Всичко за пералните машини

Преглед на пералня машина

преглед на единица измиванеМини пералните машини са добри в страната. Те са лесни за транспортиране и пренасяне, не изискват връзка с водоснабдяването и оттичането. Но колко добри са по отношение на измиването и надеждността, без проверка, е много трудно да се каже. Може би отзивите на хората ще ви помогнат да получите информацията, която ви интересува.

ЕДИН UWM-100

Касандра

Купих мини пералня преди два месеца във вилата. И тази машина ми харесва, защото изтрива добре, дори във вода от 20 градуса. Пренася се лесно на правилното място. В допълнение, много спално бельо е включено, защото резервоарът е доста голям. В него можете дори да изплакнете неща, например, в деликатен режим.

Не забелязах недостатъци, тъй като машината отговаря на декларираните от производителя спецификации.

Сървин Марвин

Единичната машина е много проста с механично управление. На тази цена не мога да посоча минуси. Основната функция е да мие нещата, които изпълнява. Купих го специално за къщичката, така че не очаквах излишъци, основното беше да отговоря на цената и нещата да включват повече.

По принцип перам 2,5 кг пране без никакви проблеми. Дори в хладна вода махна тениска, изцапана с кетчуп, не повярва на очите си. Такава миниатюрна машина може да бъде поставена, където искате. Накратко, машината е подходяща за измиване на най-простите неща, от които се нуждаех, в студена вода вече не трябва да се притеснявам с ръце, дори да изплаквам в тази машина.

Единица UWM - 200

nadin20101991, КондопогаЕдиница UWM - 200

Реших да споделя впечатлението си за пералнята UNIT - 200. Купих я за стотинка и сега мия всичко, включително пухени якета, бельо, леглото, Можете да слагате до 6 кг сухо пране. Механичният таймер е проектиран за 15 минути. Центрофугата изстисква бельо от 1 до 5 минути. Предвиден е маркуч за източване на отпадни води.

Не обичам само това, че трябва да наливам вода в кофа. Маркучът за подаване на вода е твърде къс и ненадежден. Минусът е, че машината не се изключва сама, но е евтина. Чудесен вариант, когато няма пари и няма време за миене на ръцете.

Единица UWM - 220

kamazist33rus

Веднъж отидох при съседа на баба ми, който ме помоли да оправя пералня. И видях техниката от 90-те, която, докато баба ми не видя, реших да направя снимка на смартфон. Това чудо има два барабана, единият за миене, а вторият за предене. Водата се налива в машината първо студена, а после гореща, веднага се изсипва прах във водата, след което започва измиването.

След измиване прането се прехвърля във втория резервоар и се изважда. Накратко, баба ми разказа за тази машина, която по някаква причина се изтръгна с гръм. Но в същото време тя работи почти 20 години.

Елемент UWM-250

аноним

Купихме пералня Unit, тъй като тя е компактна и универсална. След няколко измивания се измъкна косичка, започна центрофуга да чука. И всичко това, защото е инсталирано криво, въпреки че се изтласква добре. Изплаква се, измива се и се размива за около 2 месеца без проблеми.Но тогава измиването спря, сега въртенето не работи, ще трябва да се ремонтира. Освен това отбелязвам, че тя има много къс захранващ кабел и маркуч за прием на вода.

Елемент UWM-300Елемент UWM-300

Lengy, Москва

Както много хора купуваха полуавтоматична пералня за лятна резиденция, сега те решиха да оставят отзиви за единичната мини пералня. Решихме да кажем на всички колко е „добро” това устройство. Машината мие прането само 2 пъти, а третият се счупи. Гаранционният ремонт беше отказан и му предложиха да върне парите. След лош опит решиха да не взимат повече такава марка. В допълнение към повреди в колата трябва да се отбележи тесен маркуч за подаване на вода. Изглежда, разбира се, доста, изтрива добре. Но, уви, резултатът ми е само 2 точки.

Има няколко модела перални машини на марката Unit. Те се различават един от друг само по натоварване и са много сходни. Те се справят с основната си функция, но що се отнася до надеждността, на кого, какъв късмет. Затова решете сами дали да поемете риска, когато купувате или не, защото това струва нещо, е евтино.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини