Всичко за пералните машини

Перални машини, произведени в Германия - качество и надеждност!

Производител на перални машини ГерманияКогато в къщата няма пералня, тогава липсва време за съвременните хора. Миенето на ръце отнема много от времето ви. Ето защо е необходимо да закупите пералня.

В магазините за домашни уреди можете да намерите това, от което се нуждаете. Например пералните машини на немски монтаж биха били отличен вариант за тази цел. Днес има огромен избор на перални машини, които се различават както по отношение на разходите и функциите, методите на измиване и сушене, така и по много други параметри. Ето защо е много важно да изберете добро и висококачествено устройство, което ще продължи дълги години без повреди и караница.

Немските перални машини, които се произвеждат от най-добрите производители в Германия, се утвърдиха по целия свят само от положителна страна. Такива известни марки са: Bosch, Siemens, AEG, Electrolux. И днес те се смятат за едни от най-добрите в света.

Германските перални машини са доста скъпи единици, техните производители са класифицирани в средните и високите ценови категории, т.е. обяснявайки това с много високите характеристики и качество на тези перални.

Компаниите, които произвеждат висококачествени перални машини Bosch и Siemens, принадлежат към единици от средната ценова категория.

Лидерът в производството на такова оборудване в Германия е производителят Kuppersbusch. Тя произвежда скъпо оборудване, което поради високите си цени не е много популярно в Русия.

Предимствата на немските перални машини

Лого на BOSCHНемската педантичност при сглобяването на домакински уреди се комбинира с най-модерните технологии и се оценява от най-високия клас (клас А) на икономия на потребление, разширено меню, набор от допълнителни функции - това гарантира непрекъсната работа на пералните машини за дълго време - от 7 години до 15 години.

Пералните машини, които са сглобени в Германия, имат доста голям брой различни програми за пране. Те лесно се справят с прането на всякакви тъкани.

Пералните машини, които се произвеждат в Германия, са доста популярни у нас. Но тяхната не малка цена значително влияе върху броя на закупените единици от немската технология за монтаж от нашите сънародници. Но ако решите да закупите пералня, която е била сглобена в Германия, трябва да направите правилния избор. А именно - да изберете модел на машината, който е подходящ за вашите цели.

Има доста сериозен проблем с добре познатите марки - те непрекъснато се опитват да го фалшифицират. Естествено, компаниите, които произвеждат домакински уреди, се опитват да защитят своите продукти от това явление. Ето защо при избора на висококачествена маркова пералня е важно да не грешите.

Препоръчваме закупуване на пералня от немски произход. Например вземете немска компания, която произвежда оборудване, което има достатъчно популярност за своите модели у нас - Bosch-Siemens (на немски: Bosch und Siemens).

Как да различим фалшив?

Магазин за перални машиниНа първо място, трябва да обърнете специално внимание на цената на такава машина. Този тип оборудване под марката Bosch, което ще струва например 10-18 хиляди руски рубли, нямаше вероятност да бъде сглобено в Германия. Реалните немски устройства ще струват не по-малко от 30 - 35 хиляди руски рубли.

Напишете модела и серийния номер на избраната машина и прегледайте нужната информация на уебсайта на производителя. Използвайки този сайт, можете много надеждно да определите по номера на модела дали това устройство е оригинален модел или е евтин фалшив на известната немска марка.

Преди да купите, внимателно проверете магазина или мястото, където се продава този уред.Марката и качествените артикули се предлагат като основни елементи за луксозен живот. И следователно те ще се продават в доста сериозни магазини, които имат подходящ интериор и учтиви, както и квалифицирани ръководители на продажбите.

Когато стоките са доставени от чужбина законно, талонът за гаранционно обслужване на единицата и основните инструкции ще бъдат изпълнени с високо качество и на руски език. Всички законни доставки на такова оборудване от чужбина трябва да бъдат заверени. Но сертификатът също може да бъде подправен. Тук също трябва да сте достатъчно внимателни и да направите необходимата проверка на информацията. Липсата на специален печат на фирмата върху опаковката на единицата е доста сериозен знак за фалшификация.

Къде мога да си купя оригинална пералня от немски произход?

Магазин за битова техникаАко имате личен компютър, лаптоп или таблет с достъп до Интернет у дома, тогава няма да ви е трудно да изберете правилното място, за да закупите желания модел пералня много бързо. Не е нужно да отделяте много време и да отидете някъде, за да получите цялата необходима информация. В интернет има много уебсайтове и различни онлайн услуги. Те предлагат информация за техническите характеристики, цената и местоположението на маркови магазини, които продават оригинални продукти от немска продукция.

Закупувайки пералня от оригиналния немски монтаж, получавате надежден и трудолюбив помощник за домакински работи, което ще ви спести време и нерви. Шайбите, сглобени в Германия, като правило, не се нуждаят от чести ремонти. Ето защо те са във висока ценова категория. Независимо от това, те активно се купуват и продават в Русия.

   

11 коментара на читателя

 1. Граватар Волдемар Валдемар:

  AEG Electrolux - немски? И аз мислех, че Швеция ...

  • Граватар Дейвид Дейвид:

   Aeg - немски, Electrolux - Швеция.

   • Граватар Алекс Алексей:

    И там, където са направени, е необходимо да се разгледа всеки поотделно. Electrolux е компания от Швеция, но фабриките са навсякъде. Имах от Франция. Родителите на съпругата купиха AEG, оказа се, че е пълен клон на колата ни, само нейните обрати и лого. Произведено на същото място във Франция.

    • Граватар Елена Елена:

     Пералните машини Aeg с предно зареждане се произвеждат в Полша, а вертикалните - във Франция.

    • Gravatar slon Слон:

     Electrolux и Zanussi (филиал) - 100% заменяемост, с AEG - 90% и с двете.

 2. Граватар Александър Александър:

  Напротив, всички вертикални линии на AEG вече са сглобени в Полша (търсех френския монтаж, проверих всички модели), а предните камери могат да бъдат френски (не проверих всичко). И немският AEG днес е много относителен, защото сега компанията е собственост на Electolux.

  • Болкоуспокояващ Gravatar болкоуспокояващо:

   Така от десетина години групата Electrolux (Aeg, Electrolux, Zanussi) произвежда фронтови линии и вертикали в най-големия си технологичен парк в Полша. Преди това фронталните бяха произведени във фабриката Rex-Zanussi в Италия. И техните топтовари - вертикали, възложени в зависимост от марката в 2 фабрики на Brandt във Франция и Полша.

 3. Граватар Евгений Юджийн:

  В шок съм, родните ми BOSCH и SIEMENS се счупят! Съдомиялната машина не излива вода в машината (дори инженерите не знаят причината), а шайбата просто не се източва напълно по време на цикъла на въртене. Цялото оборудване е родно и първокласно!

  • Граватар Виктор победител:

   Е, това, което не се слива докрай, не е фактът, че е разбивка. Най-вероятно филтърът, маркучът или тръбата са запушени

  • Граватар Алла Алла:

   Нашата съдомиялна машина също не черпи вода при стартирането на цикъла. Трябваше да сменя помпата.

 4. Граватар Александър Александър:

  Не вярвам на никого! Купих батерия електрически ренде Bosch. Плюсове, скъпа, в офиса. интериор на инструмента.От няколко, парчета 5, подметката е извита. Изплю, купи Макита един и половина пъти по-евтино, няма проблем. Аз им вярвах, сега не крак!

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини