Всичко за пералните машини

Таблетки за финландска миялна машина

Таблетки за финландска миялна машинаРуският пазар е пълен с различни таблетки за ПМ, но абсолютно всички домашни продукти съдържат алергенни вещества. По този начин, ако човек прояви нездравословна реакция след употреба на чинии, измити с такива таблетки, е по-добре да ги откажете, но в полза на какво? Таблетките за съдомиялни машини, произведени във Финландия, идват на помощ.

Защо да изберете тези хапчета?

Финландците са много сериозни към всичко, което е свързано с човешкото здраве и никога не отделят лекарства, чийто състав може, по един или друг начин, да има отрицателен ефект върху тялото. Освен това препаратите за миене на съдове са в пряк контакт с чиниите, а съдовете са в пряк контакт с човек. Вътре в храната не трябва да се допуска нещо вредно. Ето защо съставът на финландски таблетки LV:

  • Напълно хипоалергенни.
  • Той е екологичен, дори изкуствени аромати и аромати отсъстват.
  • Въпреки липсата на агресивни елементи, той перфектно изпира съдове и премахва миризмата.
  • Подходящ за миене на детски чинии.

Важно! Освен това таблетът е удобен за използване. Той е закопчан в специална обвивка, която се разтваря веднага щом машината започне да работи. Следователно, не е нужно да докосвате домашните си химикали.

Тайната съставка на финландските таблетки е обикновената сол, която в компетентна пропорция се разрежда с компоненти за изплакване и детергенти. Благодарение на най-чистия екологичен състав (видно от етикетирането на стандарта Nordic Ecolabel), таблетките LV напълно премахват всякакви алергични реакции, действат върху ястията внимателно и нежно, като същевременно ефективно премахват дори мазната мръсотия и острата миризма на млечни продукти.таблетките имат безопасен състав

Таблетките са уникални и по това, че не само вършат добре работата си, но и оказват благоприятен ефект върху самата съдомиялна машина. Елементите в състава на агента перфектно предотвратяват корозията на стоманата, образуването на варовик от вътрешната страна на съдомиялната машина. Ястията придобиват естествен блясък, мътността изчезва. И всичко това без агресивни фосфати, избелватели, багрила и зеолити.

Инструментът е разработен във връзка със Съюза за астма и алергия на Финландия. Преди да влезе на пазара, той премина повече от един тест в различни лаборатории. Руските учени също проведоха собствени изследвания, преди да пуснат в Русия линия от таблети. И какво можете да научите от отзивите на реалните потребители?

Мнения на стюардесите

Momjulia

Вече повече от седем години миялна машина работи правилно в къщата ми. Съответно имам повече от богат опит в използването на различни инструменти. Разбира се, от самото начало предпочитах да купувам хапчета или прахове с надпис Еко, но те не винаги ме радваха: някои си вършеха работата средно, а други като цяло струваха страхотни пари. Затова трябваше да избирам между скъпо качество и бюджетни хакове. Това продължи, докато не опитах финландски таблетки LV (Lumi Valko). В лентата имаше действие върху тях, затова обърнах внимание. Така че те струват около 600-700 рубли за 30 таблетки от 14 грама.

Обърнете внимание! В сравнение с хапчетата, с които съм свикнал, те отначало изглеждаха като малки бебета. Каква беше моята изненада, когато разбрах, че дозировката от това не се променя и малките си вършат работата перфектно!

Оказва се, че продуктът е наистина висококачествен и доста печеливш. И също така удобен за използване. Капсулата се поставя в най-малкото отделение и се разтваря перфектно.Благодарение на специалното покритие, вземането на таблетката в ръцете ви е напълно безопасно: контактът с кожата и в резултат на това химическо изгаряне няма да се случи, дори ако използвате миялната машина много често. И най-важното е, че няма да рискувате да вдишате и най-малките гранули на продукта.всяка таблетка е опакована във водоразтворим филм

Що се отнася до качеството на мивката, това е просто чудо. След разтоварване върху чиниите не остава следа, сякаш са измити с кристално чиста дъждовна вода, а не с гранулирана таблетка. Същото е в отделението за продукта, всичко е идеално чисто, сякаш нищо не е имало, а това е много рядко. Горното показва, че разтворимостта на таблетката е най-малко сто процента.

Мия чинии в програмата "Мръсни тигани" с пълно натоварване. И наистина се зареждам максимално: тенджери, тигани и прибори за хранене и подреждам всичко възможно най-близо, Изходът е перфектна картина: не само чистите чисти са, няма дори петна, следи от гранули, каквото и да е друго! За да разбирате, аз всеки ден правя такова измиване и има достатъчно капсули за месец. Запазване и качество, LV таблетки от Финландия препоръчвам!

Тайната служба, Санкт Петербург

Използвам съдомиялната машина от доста дълго време, но намерих идеалния инструмент за себе си и семейството си сравнително наскоро. Първо, страдам от алергии и почти всякакви домакински химикали ми причиняват зачервяване, кихане, сърбеж, болки в гърлото и други неприятни симптоми. И тук става въпрос за ястия! Вече имах опит в придобиването на LV продукти и те се утвърдиха като екологично чиста и хипоалергенна марка. Затова реших да опитам хапчетата им за ПМ.

Купих в хипермаркета Prism на цена на акциите от 50%. Купих 30 гранули за 300 рубли, обичайната цена е около 600. Веднага става ясно, че продуктът не е фалшив, тъй като няма надписи на руски език, освен стикера на гърба.

Като цяло продуктът е доста добър, съставът като цяло е извън похвала. Не е необходимо да добавяте нищо към мивката, хапчето е херметически опаковано в специален филм, нищо няма да се разпадне и няма да попадне в белите дробове, това е сигурно. По принцип се справя добре, но има едно предупреждение.

Продуктът е подходящ за добри автомобили, но имам евтин, купен в Ikea и нещо не е наред с него. Без значение какъв сапун, следите винаги остават върху чиниите, 3-5 чинии стабилно наполовина мръсни. Трябва да се измия. Но с увереност мога да кажа, че имам такъв проблем с всички средства, така че финландските таблети нямат нищо общо.

Определено, ако имате малки деца в семейството си или някой е алергичен, бих препоръчал този конкретен продукт. В добра пишеща машина той перфектно ще измие всичко и в същото време няма последствия за здравето. Ако прочетете композицията, ще се убедите сами, че наистина няма нищо опасно. Само сол, прах и препарат за изплакване.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини