Всичко за пералните машини

Таблетки за завършване на съдомиялна машина

Таблетки за завършване на съдомиялна машинаТаблетките за съдомиялни машини с марка за финиши са облепени с рафтове в специализирани магазини. Рекламата по всички телевизионни канали, в периодични издания и в различни сайтове в Интернет информира потребителите за прекрасните свойства на таблетите на марката Finish. Подобно на това, тези хапчета ще помогнат на вашата съдомиялна машина да измие съдовете до блясък. Колко вярна е тази информация и толкова добри ли са таблетите Finish, колкото се казва? Можете да разберете този проблем само като направите преглед на таблетите Finish, което ще направим.

Общ преглед и характеристики на квантовия таблет

Финалът Quantum се появи сравнително наскоро, но почти всички потребители на съдомиялни машини вече са го изпитали. Таблетките за миялна машина Finish Quantum са 3 в 1 капсула, пресована в разтворимо покритие. Съставът включва:

 • Ензимен прах, специално проектиран за силно замърсени ястия;
 • средства за омекотяване и пречистване на водата;
 • високо концентриран червен гел, който ефективно премахва мазнините и придава на съдовете блясък.

Завършете квантовоПродуктът е много удобно поставен в съдомиялната машина, тъй като капсулата може да бъде поставена директно в опаковката. При контакт с вода обвивката ще се разтвори за 20-30 секунди и след това и трите продукта ще се активират поетапно. Първо, ензимният прах ще се разтвори, след това таблетката Finish постепенно ще даде на водата омекотител и почистващо средство, и накрая, червеният гел, сърцевината на таблетката, ще се разтвори в етапа на изплакване. Quantum Finish се предлага в картонени опаковки от 20, 40, 60 и 80 таблетки.

 1. 20 капсули, средната цена е 700 рубли;
 2. 40 таблетки, цената е 1200 рубли;
 3. 60 капсули, цената е около - 1500 рубли;
 4. 80 хапчета, средната цена е 1800 рубли.

За ваша информация! Колкото по-голям е пакетът, толкова по-евтино е съдържанието, но ако само опитвате продукта, по-разумно е да купите малък пакет.

Квантовите фини таблетки за съдомиялна машина се доставят в Русия предимно от Полша, въпреки че наскоро производството е разработено в Русия. Прегледите на потребителите са смесени и има ясни противници на средствата, които показват, че финалът е скъп. А миенето на чинии не е по-добро от някои евтини продукти, които струват наполовина по-малко. Трудно е да се каже така, но лабораторните тестове потвърдиха високата ефективност на таблетките Finish Quantum. Опитайте ги сами в съдомиялната си машина и направете свои собствени изводи.

Преглед и характеристика на Finish All in 1-0 таблетки

Finish All in 1-0 - таблетки за съдомиялна машина, специално проектирани за тежко замърсяване. Такива таблетки могат дори да мият стъклени и сребърни съдове. Съставът на таблетките съдържа натриев перкарбонат, лимонена киселина, амилаза, цинков оксид и други компоненти, Те помагат да се мият чинии от мръсотия и му придават ослепителен блясък.

Обърнете внимание! Съставът на таблетките Finish All in 1-0 е много по-опростен от Finish Quantum и действа малко по-грубо, но не е станал по-малко ефективен.

Завършете всички с 1-0Размерите на таблетките се адаптират към размерите на клетките в кюветата на съдомиялната машина, но има моменти, когато таблетките не се вписват в клетките. В такава ситуация трябва внимателно да нарежете таблетките наполовина и да ги поставите в отделението за капсули. За таблетки Finish All in 1-0, това е приемливо. Таблетките за съдомиялна машина All in 1-0 се продават в кутии с 14, 28, 56, 70, 100 капсули.

 • Цената на пакет от 14 капсули е 400 рубли.
 • Средната цена на кутия от 28 капсули е 550 рубли.
 • Пакет от 56 капсули струва 750 рубли.
 • Приблизителната цена на кутия от 70 капсули е 950 рубли.
 • Приблизителната цена на опаковка от 100 капсули е 1100 рубли.

Таблетките за съдомиялни се правят в Полша и Германия, но в Русия можете да намерите таблети предимно от полски произход.

Качеството на тези таблетки е най-високо, но таблетите с немски произход са с 30 процента по-скъпи, освен ако, разбира се, изобщо не ги намерите.Отзивите на потребителите за хапчетата са предимно положителни.

Преглед и характеристика на готовите таблетки в турбо 1

finish_alles_in_1_turboСпециалистите Finish All in Turbo 1 се обаждат на майстор за бързо пране. И наистина, тези таблетки са специално проектирани за бързо измиване (30-40 минути) при температура на водата в рамките на 400В. На пръв поглед изглежда, че за толкова кратко време и при толкова ниска температура е невъзможно да се измие изсъхналата мръсотия от плочите.

Тук, първо, трябва да помислите, че можете да приложите режима на предварително накисване, много машини „знаят“ този режим и след това зададете бързо измиване. И второ, ултра-мощната таблетна формула Finish All in Turbo 1 може да се справи с мръсотията за 20-30 минути в топла вода. Finish All in Turbo 1 за съдомиялната се продава в опаковки от 14, 28, 48, 56, 70, 100 броя.

 1. 1 пакет Finish All in Turbo 1 14 броя струва 400 рубли.
 2. Цената на 1 опаковка Finish All in Turbo 1 28 броя е 600 рубли.
 3. 1 опаковка от 48 броя - 1300 рубли.
 4. 1 опаковка от 56 броя, средната цена е 1400 рубли.
 5. 1 кутия от 70 броя - 1800 рубли.
 6. Приблизителната цена на 1 опаковка Finish All in Turbo 1,100 броя е 2 000 рубли.

Важно! Ако използвате само дълги режими на миене на съдове (от 1 ч. 10 мин.), Няма смисъл да използвате тези таблетки, тъй като те бързо се разтварят и всички активни вещества се измиват в канализацията.

Преглед и функции на таблетите Finish Classic

Завършете класикатаFinish Classic са най-простите таблети от тази серия. Те нямат други компоненти освен прах. Просто казано, това е добре известен прах Finish за съдомиялни машини под формата на таблетки. Разбира се, по-удобно е да го използвате, но ще трябва да доплатите за формата, по-евтино е да купите продукта с прах. Можете да прочетете повече за формата на прах на Finish Classic в статията Прах за съдомиялни машини - закупен или домашен.

Таблетките Finish Classic съдържат патентования компонент Stain Soaker, чиято задача е да разделя изсушената кал и да я отстранява от чиниите, но съдейки по отзивите на потребителите, нейната ефективност оставя много да се желае. Finish Classic обаче има свой собствен „хоби коня“, той премахва добре петна от чай и кафе от керамични и стъклени съдове. Таблетките се продават в опаковки от 14, 28, 48, 56, 70 и 90 бр. Средната цена на 1 таблетка е 15 рубли.

За да обобщим, отбелязваме, че таблетките за съдомиялна машина Finish са проектирани да подобрят значително качеството на автоматичното миене на съдове. Има много разновидности на хапчета и всеки сорт има своя специфика и цена, Да използвате или да не използвате тези хапчета зависи от вас, независимите експерти не са склонни да идеализират готовите продукти, те също имат недостатъци. Трябва да опитаме и да решим "вашия" този инструмент или не!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини