Всичко за пералните машини

Отзиви за перална машина AEG

Перална машина AEG L 46000

Отзиви за пералня AEG L 46000Дан:

Просто страхотна машина. Всичко работи ясно. Външният вид е страхотен. Всичко е обмислено до най-малкия детайл. И когато светлината в банята е изключена, тогава светлинният панел изглежда прекрасно!

Между другото, това е първата ми шайба. Най-често мия с ежедневно измиване. Взимаме почистващ препарат от средната ценова категория. Нещата се отмиват доста добре. Разнообразието от режими ви позволява да изберете режим за всякакъв вид тъкан и мръсотия. От най-леката и нежна материя, до силно замърсени и плътни неща. Комфортни бутони Всичко е ясно и няма нищо излишно.

Измивам го от две години и качеството все още е приятно. Особено машината не вибрира. За цялото време не съм мръднал и сантиметър, въпреки че не поставям по-малко от хиляда на въртенето. И тъй като бях раздвоен за такава пералня, реших да не пестя и от инсталацията. Поставете професионален майстор. Считам, че при въпрос със стоящото оборудване е необходимо да се обърнете към специалисти. Толкова надежден.

Спокойно мога да препоръчам този модел на тези, които искат да закупят висококачествена и надеждна машина с добри показатели. Но веднага ще кажа, че не е евтино.

От плюсовете: не изисква много свободно пространство. Повечето за малки вани или кухни. Много ми харесва факта, че това е вертикално натоварване. Това са много по-удобни за мен от предните камери. И да сложиш бельо и да го вземеш е много удобно. Няма нужда да клякате или да се огъвате. Бельо за зареждане - 5,5 кг. Изтрива много високо качество. Спестява електричество и вода.

От минусите: Случва се не целият прах да се измие от отделението. Може да останат бучки. За да не се случи това, избършете отделението на сухо с парцал. Тъй като тези бучки се появяват от влага. Цената е малко висока. Завъртете четири с минус.

Перална машина AEG L88489FL

AEG L88489FLКирил:

Не бързах да си купя нова пералня. Отначало се качих в Интернет, прочетох какво пишат хората. Сравнете го с други опции. Мислех си. И в крайна сметка го взе. Просто взе с лека надценка. Имаше няколко малки дефекта по случая. Те направиха добра отстъпка за това. И дефектите не ме притесняват много. В крайна сметка те не повлияха на работата на машината, а само на външния й вид. Да, и не всъщност.

Машината е добра. Италианско събрание. За инсталиране, наречени професионалисти, така че всички да са добре свързани. Изтрива една година и всичко е наред. От минусите, заслужава да се отбележи, че времето, което е посочено на дисплея и трябва да показва колко е останало до края на измиването, често се греши. Но не е толкова страшно.

Това не е първата ми пералня. Преди нея беше машина Indesit. Нейната TEN почина след месец и половина работа. Е, поне я заведох обратно в магазина. И казват, че някои хора имат проблеми с връщането на технологиите. Имам и добра машина от zanussi европейско събрание, Все още работи доста добре. Само функционалността не ми подхожда. Да, и тя вече е стара.

Каква полза намерих в новата пишеща машина?

 1. Добра функционалност. Можете да добавите различни опции към основните програми. Например, добавете изплакване или по-високо въртене. По старите zanussi това не е така.
 2. Много е удобно да почистите източващия филтър. Между другото, тази процедура се препоръчва да се прави веднъж на шест месеца. И понякога е много запушен. Ето защо, аз също ви препоръчвам.
 3. Изтрива и изтръгва много тихо. Без шум или вибрации.
 4. Удобен и ясен дисплей.

Не ми харесва фактът, че всички автомобили от този модел имат само един цвят. Бих искал някакво черно или червено. И тогава тези избледнели бели и бежови шайби са твърде чести. Въпреки че приятелката ми го харесва така.

И накрая, искам да дам съвет на всички бъдещи купувачи на перални машини. Не се опитвайте да спестите твърде много. В крайна сметка, вие искате да си вземете добра техника, а не такава, която да се счупи за една година.Първоначално също мислех да спестя, но после реших, че все пак е по-добре да си купя нещо нормално веднъж, за да не търпя по-късно ремонт и други неща. И е по-добре да не вземате перални машини от Асамблеята на ОНД и да не вземате и китайски. По-добре потърсете европейско. Много по-надежден е!

От плюсовете: не силен, удобни режими, допълнителни опции и функции.

От минусите: без различни цветове, трябваше да взема стандартен бежов цвят.

Перална машина AEG LS 60840L

Шайба AEG LS 60840L мненияИнокентий:

Купих само една перална машина AEG и сега реших, че няма да купувам повече домакински уреди от този производител. Частите са с лошо качество. Износвайте се бързо и се проваляйте. А частите са скъпи. Бих го поправил сам. Но се оказва, че дори да го правиш сам не е изгодно. Гаранционният срок за ремонт току-що пристигна, тъй като лагерите се влошиха. Според мен всичко е проектирано за тях, така че най-малкото машината да работи, докато е в гаранция, и след това да се счупи по-бързо. И най-лошото от всичко е, че лагерите не могат да бъдат променяни отделно за коварното им начинание. Резервоарът е пластмасов и неотделим, но запечатан. Тоест, не може да се разглоби, за да се промени лагера. И трябва незабавно да смените целия резервоар. И е много скъпо. Почти толкова, колкото струва нова пералня.

Но успях да изрежа неотделим резервоар. Лагерът беше сменен (евтин е) и резервоарът беше фиксиран с болтове и уплътнител. И всичко щеше да е наред, но в рамките на три месеца електрониката полетя. Машината започна да се проваля и да се повреди. Контролният модул също е далеч от най-евтината част. Да, бих могъл да го заместя, но реших, че за две години употреба тази пералня вече е изпила достатъчно от кръвта ми. И сега ще си купя нов. Но сега определено не е AEG. На този производител сложих голям и смел КРЪСТ!

От плюсовете: добро измиване, популярен производител.

От минусите: прекъсва се твърде често. Не е изгодно да ремонтирате, дори и самият майстор, тъй като частите не са евтини.

Перална машина AEG LS 72840

AEG LS 72840 отзивиАлен:

Много ми хареса колата. Жалко е, че просто не можете да добавите опция за лесно гладене към всички програми. И можете да го стартирате само като отделен режим. Ще бъде още по-добре, ако мога да го добавя към всички необходими режими. Много добро нещо.

Машината изтрива страхотно! Въпреки че понякога вдига шум, но качеството на измиване и страхотната функционалност компенсират този лек недостатък!

От плюсовете: изтрива добре.

От минусите: издава шум.

   

3 коментара на читателя

 1. Граватар Анна Анна:

  AEG L58547SL. Когато купувахте много дълго време, имаше миризма на евтина пластмаса от барабана. Обаждане до службата не даде нищо. Достатъчно тихо. Тъй като къщата е пухкава котка, вълната просто се вкарва в дрехите при пране ... Почиства петната отвратително. Изплакванията също не са много, трябваше постоянно да добавяте време за изплакване. Две години по-късно тя се развали, просто не се включва. Дори няма да ремонтирам. Не препоръчвам

 2. Граватар Игор Игор:

  Моят AEG L70270VFF работи 2,5 години, след това двигателят изгори, смени се за 8000 рубли., Сега трябва да смените лагера, но резервоарът не е сгъваем !!! Нова струва около 12 000 рубли и изчакайте поръчката от производителя поне 1,5-2 месеца. И тогава какво, след 2 години да се промени отново? Развих колелото зад барабана на щифта и вниманието! Няма дори уплътнение на маслото, което трябва да затвори самия лагер. Лагерът е ръждясал. Имам две деца, мием се всеки ден, правим задължителна почивка между миенето, рядко я стискаме на макс. обороти и какво? Как да защитим колата още, така че да издържи дълго? Ръчно измиване? Предишната машина служи 8 години (няма да се обадя). Те го смениха само защото се роди второ дете и беше необходима машина с голям товар. Много съм разочарован от AEG и няма да правя експерименти, за да съм сигурен в противното.Машината е ненадеждна, скъпа за ремонт и отчасти изобщо не е ремонтируема. Един патос и всичко.

 3. Граватар Андрей Андрю:

  Имам AEG 62610. Работил съм 6 години. Заключването на бравата на вратата се счупи, контролното устройство мига (контролно устройство + табло), - ремонтът изтегли 110 долара. Всички използвани части. Обновен - след 2 измивания двигателят изгоря. Започнах да разбирам - оказва се, че западните инженери предварително програмират разбивката и живота на продукта. Накратко - глупости! Преди това, METAL BREAKER (паричен убиец) беше "крайъгълен камък". Тя работеше 10 години, свали глупака (направи ремонт, реши да купи всичко ново). Същото нещо с миялната машина AEG - тя работи и умира 2,5 години. Накратко, AEG не си струва да купувате !!!

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини