Всичко за пералните машини

Перални машини за бонбони

Перални машини KandyМножество реклами, банери, флаери, протичащи един с друг, хвалят пералните машини Candy. И колкото повече рекламна информация, толкова по-малко искате да повярвате в качеството на продуктите, произведени под марката Kandy. Наистина един наистина добър продукт не се нуждае от агресивна реклама. Няма да правим прибързани заключения, още повече, че в случая всичко е по-сложно, отколкото изглежда на пръв поглед. Ще проучим подробната информация за марката, ще направим преглед на пералните машини, ще разгледаме отзивите на потребителите и едва след това ще обобщим.

Произход на марката

Историята на фирмите от групата Candy започва с малка механична работилница, открита от предприемчив италианец в предградие на Милано през 1945 година. Цехът бързо прераства в доста голяма компания, единствено поради производството на перални машини. Първата полуавтоматична машина е пусната от тях през 1954 г. Тя не само можеше да мие и изплаква дрехи, но и да извива. Candy отваря първата си чуждестранна фабрика през 1954 г. във Франция.

За ваша информация! Още през 50-те години на 20 век Канди се превръща в транснационална корпорация.

Фабрика КандиПрез 70-те години компанията Candy променя стратегията си за развитие, започвайки активно да купува предприятия, произвеждащи домакински уреди в Италия, като се стреми да се превърне в монопол. 80-те години могат да се считат за разцвет на компанията, тъй като тя успя да навлезе на пазарите на Португалия, Великобритания и Австрия.

След това Candy закупуват предприятия в Испания, Чехия, Турция и Китай. Този производител дойде на руския пазар през 2005 г., след като купи фабриката на Киров за производство на перални машини и иззе руската марка Вятка. В момента групата компании Kandy продължава да развива и навлиза на нови пазари, а моделите на техните перални машини стават все по-известни.

Характеристики на някои модели

Candy е голяма, конкурентна многонационална корпорация. Какви продукти предлага на руските потребители? Какви модели перални машини харесват нашите потребители и защо, нека разберем.

Бонбони GC41072D-07. Много добър бюджетна пералня, която по технически характеристики не отстъпва на моделите от среден клас. Удобен широк люк с ъгъл на отваряне 1800 , много просторен барабан за 7 кг неща и достатъчно високо въртене от 1000 об. / мин. вече е много, много добър, но това е само началото. В арсенала на този бюджетен модел има 16 програми за измиване, от които дори и най-взискателният потребител може да избере най-подходящия.

CANDY GC4 1072D-07

Освен това пералнята е доста икономична по отношение на консумацията на енергия и вода и доста безопасна. Има вградено устройство, блокиращо люка, и надежден сензор, който контролира разпенването. Има и сензор, който контролира дисбаланса и разпенването. Също така, контролния панел на машината има добър дисплей и от гледна точка на дизайна пералнята Candy GC41072D-07 изглежда много добре. Предлагат се следните допълнителни функции:

 • забавено стартиране на програмата;
 • определяне на теглото на прането преди измиване;
 • краткосрочно измиване;
 • вторично изплакване;
 • изключване завъртане;

Обърнете внимание! В този бюджетен модел на пералнята Kandy е внедрена функция, която ви позволява да охладите отпадните води преди източване.

Производителят дава гаранция за работа на машината за 1 година. Въпреки че може да продължи много по-дълго. Страна производител Русия, размери 85x60x40, машината тежи 63 кг. Средната цена е 210 куб

Candy EVOGT 13072D-07. Пералнята е автоматична машина със среден клас за зареждане. Машината е доста удобна - 7 кг и изстисква прането изключително добре, със скорост до 1300 об / мин. Този модел има доста ергономичен и красив контролен панел, в центъра на който е дисплеят. На разположение са 18 програми за измиване, което ви позволява да подходите към грижите за бельо, колкото е възможно по-диференцирано и компетентно.

По отношение на консумацията на енергия, този модел не може да предложи нещо специално за потребителя, но е напълно възможно да се спести на вода, тъй като производителят намали разхода си до 48 литра. Освен това Candy EVOGT 13072D-07 може да зарадва потребителите с добър набор от допълнителни функции, по-специално:

 1. забавено стартиране на програмата;
 2. определяне на теглото на прането преди измиване;
 3. краткосрочно измиване;
 4. вторично изплакване;
 5. изключване завъртане;

Щом пералнята Candy EVOGT 13072D-07 принадлежи към средната ценова категория на защитните технологии, тя може да бъде внедрена повече, но какво е там, а именно:

 • фиксиране на люка;
 • датчик за защита от препълване;
 • сензор, който предпазва от прекомерно разпенване;
 • защита от дисбаланс.

Този модел е гарантиран за 1 година, страната на произход е Китай. Размери 88х40х63, тежи 56,5 кг. Средната цена е 360 куб

CANDY EVOGT 13072D-07

Важно! Ако вие, купувайки пишеща машина на Канди, намерите надпис върху стикера „страна производител Китай“, не се тревожете. Към днешна дата китайското събрание в някои случаи е по-добро от руското.

Candy GSF42 138TWC1-07GrandO Vita. Друга добра пералня, която ни предлага този производител. Преден товар, широко отворен люк (180)0). Висококачествен и просторен барабан, изработен от полимер, съдържащ 7 кг лен и ускоряващ до 1300 об / мин. Външно пералнята изглежда изключително добре, производителят направи всичко възможно. 16 програми за миене позволяват еднакво добра грижа за бельо, ушито от различни материи.

Пералнята работи доста силно, това е особено очевидно в момента, когато започне да върти барабана с максимална скорост. Въпреки че производителят заяви максимум 76 dB, всъщност той е максимум 84-88 dB - той е тестван в лаборатория. Този недостатък не е критичен, можете да закупите антивибрационен мат и намалете производителността до 70-75 dB - това твърдение също е проверено. Допълнителни функции:

 • забавено стартиране на програмата;
 • определяне на теглото на прането преди измиване;
 • краткосрочно измиване;
 • вторично изплакване;
 • изключване завъртане;
 • спално бельо без гънки

Важно! Тази машина е оборудвана с WiFi модул, който ви позволява да контролирате пералнята от разстояние чрез интернет, използвайки смартфон.

CANDY GSF42 138TWC1-07 GrandO Vita

Производителят помисли да интегрира 138FWC1-07GrandO VIF WiFi модула в машината Kandy GSF42, но забрави за сигурността. Има само защита срещу дисбаланс и препълване, което не е добре за автомобил на средни цени. С консумацията на енергия и вода нещата са по-добри (съответно A + и 55 литра), но също така и нищо изключително. Страна производител Русия. Размери 85х60х44, тежи 70 кг. Противотежестите на машината тежат доста, така че вибрира по-малко. Средната цена е 360 куб

Потребителите за качеството на автомобилите от тази марка

За да се уверим в истинското качество (или липсата му) на перални машини Kandy, даваме няколко случайно подбрани отзива на потребителите, които вече използват продуктите на същата компания. Това са отзивите.

Людмила на 51 години Иркутск

перални машини КандиСрокът на използване на машината е 5 месеца. Мислех между няколко модела автомобили от различни компании и се настаних на Candy GC41072D-07. Бях поласкан от цената и че страната, която производителят на Русия смяташе, ще бъде по-добра и, като, не греша. Най-много ми харесва машината заради натоварването. С цели 7 кг, измийте поне възглавници, поне одеяла, поне килими, поне само купчина спално бельо, натрупано през месец, е много удобно и икономично. Работи правилно, много интересни програми (все още не са овладени), не са шумни. Оценка 5 +++.

Вадим на 32 години, Томск

Старата ми кола се счупи неочаквано, нямаше пари за нова по това време, така че трябваше да избирам от много евтини модели. Помислих си, че копая по-дълбоко и намирам нещо подходящо, но цялата шлака се обърна, докато се сдобих с Candy GC41072D-07. Използвам го от 9 месеца.Колата за парите е тя. Всичко, от което се нуждаете, за да ядете и работи добре, извадете прането по-добре от старата ми Елджиха, въпреки че струва половината от цената. Elzhikha работи 12 години, надявам се това да продължи толкова, особено след като производител е нашата страна. Оценка 5.

Екатерина на 27 години, Москва

Модел Candy EVOGT 13072D-07, срок на годност 1,5 години. Машината е купена на разпродажба с голяма отстъпка от лятна резиденция. В резултат на това донесох шайбата у дома, тъй като тази евтина се оказа много по-добра от моята скъпа. Особено ми харесва начинът, по който се разтягат детските неща и се върти, прането след предене е почти сухо. Горещо го препоръчвам на всички. Оценка 5.

Елена на 35 години, Киров

Купих пишеща машина Candy EVOGT 13072D-07 преди време, много разстроен. Шумът и вибрирането е невъзможно. Съседът погледна, посъветва да направим стойка под него и да я поставим на нивото, ние ще се опитаме, защото вече не може да се толерира. Като джакхам в къща, ужас. Може би защото страната на произход е Китай. Не го препоръчвам. 3 степен

В заключение отбелязваме, че наскоро компанията Kandy навлезе на руския пазар и вече се утвърди като един от най-добрите производители на автоматични перални машини. Машинните модели, предлагани от тази компания, са технически напреднали и надеждни, поради което отзивите на потребителите за тях са предимно положителни.

   

2 коментара на читателя

 1. Граватар Александър Александър:

  Моят CANDY AQUAMATIC 6T след 20 години сервиз без ремонт все още работи. Италианско събрание. Възхитен съм от нея. Това не са китайски или руски занаяти.

  • Граватар Айгул Aigul:

   По същия начин! Канди Иберна работи с нас от 1997 г.! Също сглобяване Италия.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини