Всичко за пералните машини

Перални машини Brandt

перални машини BrandtИма доста стабилен стереотип, казват те, че най-добрите перални машини с най-високо зареждане се произвеждат под марката Brandt. Всъщност има известна истина в това; пералната машина Brandt е стандарт за качество от Европа, който се доставя в малък обем на руския пазар. Нека се запознаем по-отблизо с пералните машини на тази марка.

Откъде идват колите на Бранд, кой ги прави?

Бранд, собственик на няколко милиона перални машини всяка година, е собственост на френската Elco Brandt Group. Тази група корпорации съществува от 2002 г., но самата марка Brandt набира репутация от 1946 г. и оттогава е добре позната и обичана от всички европейци. Пералните машини Brandt вече са изминали границите на Франция за 50 години и успешно се произвеждат и продават в други европейски страни в Германия, Холандия, Австрия и Полша.

В момента Европа не е единственият пазар за перални машини на марката Brandt. Тези автомобили могат да бъдат намерени в търговски обекти на всички континенти в повече от 100 страни. А относно напредналите разработки на собственика на марката Бранд „съставят легенди“.

Обърнете внимание! Понастоящем пералните машини на марката Brandt не могат да се наричат ​​френски, тъй като те се произвеждат в десетки страни по света.

перални машини BrandtНапример Brandt е горният собственик на марката - Brandt Group, първата в света, пуснала автоматични перални машини с най-високо зареждане, които включват сушене. Освен това, качеството и техническото изпълнение на режима на сушене беше много прилично, дори по съвременни стандарти. Elco Brandt Group също произвежда перални машини с хоризонтално зареждане, но качеството им е много по-ниско от вертикалите, за които компанията специализира в продължение на много години.

Най-общо казано, марките, произвеждани във всяка европейска държава, значително превъзхождат качеството си спрямо аналозите от Югоизточна Азия. Тази техника, разбира се, е с порядък по-скъпа, но си заслужава, защото срокът на нейната непрекъсната работа ще бъде десетки години, докато китайският колега може да работи само 3-4 години. Както се казва, преценете сами!

Примери за модели на автомобили Brandt и техните характеристики

Сега даваме примери за най-добрите модели перални машини на марката Brandt, които могат да бъдат закупени на пазара на ОНД. Не винаги тези модели могат да бъдат свободно купувани на търговски обекти, които продават домакински уреди, освен това в момента поради политиката на взаимни санкции на някои страни дори се е образувал определен дефицит. Междувременно си струва да търсите такива автомобили, защото те имат свои уникални характеристики.

Brandt WTD6384K. Пералня с най-голямо натоварване с интелигентно софтуерно управление. Той се отличава с оригинален и ергономичен дизайн, наличието на 13 програми за измиване и доброто изсушаване. Искам специално да отбележа скоростта на въртене до 1300 об / мин. Спалното бельо е извадено толкова добре, че функцията за сушене или не може да се стартира изобщо, или да се изпълнява всеки друг път. Надеждният стоманен резервоар плюс защита срещу изтичане и преливане прави тази машина една от най-защитените и безопасни, с него не сте заплашени от скъсани маркучи и вода под дъното.Brandt WTD6384K

В допълнение към всичко това има защита срещу намесата на децата, контрол на дисбаланса, както и забавен старт. Тази пералня, ако не включвате сушене, е доста икономична. Клас на консумация на енергия В, клас на пране A, клас на въртене B. Максималното натоварване на пране на пране е 6 кг, ако активирате режима на сушене, след това около 4 кг. Размери 85x45x60. Средната цена е 940 куб Допълнителни функции:

 • автоматично претегляне;
 • вторично изплакване;
 • указание за хода на измиване;
 • лесен режим на гладене;
 • пране на вълна и нежни тъкани.

Обърнете внимание! Въпреки доста високата цена, Brandt WTD6384K е популярен сред любителите на вертикалните автомобили.

Brandt WTD1071K. Пишеща машина с управление на дисплея и програмата. Добрият дизайн се комбинира с европейската надеждност и качество. В тази машина няма нищо излишно, само 9 от най-важните и необходими режими на пране. Завъртане до 1000 оборота в минута, нещата се развиват нормално, не по-лошо от автоматичните перални машини от среден клас.Brandt WTD1071K

Има система за заключване на контролния панел от деца, има и контрол на дисбаланса. Въпреки факта, че моделът е бюджетен, частите в него са много висококачествени, в частност електромотор или резервоар, чийто експлоатационен живот се изчислява на десетилетия. Не можете да наречете тази пералня икономична, нейният енергиен клас е C, докато тя няма да стане основният потребител на електроенергия. Качеството на измиване съответства на клас A, завъртането - на клас C. Размери 85x45x60. Средната цена е 280 куб Допълнителни функции:

 1. "Лесно гладене";
 2. вторично изплакване;
 3. режим на био измиване;
 4. ръчно пране;
 5. Размита логика.

Brandt WTC1084K. Доста примитивна по отношение на дизайна, машината „вертикална“ с дисплей с течни кристали. Комплектът от 16 програми. Изстисква със скорост до 1000 об / мин, качеството на въртенето е над средното. Има защита срещу потока на водата, преливника и децата, има и система за контрол на дисбаланса. Консумира малко енергия (клас А). Резервните части са доста висококачествени, но пластмасовият резервоар е тревожен. Размери 85x40x60. Средната цена е 460 куб Допълнителни функции:Brandt WTC1084K

 • автоматично претегляне;
 • вторично изплакване;
 • указание за хода на измиване;
 • бързо измиване;
 • Режим "ръчно пране";
 • "Лесно гладене";
 • деликатни тъкани;
 • Размита логика.

Обърнете внимание! За този пълен комплект пералня, цената от производителя е малко завишена, особено ако изхвърлите някои чисто рекламни функции, които не използвате при ежедневно пране.

Потребители за качеството на автомобилите Brandt: отзиви

Перална машина BrandtСега помислете за няколко Прегледи на марката пералня, Прегледите са избрани на случаен принцип и се получават от потребители от различна възраст и пол, живеещи в различни региони.

Наталия 26 години, Новосибирск, перална машина Brandt BWT6410E.

Качеството на измиване е посредствено, с въртене, като цяло е бедствие! Десет полетяха, така че сега сме на крака. Търсим нова, изобщо няма резервни части и поръчката от Европа е луди пари, по-лесно е да си купите нова машина. Външно пералнята изглежда добре, но това е мястото, където нейните заслуги приключват. Заключение - не си струва парите, не купувайте тази глупост

Сергей, 34 години, Москва, пералня Brandt WTC1084K.

Супер устройство, спортна униформа след него, сякаш от магазин. Машината е външно селска, но не ми пука дали само изтрива нормално. Купих устройството преди 4 години, полетът е нормален, няма оплаквания. Има много различни функции, но не ги използвам за чесън. Добра пералня, не съжалявах за това, което купих.

Светлана на 21 г. Владивосток, пералня Brandt WTC6010.

Срокът на използване на машината е 6 месеца. Пералнята радва от момента на покупката, можем да кажем, че това е моят идеал. Имам малко дете и трябва много да мия, машината наистина ми помага. Особено често използвам програмите Бързо и Оптимално, тъй като те осигуряват висококачествено и бързо измиване. За всички 6 месеца машината никога не висеше и нямаше прекъсвания в работата. Оценявам модела за солидна петица!

Eugenia, 41 г., Москва, пералня Brandt WTD6384K.

Срокът на използване на машината е 5 години. Измиването е добро, пране, изплакване и въртене костюм. Наскоро нагревателният елемент се счупи, така че майсторът го ремонтира след 10 минути, ремонтът беше евтин, тъй като резервните части не бяха необходими. Наличието на сушене е особено приятно, тъй като наистина няма къде да се изсушат нещата. Доволен съм от марката Brandt, съветвам всички.

За да обобщим, отбелязваме, че пералните машини, произведени под марката Brandt, в никакъв случай не могат да бъдат наречени идеалното съотношение цена и качество. Някои модели са наистина успешни, докато други не си струва да се купуват.Също така често има проблеми с ремонта на такива машини поради липсата на резервни части, но като цяло Brandt е марката, с която си струва да се занимаваме! Приятно пазаруване!

   

5 коментара на читателите

 1. Граватар Ирина Irene:

  Използвам перална машина с най-високо зареждане на Brandt. Почти не използвах сушене, защото въртенето беше прилично. Имам голямо семейство. Стартираме колата понякога 3 пъти на ден. Работи от 11 години. Едва сега нишката на някакъв резервоар за източване или нещо се е скъсало. Съпругът ми го поправи по някакъв начин и докато го изтриваме, търси нова резервна част. Машината е отлична, съветвам.

 2. Граватар Вера вяра:

  Имам 10 години. Искам същото. Супер!

 3. Граватар Алла Алла:

  Нашата перална машина Brandt е работила 17 години без ремонт!

 4. Граватар Татяна Татяна:

  Марка за пране от 1999 г. е супер. Все още се изтрива!

 5. Граватар Наталия Наталия:

  Пералната машина BRANDT BWT3RY63 е първата ми пералня. Избрах много дълго време, като анализирах всички възможности, се спрях на този модел. Тя има нещо, което няма в другите автомобили - допълнителен резервоар за вода. Благодарение на него можете да спестите вода по време на ежедневно измиване. Въпреки че тя вече има икономична консумация за 1 измиване - 36 литра. Машината е прекрасна във всяко отношение, без да брои контейнера с прах. Тя служи 4 години и все още би служила дълго време, ако бравата на корицата не се беше счупила. Кажи ми дреболия? Но майсторът каза - това е боклук. Няма такива части, няма смисъл да поръчате и двете, вземете ги за замяна (машината е снабдена с допълнителна гаранция). Какво да правя Влюбих се в нея, търсим подходящ вариант.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини