Всичко за пералните машини

Таблетки за детски чинии за съдомиялна машина

бебешки хапчета за ПММДнес все повече домакини се доверяват на чиниите в съдомиялната машина, като почти напълно се отказват от ръчната мивка. Това е удобно, но възниква въпросът: възможно ли е да се мият детски съдове в съдомиялната машина с възрастен, особено що се отнася до бутилки и купички, от които много малки деца пият и ядат? Най-вероятно не. След това още един въпрос: какви бебешки таблетки трябва да се използват за съдомиялна машина, така че в нежното детско тяло да не попаднат никакви вредни компоненти? Нека се опитаме да му отговорим.

Рейтинг на популярни функции

За да отговорят на нашия въпрос, нашите експерти решиха да създадат рейтинг, който да включва най-безопасните таблети за ПММ. Те се препоръчват, включително за миене на детски чинии. Необходимите средства бяха закупени и щателно тествани. Те формулираха предварително редица прости изисквания към таблетите, участващи в класацията. Те трябва да са ефективни, компонентите трябва да се измиват добре от съдовете и да са безопасни за тялото на детето.

Нашите експерти обърнаха внимание и на наличието в таблетки на потенциални алергени.

Тествани са 26 вида таблетки. 4 сорта бяха оценени. Местата бяха разпределени съвсем неочаквано.

  1. Достойнните таблети вкараха най-много точки, нашите специалисти им дадоха 1 място.
  2. На втората позиция бяха таблетките Ecover, които получиха малко по-малко точки.
  3. Изведнъж, с голям запас, бившият ни фаворит беше на третия ред - таблетки за съдомиялна машина BioMio.
  4. Затвори нашата класация, заемайки 4-то място, таблети за детски ястия на известната марка Ushasty бавачки.

Vaily

Да започнем с лидера на нашия рейтинг. Защо точно таблетите Vaily бяха дадени на първо място? Първо, те не съдържат фосфати, фосфонати, хлор и други вредни химикали, които са потенциално вредни за организма на детето. Второ, тези хапчета са хипоалергенни, което е потвърдено от нашите независими проучвания. Таблетките нямат аромат, който може да причини алергии у бебето. Трето, този продукт е отлична миялна машина, особено добре се справя с трудното замърсяване.

Без съмнение, екологичните таблети Vaily, които също не вредят на околната среда, заслужават първо място. Радващо е, че правят този инструмент в Русия. Предлага се в удобна картонена кутия с 30 таблетки вътре. На опаковката производителят отбеляза, че таблетките се препоръчват за миене на детски съдове. Можем да се присъединим само към тази препоръка. Цената на средствата средно е около 7 долара.

EcoverEcover

Този инструмент е многократно анализиран от нашите експерти и винаги е получавал високи оценки. В тази класация тя зае второ място, тъй като съдържа цитрусови аромати. Само по себе си това ароматизиращо средство за здраво дете е безвредно, още повече, че се установява върху ястия в много малко количество. Нашите експерти обаче усетиха, че при деца с алергии този ароматизатор може да предизвика реакция.

В противен случай хапчетата Ecover заслужават похвала. Първо, те са безвредни за хората и околната среда. Второ, те се справят много ефективно дори с упорита мръсотия, която се е утаила върху чиниите. Трето, те се разтварят добре в студена вода и придават на ястията ослепителен блясък. Извод: добри хапчета, подходящи за детски ястия

Цената на таблетките Ecover е доста висока - около 11 долара за опаковка от 25 таблетки.

BioMio

Широко рекламираните таблетки BioMio частично провалиха тестовете за ефективност и загубиха няколко точки поради факта, че не можеха да измият изсушената каша от чиниите.Освен това таблетките съдържат доста „мощен“ евкалиптов аромат, който може сериозно да навреди на дете, страдащо от алергии.

Въпреки това таблетките не съдържат опасни химикали. Те се разтварят добре в хладна вода, не вредят на околната среда, имат разтворима обвивка и разумна цена. За 30 таблета ще трябва да платите около 8 долара.

Ушани баничкиХапчета за уши Нани за PMM

Не толкова отдавна медиите се заеха с линията на уши бавачки. И беше заради какво. В състава на бебешката пудра бяха открити вредни компоненти, които могат да причинят сериозни заболявания при децата. Днес ситуацията се променя към по-добро. Производителят ясно реабилитира, като предлага на клиентите напълно безопасни и екологично чисти таблетки за миене на детски съдове. Хапчетата за уши бавачки можеха да претендират за първо място в нашата класация, ако бяха набрали достатъчно точки, но не ги бяха вкарали.

Причината, поради която нашите експерти оценяват Ushastika ниска, се основава на неговата ефективност. Таблетките не измиват 3 вида замърсители от 7. Това е най-лошият резултат. Каква е ползата от обсъждането на безопасността на таблетките за миене на съдове, ако се справят зле с основната си функция. В резултат те получиха само 4-то място, но можеха да излязат напълно от нашата класация. Таблетките не оставят ивици, подходящи са за измиване на стъкло и неръждаема стомана, разтварят се добре в хладна вода. Средната цена на опаковка от 20 таблетки е 5 долара.

По този начин днешният ни разговор може да се закръгли. Горната оценка отразява мнението на тесен кръг от специалисти и не претендира за висока степен на обективност. Независимо от това, гледайки го, можете да направите някои междинни изводи, които ще ви помогнат да изберете най-добрия препарат за миене на чинии на дете. Успех

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини