Всичко за пералните машини

Отзиви за перална машина Hansa

отзиви за шайби за шайбиМного хора за пералнята Hansa търсят отзиви. И в крайна сметка те намират само спекулации, навити от копирайтъри, с помощта на които те популяризират сайтове за продажба. Всъщност повечето от тези рецензии не са уместни. Всъщност това не е толкова проста задача да намерим надеждни мнения на хората за техниката Ханза, но смятаме, че успяхме да се справим. Това са отзивите.

Hansa AWN510DR

Артур, Москва

Що се отнася до качеството на измиването, не мога да кажа нищо лошо, той отмива нещата много добре, дори по-добре от моя стар Indesit. Зареждането с барабани е напълно задоволително, програмите са подходящи, а външният вид е нормален. Но все пак Hansa AWN510DR няма да получи повече от 2 точки от мен, защото това е най-шумната машина, с която съм се сблъсквал и използвах машини от Indesit, Samsung, LG, Bosch, Siemens.

С Ханза постоянно имаме различни инциденти. Веднъж, след началото на изваждането, котката скочи от банята с куршум и влетя в затворената врата на спалнята, разпръснала се за половин час и не можа да се възстанови. И веднъж един съсед дойде при мен, за да се оплаче, че вечерта включвам чука. Обясних му, че пералнята ми работи по този начин и дори показа въртене, на което той не каза нищо, само помоли да не мия прането вечер. Купих си играчка за себе си, сега мисля как да намаля вибрациите и шума. Аантивибрационни постелки почти не помогна, искам да се опитам да укрепя по-добре пода и отново настроя машината на ниво. Хора, не повтаряйте грешките ми, купувайте нормални перални машини.

Най-добрата основа за пералня, която заглушава вибрациите и шума, е мощен бетонен пиедестал. Жалко е, че не във всички случаи можете да си позволите такава структура.

Hansa AWN510DR

Алексей, Екатеринбург

Използвам пералня Hansa AWN510DR от 5 месеца и има един негатив в съзнанието ми. Най-лошото от това, постоянни грешки в дисбаланса. Освен това е невъзможно да се предположи колко бельо е оптимално да се сложи в барабана на пералнята. Казано малко, грешката излита, зареждаш барабана наполовина, понякога грешката също лети и ако залепиш нещо обемно, като пухено яке, ще виси здраво. Освен това не обичам силен шум и лошо въртене.

По-специално за 10 измивания, 4 закачалки, свързани с грешка в дисбаланса. Това изобщо не е полезно.

Ханза whc1246

Олга, Омск

Имам кратък опит с пералня Hansa WHC1246, но вече ми хареса. Но ще започна с недостатъците. Първо, машината е шумна, въпреки че не вибрира много, и второ, доста силна миризма на пластмаса не изчезна дълго време. Трето, върху ластика на люка имаше петна от някаква изсушена мазнина, която едва успях да измия с четка и препарат за миене на съдове, защото замърсих кухненска кърпа след първото измиване.

Ханза whc1246Но това според мен са дреболии, на които не трябва да се обръща специално внимание. Те свикнаха с шума, а останалите недостатъци бяха безопасно отстранени. Сега за плюсовете:

 • много информативен и красив дисплей;
 • стилен дизайн;
 • люкът се отваря и затваря почти безшумно;
 • тавата с прах лесно се отстранява и измива;
 • широк товарен люк;
 • отличен капацитет на барабана - до 7 кг пране;
 • много полезни режими на измиване, особено: бързо измиване 15 минути, антиалергия, миене на ръце, вълна и спорт;
 • икономично потребление на вода и електричество.

Напълно съм доволен от пералня Hansa WHC1246, въпреки че не мога да поставя пет точки, все пак трябваше да измия мазнината и да свикна. Но моделът спечели плюс плюс четири, ще съветвам приятелите си.

Ханза whc1038

Константин, Санкт Петербург

Ханза whc1038Той водеше на пералня Hansa WHC1038 благодарение на усилията на продавача и ми хареса външния вид на нея, да не говорим за цената. Прочетох характеристиките, като че ли всичко също е наред, нищо не ме пазеше. Но ако имах възможността да включа въртящия се в магазина, не бих го купил за нищо, дори и да поискам само сто долара.Някъде чувах, че пералните машини Hansa са шумни, но не придавах никакво значение на това. И сега попаднах на този „джакмак“, друго сравнение, извинявай, не ми се случва.

Ако изхвърлим шума като недостатък, пералната машина има солидни предимства. Много програми за пране, зареждане на 6 кг, режим на пране 15 минути, всевъзможни други „лосиони“, но шумът разваля всичко. Това е само прословутата муха в мехлема. Като цяло ви съветвам да закупите модела Hansa WHC1038 само ако самият вие не чувате добре и съседите ви са глухи, не сте попаднали на други Ханс, така че не мога да кажа нищо лошо или добро.

В заключение отбелязваме, че пералните машини на марката Hansa като цяло са много прилични. Вярно е, че повечето потребители отбелязват повишено ниво на шум по време на цикъла на въртене, но не всеки реагира на този недостатък. Основното нещо изтрива добре, управлението е ясно и евтино.

   

1 коментар на читателя

 1. Граватар Алекс Алексей:

  Много шумна пералня

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини