Всичко за пералните машини

Възможно ли е да измиете еко кожа в пералня

Възможно ли е да измиете еко кожа в пералняФактът, че автоматичните перални машини почти напълно изместват измиването на ръцете вече не е тайна. Но като правило стандартните неща веднага идват на ум: ризи, панталони, тениски, тениски и т.н. Някои потребители обаче отиват по-далеч и изтриват буквално всичко в SM, което трябва да се почисти. Но възможно ли е да перате еко кожа в пералня, за да не навредите на продукта?

Защо да изберете еко кожа?

Изкуствената кожа печели значително в сравнение с продуктите от естествена кожа и пълна кожа от няколко начина. Той е много по-евтин от продуктите от естествена кожа, което прави материала достъпен за широката популация. В същото време екокожата е много по-качествена от изкуствената кожа, тъй като позволява да тече въздух, което позволява на кожата да диша. Какво се разбира в случая с високо качество?еко кожа диша благодарение на микропорите

  1. Полиуретановата импрегнация позволява на продуктите да поддържат първоначалния си вид за дълъг период, дори при активна ежедневна употреба. Това важи особено за дрехите и обувките, изработени от този материал.
  2. Издръжливостта на тъканта е просто впечатляваща. Почти невъзможно е да се повредят и дори да събарят при редовна употреба.

Единственото, което може да навреди на външния вид на нещата, са разфасовки или пукнатини по повърхността, през които, първо, прониква мръсотия и второ, облицовката е видима, което не е много естетически приятно.

  1. Ecoskin перфектно пропуска въздух през топлия сезон и перфектно задържа топлината, когато е студено. Дрехите, изработени от такава тъкан, са много удобни за носене.

Намирането на продукти от еко кожа е доста просто, тъй като те са в изобилие на масовия пазар. Не е изненадващо, защото съотношението цена и качество на материала приятно радва купувачите, нещата са в добро търсене. Разбира се, нищо не може да замени истинската кожа, но ако не искате да похарчите цяло състояние и в същото време да имате наистина висококачествено нещо - вие сте за екокожа.

Препоръки за замърсяване

свежата мръсотия се отстранява лесно от еко кожаЗа да могат елементите от еко кожа да издържат възможно най-дълго, като същевременно остават свежи, все още трябва да се грижите внимателно за тях. Да, полиуретановата импрегнация значително улеснява задачата, но не решава напълно проблема.

Например, натрупването на прах е неизбежно върху продукт, особено ако често сте близо до магистрала или живеете в сух климат. За да премахнете такова замърсяване, достатъчно е да вземете два парцала от естествена тъкан - мокри и сухи. Първо избършете предмета с влажна кърпа, за да отмиете праха, и след това ходете на сухо, така че да няма остатъци от вода. Същият метод премахва свежата мръсотия от кафе, чай и т.н.

Важно! Ако сте разсипали нещо или сте го пуснали върху еко кожа, отървете се от петното възможно най-скоро, защото колкото по-рано го направите, толкова по-лесно ще протече процесът. Старите петна изискват по-сериозен подход.

Водка или алкохол помагат срещу упоритото замърсяване. Навлажнете памучна подложка и разтрийте добре проблемната зона. Повторете процедурата, докато петното напълно се елиминира.

Допустимо ли е машинно пране?

Мокрото почистване на ръцете не винаги е ефективно за обувки или кожени предмети. В действителност, освен петна, може да има миризма на пот или други дребни проблеми. Има въпрос относно измиването в машината.по-добре да изсушите на закачалка далеч от слънцето и източниците на топлина

По принцип продуктите от еко кожа обикновено се перат машинно. Особено ако говорим за предмети от гардероба. Трябва обаче да се внимава - изберете деликатен режим и настройте температурата не по-висока от 30-35 градуса. Що се отнася до почистващите препарати, използвайте ги минимум, за да не повредите импрегнацията и да не оставите белезникави петна, В крайни случаи можете да закупите препарат за кожата в магазина.

Изкуствената кожа е материалът, който по принцип се върти.Това е страхотна новина, защото е много, много трудно да изтръгнете ръчно продукти от такава тъкан. Разбира се, не трябва да се забърквате, задайте минималния брой обороти, за да избегнете гънки. Трудно е да изправите гънките, ако те вече са се появили, следователно, платът също трябва да се изсушава внимателно, внимателно изглаждайки повърхността.

Но по отношение на сушенето тук всичко е много строго: в никакъв случай продуктът не трябва да се суши в машината, на или близо до отоплителни уреди, със сешоар и т.н. Дори продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да бъде пагубно за нещата. Гладенето и паренето на еко кожа също е строго противопоказано. За да придадете на продукта правилния вид, трябва да го разложите и да придадете форма веднага след измиване.

Ако пренебрегнете препоръките или дори пренебрегнете да почиствате нещата от материал от еко кожа, тъканта бързо ще загуби своя презентабелен външен вид - ще има драскания, пукнатини, гънки, такова нещо просто не иска да се носи. И неговата практичност ще бъде под въпрос. Ето защо, не разчитайте на всемогъща полиуретанова импрегнация и внимателно се грижете за вашите елементи от еко кожа, за да се насладите на свойствата им възможно най-дълго.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини