Всичко за пералните машини

Отзиви за перални машини за лятна резиденция

отзиви за миене в странатаНа пералнята, за да дадете отзиви повече от достатъчно. Но първо трябва да решите каква шайба хората наричат ​​държава? Селските перални машини се считат за евтини полуавтоматични "домашни помощници" от руско или китайско производство с механично управление. В по-редки случаи се извикват автоматични дачи перални машини с резервоар за вода, В тази публикация решихме да предоставим някои реални отзиви относно техниката за лятна вила за измиване, така че да имате възможност да направите някои изводи, преди да я закупите. Това са отзивите.

Renova WS-40PET

Катрин, Краснодар

Те повярваха в рейтингите на продажбите на сайтове и купиха най-популярната пералня за Renova WS-40PET. Извадих в мрежата много добри неща за тази машина, така че покупката беше направена с леко сърце. Освен това ни струваше само 80 долара. Впечатленията след 2,5 месеца работа са следните.

  • Изтрива и изтръгва нещата много добре, във всеки случай, не по-лошо от машината на Samsung, която е в градски апартамент.
  • По време на измиване и предене издава много шум.

Нашата цел беше да закупим пералня за лятна вила, така че шумът, който издава, най-малко ни интересува, но ако вземете тази пералня в апартамента си, имайте това предвид.

  • Лека, стабилна и доста красива, в страната на фона на стара електрическа печка и дрипава маса, машината изглежда много благородна.
  • Никъде не е по-лесно да се справим. Дори възрастна баба ще разбере такава пералня, защото тя има механичен контрол.
  • Маркучът е разхлабен. Веднъж той дори го счупи, така че трябваше да сложа скоба.
  • Няма филтър за купчината, така че след измиване на памучните предмети трябва да извадите купчините от машината.

Kiss7742, НовгородRenova WS-40PET

Само с тази хемороиди на Ренова. Купих подарък за родителите си в къщичката, сега мия дрехи за цялото семейство, защото майка ми се страхува да се приближи до нея. Никога не съм използвал полуавтоматични перални машини и дори с механично управление и се оказа, че не съм загубил нищо - машината задвижва! През лятото, докато живеехме с мъжа ми, детето и родителите ми в страната, ме измъчваха това миене и тази машина на Ренова, няма сила.

Първо трябва да затоплите водата. В селската къща няма титан, затова поставих 10-литрова железна кофа с изворна вода директно върху горелката на газовата печка. Когато водата се загрее, изсипете я във ваната за измиване, изсипете прах и сложете прането. Натоварването на машината не е голямо, само около 4 кг, така че често ми се налагаше да я мия на 2 стъпки. Започвате измиването и изчаквате машината да завърши прането. След това изсипете сапунена вода, изсипете я в резервоар със студена вода и започнете да изплаквате. След това прехвърлете прането в центрофуга (съседно отделение) и започнете да въртите.

Накратко, влачих кофи с вода изцяло, не искам да виждам тази машина повече. Предварително щях да знам за какво се подписвам, в живота си не бих купувал този праисторически боклук. Добре е, че живеем във ерата на електронните перални машини, които сами си мием.

Фея SM-2

Сергей, МагнитогорскФея SM-2

Миналата година, сбъднала старата си мечта, купи вила на брега на тихо езеро. Мястото е глухо, съседи почти няма. Чист въздух, птици пеят, горски плодове, гъби, риболов - живейте и се радвайте. В допълнение, аз съм пенсионер, така че можете да живеете в страната поне през цялата година. Не е нужно да се миете много, но все пак нещо се натрупва, затова реших да купя евтина перална машина Fairy SM-2.

Машината е непретенциозна за позор и най-важното евтина, най-крайградската опция. Не можете да миете много в него, тъй като както продавачът го каза, товарът й е смешен, само 2 кг според паспорта. Няма да кажа, че страдам от това, когато трябва да изтрия всички неща в 2-3 подхода. Според мен Fairy SM-2 е добър вариант за един пенсиониран вдовец, във всеки случай за 4 месеца работа, няма проблеми.

Карабас-Барабас, Москва

На дачата имаме две перални машини, една автоматична за много бельо, но няма смисъл да я пускате заради 3-4 шмутини, другата е малка Fairy SM-2, в която можете да изперете няколко тениски и бельо. Забелязахме, че Феята непрекъснато се експлоатира, когато като автоматична машина често стои на празен ход в ъгъла. Но все пак, при условие, че живеем в страната от април до ноември, две шайби са незаменими. Препоръчваме Фея на всички летни жители, добра машина, проста и надеждна.

Ока 18

Игор, Санкт ПетербургОка 18

Наскоро си купих пералня с форма на варел Oka 18, точно такава, каквато сме имали в детството, не мислех, че все още са в продажба. Започна с факта, че съпругата се оплака, че не иска да мие прането в страната ръчно и просто нямаше допълнителни пари и аз си купих тази рядкост. Когато донесох тази шайба, тя първо ме погледна с недоумение, те казват, че не можаха да намерят нищо по-добро. Сега той изтрива в Ока с удоволствие, във всеки случай е много по-добре, отколкото с ръце.

Алевтина Валеревна, Томск

Моята стара Ока работи почти 30 години и се счупи в най-неподходящия момент, в разгара на летния сезон. Отидох с внука си в магазин за домакински уреди с надеждата да намеря нещо по-просто и каква беше изненадата ми, когато видях на тезгяха почти една и съща пералня на същата марка Oka 18. Не можах да опиша с думи колко съм щастлив, добре, разбира се , купи тази пералня, без да мисли много. До края на сезона машината се миеше безупречно, въпреки че продавачът намекна, че това не е същото оборудване, което е било в съветско време и че е малко вероятно да работи 30 години. Така или иначе моят „асистент за лятна вила“ все още работи като часовник и аз съм невероятно щастлив от това!

За да обобщим, отбелязваме, че полуавтоматичните перални машини все още се търсят до голяма степен поради летните жители, които предпочитат да купуват оборудване за своите шестстотни по-лесно, но по-евтино. Отзивите за такива автомобили често са положителни, въпреки че също са недоволни, като без тях. Приятно пазаруване!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини