Всичко за пералните машини

Преглед на перални машини Xiaomi

Преглед на перални машини XiaomiСред пералните машини Xiaomi се появи и новодошъл - подобрена пералня MiJia с товар до 10 кг и вградена сушилня. Производителите обаче решиха да изненадат потребителите не само с многофункционалност и висока мощност, но и с атрактивна цена. Цената му е само 330 долара, което е 2,5 пъти по-евтино от подобни машини по технически параметри от други известни марки. Защо пералните машини Xiaomi струват по-малко и какви други предимства могат да се похвалят, ще разкажем подробно по-долу.

Какво е машина Xiaomi?

Ниската цена винаги е подозрителна, затова ви препоръчваме да разгледате по-подробно пералнята Xiaomi MiJia 10 кг преди да купите. На пръв поглед тази машина изглежда като обикновена пералня, но ако се вгледате внимателно, веднага можете да отбележите едно от очевидните предимства - компактност. Въпреки увеличения обем на натоварване, размерите му са 598 × 650 × 850 мм, което е значително по-малко от подобни модели на трети производители, Теглото на агрегата също се различава, но не за по-добро, тъй като декларираните 71 кг няма да бъдат лесни за придвижване, ако е необходимо.

За сравнение: предишните перални машини на Xiaomi имаха капацитет до 4 кг и не бяха допълнени от функция за сушене, така че тежаха само 34 кг.

Xiaomi лесно премахва планина от бельоНо собствениците на новата машина ще оценят дизайна. Машината се произвежда в класически бял цвят, но входната врата на люка и таблото ще бъде направена в черно. Големият сензорен екран, оборудван с бели светодиоди, се съчетава хармонично. Отделно се отбелязва и здравината на екрана, защитен от дебело стъкло.

По-нататъшният преглед няма да разкрие функции. Бутоните и клавишите изглеждат стандартно и осигуряват ясни контроли; приемникът за прах е на обичайното място. На задния панел има конектори за свързване към комуникации, а пералнята Xiaomi MiJia е на четири черни крака. Само люкът, увеличен до 48 см в диаметър, заема впечатляваща част от предната стена.

функционалност

Сега се обръщаме към функционалността на новата перална машина Xiaomi. Една от основните опции е увеличеният капацитет, който ви позволява да разтегнете до 10 кг пране в един цикъл. Но не е необходимо да се страхувате от необходимостта да "спестявате" мръсни неща, докато не се достигне желаното тегло, тъй като е възможно половин зареждане. Освен това, интелигентната система е в състояние автоматично да се „приспособи“ към броя на заредените дрехи и да получи оптимално ниво на водата. По този начин консумацията на вода се спестява значително.

машината има режим на сушене и гладенеУдоволствия и изобилието от налични режими. Новият Xiaomi има 21 от тях, включително експресно измиване, деликатно, ежедневно, икономично и много други. По желание можете да активирате забавено стартиране или промяна на времето на цикъла с помощта на таймер. Има и звук, благодарение на който машината отчита края на програмата с мелодичен сигнал. Оперативните характеристики на модела също са впечатляващи.

 1. Номиналната мощност на пералнята е 1800 вата.
 2. Номиналната мощност на сушилнята е 1200 вата.
 3. Скорост на въртене - до 1400 об / мин (с възможност за различна интензивност и време).
 4. Ниво на шума - 62-72 dB.
 5. Енергиен клас - A +.
 6. Пълна защита от течове.

Машината е оборудвана със съвременен безчетков мотор Nidec с променлива честота BLDC, който се утвърди като надежден, стабилен и издръжлив мотор.

Що се отнася до сушенето, в този режим не се зареждат повече от 6 кг сухо пране наведнъж. Освен бързото и висококачествено сушене, машината ще даде на домакинята и гладенето, тъй като специалната технология за гладене на нещата не е по-лоша от ютията.

Улеснява управлението на дистанционното управление на пералнята и сушилнята. Достатъчно е да изтеглите съответното приложение на смартфон, за да започнете измиването или сушенето, да конфигурирате програмата, да наблюдавате процеса или да диагностицирате системни проблеми.

Основните предимства на технологията

Нашият преглед ясно показа силните страни на новите перални машини Xiaomi. Това е впечатляващ капацитет от 10 кг, възможност за изсушаване на нещата след измиване, изобилието от различни програми, както и мощен двигател, безшумност и стабилност дори при максимално ускорение на барабана.Естетичният външен вид, дистанционното управление и отличните технически параметри допълват списъка с "плюсове".

Надеждността на машината се потвърждава от самите производители, давайки му 10 години гаранция. Такъв дълъг гаранционен срок се дължи на безаварийна работа на устройството в продължение на няколко години, което се доказва от многобройни тестове. И така, пералнята е предназначена за:

 • 3750 часа измиване;
 • 3 750 часа сушене;
 • 20 000 пъти отваряне и затваряне на вратата на люка;
 • 20 000 цикъла за въртене на барабана.

Допълнителната защита е предназначена да осигури специални опции. Например, автоматично управление на скоковете на мощност в мрежата и изглаждане на дисбаланса на барабана по време на цикъла на въртене. Реакцията на неизправности в системата също е добре организирана - управляващият модул мигновено дава сигнал за проблема, спира работата и показва код на грешка на дисплея.

Припомняме ви, че цената на пералня Xiaomi MiJia 10 е само 330 долара. Невъзможно е да се намери агрегат, подобен по капацитет и характеристики за такова количество. Особено когато вземете предвид, че първите купувачи могат да поръчат нов Xiaomi само за 291 долара.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини