Всичко за пералните машини

Шайби Ignis

Пералня IgnisПералнята Ignis, подобно на самата марка Ignis, не е толкова известна в страните от ОНД, както например марката на машини Samsung или Indesit. Въпреки това, под тази марка се произвеждат много добри „домашни помощници” с вертикално зареждане на пране. Но нека не изпреварваме себе си и да правим прибързани изводи за тази марка и автомобилите, произведени под нея. Ще изучим тази тема по-подробно.

Примери за най-добрите модели коли на Ignis

За да разберете по-добре какво представлява перални машини, произведени под марката Ignis, трябва да направите малък преглед, в който да дадете примери за конкретни модели машини и да проучите основните им плюсове и минуси. Започваме прегледа с пералнята с най-високо зареждане Ignis LTE8027, производител - Whirlpool.

Пералня IgnisТова „устройство“ заслужава внимание, само защото със средна цена от 250 куб тя има много функции на пълноценна автоматична пералня от среден клас. Има 10 основни програми за измиване, които ще се радвате да използвате. Барабанът има товар до 5 кг при максимална скорост на въртене от 800 оборота в минута. Шум по време на измиване 59 dB, шум при въртене до 72 dB. Маркучите и тялото на машината са защитени срещу течове, в допълнение е включена и програмата „Защита на детето“. Енергиен клас автомобили A, клас на пране A, клас на въртене D. Размери 90x40x60.

Обърнете внимание! Тази машина има добра функция на "интелигентен контрол на прането", рядко се наблюдава в бюджетни модели перални машини.

Пералнята Ignis LTE8027 има следните очевидни предимства:

 • Ниска цена Много потребители обръщат внимание на този плюс, на първо място.
 • Неочаквано висококачествен монтаж, въпреки че машината, както вече забелязахме, е в ниската ценова категория.
 • Измива и изплаква с качество. Качеството на пране в този случай е по-добро от повечето автоматични перални машини с хоризонтално зареждане. Тук производителят направи всичко възможно!
 • Лесността на управление се комбинира с пълнофункционален софтуерен интерфейс. Дори стара баба може да овладее тази машина.
 • Дори при интензивна работа машината е много стабилна, не отскача и не се движи от страна на страна.
 • В колата няма излишни програми за миене, само необходимото и важното.

Тази пералня не е без недостатъци, както наистина е всяка сложна техника.

 1. Дизайнът на машината е примитивен, което веднага дава евтин модел.
 2. Качеството на въртенето оставя много да се желае. Ако производителят „позволи“ барабанът на Ignis LTE8027 да се върти със скорост до 1000 об / мин, няма да има такъв проблем. И така прането на изхода се оказва откровено мокро и много мокро, в някои случаи дори мокро.
 3. Тази пералня няма някои елементарни функции, характерни за всички съвременни автомати. Като звуково известие за края на измиването или посочване на времето, останало до края на измиването.

Следващ в нашия списък е пералнята с най-високо зареждане Ignis LTE1055. Моделът е по-напреднал в сравнение с Ignis LTE8027, но средната цена също е по-висока, около 300 куб Какво е толкова привлекателно в нейните характеристики?

За ваша информация! Въпреки сходните характеристики на тези два модела перални машини, Ignis LTE1055 изглежда по-красив от Ignis LTE8027.

Ignis LTE1055Максималното натоварване на барабана, подобно на горния модел, е 5 кг, но скоростта на въртене е до 1000 оборота в минута и това е сериозно предимство. Клас на измиване, изплакване и консумация на енергия A, клас на въртене C. Има защита срещу течове, контрол на дисбаланса, контрол върху количеството пяна, интелигентен контрол на измиването. Шум до 72 dB, 10 програми за измиване, стабилно. Размери 90x40x60.

Какви са предимствата на пералнята Ignis LTE1055?

 • Атрактивен дизайн.
 • Добра конструкция и качествени части.
 • Тази кола е много лесна за използване.
 • Той има целия набор от необходими допълнителни функции.
 • Доста добра навивка.
 • Спестява вода и енергия.

Недостатъци на пералнята Ignis LTE1055:

 1. ограничени режими на въртене;
 2. има винтове за изравняване на машината на пода само на предните крака, отзад, няма такива винтове;
 3. няма индикация за времето до края на измиването.

Отзиви за колите на Ignis

Пералня IgnisСега ето няколко отзива на потребителите за перални машини Ignis. Веднага отбелязваме, че не сме избрали отзиви на хора специално за тази статия. Изборът се извършва въз основа на случайни заявки, бази на някакво намерение.

Сергей на 34 години, Москва

Преди 2 години Ignis купи кола LTE1055. В началото исках хоризонтална линия, но нямаше достатъчно място в банята, трябваше да взема тази. Пералня за тези, които ценят просто висококачествените домакински уреди, без страсти и звънци. Всичко, от което се нуждаете, е там, макар че бих добавил забавяне в началото, но като цяло ще го направи. Тя гърми, разбира се, силно, но се чува слабо от банята, така че не ме притеснява. Не ми харесва малко, че тя няма екран и не е ясно колко време остава до края на измиването, но това е въпрос на навик. За парите нормална машина.

Вика на 30 години Волгоград

Машина Ignis LTE8027. Веднага по недостатъците, машината е много шумна. Имам го да стои в кухнята и по време на миене се чува из целия апартамент, звъни ми в ушите. Стискате прането ужасно, изваждате ризи и пастелното бельо е почти мокро. Освен това не е ясно кога машината се пера, тъй като не отчита това, но не можете да видите колко е останало до края на прането. Наложи се да спестите пари и да си купя нормална кола, ще я сменя възможно най-скоро.

Наталия на 38 години, Псков

Веднага ми хареса пералнята, всичко е там, но цената е ниска. Ignis LTE1055 пасва на нишата в банята точно по размер. Изглежда като проста техника, нито екранът, нито бутоните са красиви, както на другите перални машини и дрънкат доста силно, но това не ме притеснява, основното нещо в банята е всичко да пасва добре. Всичко е под ръка и всичко е удобно. Много удобни отделения за почистващи препарати и климатик.

История на марката Ignis

Марката Ignis е от Италия и е автор на световноизвестния производител на перални машини, Guido Borgia. Блестящ индустриалец със синовете си е автор на стотици идеи, които се считат за напреднали през четиридесетте години на ХХ век. Може би затова производството му бързо се засили и започна да се развива с неистови темпове.

По-късно през 1972 г. марката Ignis е купена от Philips и собственост до 1989 г., когато марката е купена от Whirlpool, който и до днес успешно притежава марката, произвеждайки различни уреди под нея, включително перални машини.

Ignis в превод от латински „огън“ е известен в Европа като добра марка хладилници, микровълнови фурни, фурни и, разбира се, перални.

В заключение отбелязваме, че пералните машини Ignis могат да бъдат оценени от любителите на „домашните помощници“ с вертикално и хоризонтално зареждане. Това е бюджетна технология, но това не означава, че е лошо, дори точно обратното. Успех с вашия избор!

   

3 коментара на читателя

 1. Граватар Сергей Сергей:

  Отгоре на тази бандура стои къде да се излее прахът, тогава тази жаба излива толкова вода - ужас! Купих и за 22000r. Не вземайте такава машина! Исках да го предам на 4 ден, но ми казаха, че всичко е наред, това е невъзможно. Тук става лошо, тогава ела. Сега страдам с нея. След това погледнах, Elektrtolyuks тази машина и струва 3 хиляди повече. 25 хиляди Той водеше на европейското събрание и на тези американци. Не го приемайте - ще съжалявате.

  • Граватар Елена Елена:

   Колата е красива.Работи тихо. Изтръсквам мокро пране на 400 волта.Съгласен съм. Купих Къщата и оборудването на град Лвов в интернет магазина. Препоръчвам да се свържете с него.

 2. Граватар Любаша Lyubasha:

  През април 2018 г. моята пишеща машина IGNIS AWF 504 ще навърши 20 години, много щастлива, без ремонт. Закупен във Финландия.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини