Всички чинии бяха чисти и лъскави, има разлика с миенето на ръце. Нямаше миризма от чиниите и от машината, Като цяло инструментът ми хареса и не струва толкова, колкото неговите конкуренти. Но в състава присъстват фосфати, които не са екологични, така че бих дал обща оценка 4.

фея

valkirija77

приказни таблетиЗа няколко години работа на съдомиялната машина опитах различни препарати, включително Finish и Fairy. Купих както Fairy All in one, така и Fairy Platinum. Според мен те нямат особени разлики. Основното е, че не е необходимо да купувате повече сол и изплакнете, така че можем да кажем, че цената им е напълно оправдана. Качеството на измиване е отлично, нямаше проблеми. Използването на таблетки е много удобно, тъй като те са увити в разтворимо покритие.

Sobaka_sobaka

Приказни хапчета ме привлечеха с цена от 10 рубли на брой. След като опитах много различни хапчета, финишът беше най-висококачественият, но резултатът от измиването с Фея ме впечатли. Съдовете се миеха дори в режим на бързо измиване, чинии, чаши, всичко просто блестеше. Има малък минус, ако влагата попадне в кутията с таблетките, тогава те се слепват. Затова трябва да ги вземете със сухи ръце. Феята наистина мие!

Yanan

По принцип използвам по-евтини таблетки за съдомиялни машини, но когато видях необичайната опаковка, купих таблети Fairy Platinum. Самият таблет, който няма твърда, но гелообразна структура, изглеждаше интересен. Освен това от тях идва приятен аромат, но не е ясно защо са му необходими, тъй като таблетките са предназначени за миене на чинии ... като цяло това е въпрос на вкус. Що се отнася до качеството на мивката, тя е само 3 точки, няма причина да се преплаща. След като използвах опаковката, отново преминах към моите евтини, които са по-добре измити.

Също така на нашия сайт можете да намерите друга полезна информация за почистващи препарати за съдомиялни машини.

Таблетки Amway

Толстая-svinka

Таблетки AmwayХапчета Amway за миялната машина получих подарък от чичо ми, който е в тази маркетингова секта. Както се казва: безплатно и оцетът е сладък, затова реших да го опитам. Ще кажа накратко - няма плюсове, някои минуси:

  • са скъпи;
  • мазнините не се измиват;
  • сушената храна не се мие;
  • чаените чаши не се мият.

Предпочитам евтини хапчета от Auchan, но понякога тези са мои, но все пак го получават безплатно.

UmnayaMasha

След като купих съдомиялна машина, веднага се опитах да ги измия отделно, но нямаше ентусиазъм за праха. След като проучих отзивите в интернет, реших да опитам таблети Сомат, но един ден един приятел ми донесе таблетка за съдомиялна машина. Това беше хапче от Amway, аз самият щях да си купя такива. И е добре, че не съм го направил Качеството на измиване с такива таблетки е ужасно, просто отвратително, Не вярвайте на рекламата, таблетът излъчва миризма. В допълнение, разтворимата обвивка е частично неразтворима. Ето такова „чудо“ от Amway.

inna723

Опитах различни препарати за миене на съдове. За Amway ще кажа следното. Да, в състава им няма фосфати, но това не ги прави супер качествени.Солта трябва да се използва с тези таблетки, в противен случай качеството на измиване ще бъде отвратително. Те са скъпи, като цяло нямат предимства.

Snowter

Таблетки SnowterMams2sun

Използвам съдомиялната от 4 години и много опити са изпробвани. Доброто не е евтино, но един ден все пак купих таблетки 5 в 1 Snowter. Нищо добро не се получи от това. След измиване върху чиниите остава бяло покритие, което се вижда много ясно върху черните чинии. За да поставите таблет в отделението на машината, трябва да го отпечатате, тъй като опаковката не се разтваря, Заключение: скучната истина плаща два пъти.

Madamevs

Хапчетата Snowter имат само едно предимство - евтино. Но най-важното е да миете чиниите, те не знаят как. Съдовете след измиване остават мръсни, дори вилиците имат допир, да не говорим за чаената плака върху чаши и мръсни съдове. В кратки режими таблетът се разтваря слабо. Пълното разтваряне е възможно само при режим с продължителност 3 часа. Също така не забелязах искрянето на чиниите, което обещава производителят. По принцип таблетките не са от полза.

Tellmy

Най-често се използва прах за съдомиялни машини, но веднъж решили да изпробват таблетки Snowter, още повече, че са евтини. Като цяло съм доволен от резултата. Металните съдове започнаха да блестят, чашата се измива добре, но с някои продукти беше още по-добре. Като цяло качеството на измиването е нормално и понякога можете да използвате такива таблети. Според мен те спечелиха оценка от 4 точки.

Хапчета за уши

Любов Ш.

Хапчета Уши баничкиИзползвам средствата от компанията Ushasty Nanny доста често. Що се отнася до таблетките за съдомиялна машина, те нямат аромати и оцветители и това е плюс. Качеството на измиването зависи от степента на замърсяване на съдовете. Следите от стар чай се измиват само при високи температури. С други ястия таблетите се справят с бързия режим. Няколко пъти след измиване наблюдавах плака върху чиниите, може да не е така с таблетките. Като цяло рейтингът ми е добър.

Natachalipatova

Хапчетата Eared Nannies ми направиха добро впечатление. Подходящи са за измиване на бебешки шишета и съдове. След миене няма миризма. Освен това харесвам икономично и не скъпо.

leo77788

Вместо пудрата Finish, реших да опитам таблетките Eared Nannies. Мога да кажа, че бавачките се оказаха още по-добри, след него няма остатъци от сапун. Съдовете се мият перфектно и без значение каква е вашата миялна машина, всичко зависи от праха. Стъклените съдове са особено идеално измити, за да блестят и скърцат. Страхотен инструмент на достъпна цена.

По този начин можем да кажем, че докато не опитате инструмента и се уверите в неговата ефективност, няма да знаете кое е по-добро. Някои хора харесват скъпи лекарства, други предпочитат да използват по-евтини хапчета. Затова експериментирайте, търсейки това, което харесвате.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини