Всичко за пералните машини

Резки отзиви за перална машина

мнения за пишещи машини SHarpМалко известните перални машини на Sharp предизвикаха интерес за потребителите. Но за да вземат решение за покупка, мнозина искат да знаят колко добър е този „домашен помощник“. Отзивите от реални хора, които намерихме и събрахме като част от тази статия, най-добре ще разкажат за това.

SHARP ES-FA5102AR

Наталия, Москва

Доволен от машината на тази марка. Купих го, разчитайки на интуицията и здравия разум, тъй като нямаше отзиви за тях, нито за самия Шарп. Освен Sharpe бяха разгледани Samsung, Electrolux, Bosch, Indesit. Заключенията бяха направени такива.

 • Електрическите апартаменти са твърде скъпи, повече или по-малко приличните модели бяха твърде скъпи за мен, а бюджетните версии изобщо не са в добро състояние.
 • Samsung, помете се почти веднага, защото сестра ми имаше нова машина на Samsung, а майката на Samsung обаче работеше 7 години. Недостатъците им са добре известни и не ме устройват. Основно силни вибрации по време на цикъла на въртене и постоянно висяща електроника.
 • Боши можеше да се погледне, но приятелят ми ремонтник на пералните машини ги разубеди, казват, качеството на частите и сглобките напоследък се влошило, а цената е висока. Не мога да преценя детайлите и монтажа, но погледнах цената и отхвърлих тази опция.
 • Почти се съгласих на Indesit, но след като разговарях с приятелите си и проучих техния тъжен "опит" с тези коли, също ги отказах.

Пералните машини Indesit, произведени след 2010 г., имат изключително ненадеждна електроника.

SHARP ES-FA5102ARКакъв е резултатът? Но в крайна сметка почти останах „разкъсан“. Всички повече или по-малко известни марки перални машини отказах, но трябва да купите нещо, без машина не можете. И така погледът ми се насочи към неизвестната досега марка и модел на пералнята SHARP ES-FA5102AR. Не знам какво ме подтикна да го купя, вероятно интуиция, защото този път не се консултирах с никого.

Измиването беше отлично. Куп функции, добър капацитет на барабана и работи като швейцарски часовник. Нисък шум, без треперене и нещата се изтръгват перфектно. Вярно, забелязах един малък недостатък, свързан с гумената лента на люка. Изглежда, че тази дъвка има твърде голяма вдлъбнатина, в която се натрупва доста вода. Необходимо е да избършете старателно венеца след всяко измиване, в противен случай всичко е наред.

Олеся, Владикавказ

Тази пишеща машина е видяна за първи път от приятел. Изненадах се, че SHARP ES-FA5102AR почти не вибрира по време на цикъла на въртене, поне сложи чаша вино на капака и няма много шум. Старата ми перална машина на Samsung скочи и кухи, така че всички съседи чуха, аз вече мислех да я сменя и ето така между другото отидох на гости. По принцип си купих себе си SHARP ES-FA5102AR и не съжалявам нито минута. Всичко е просто най-необходимото, няма да се объркате, но аз имам навика да бъркам програми за миене, накратко, тази пералня изглежда е създадена за мен - евтина и надеждна.

Освен факта, че пералнята е доста тиха, открих и че в нейния арсенал няма излишни програми.

Остър ESFB6122AR

Джулия, Орол

Остър ESFB6122ARКупихме тази пералня наскоро, преди малко повече от месец, засега много доволна. Купуваха на случаен принцип, защото дори продавачите знаеха много малко за нея. Пералнята е много тиха, дори със завъртане на обсесивно тракане почти няма. Под старата шайба лежахме антивибрационен мати под Sharp ESFB6122AR, ние дори не го прикрепихме, нямаше нужда.

Бях много доволен от опцията, която ви позволява директно да промените програмата по време на миене, както и да отворите люка, за да докладвате прането. Доволни сме от миенето, а не от думата, сега го препоръчваме на всички наши приятели и пишем отзиви за перални машини Sharp.

Елена, Москва

Съпругът избра пералнята, така че покупката беше изцяло на неговата съвест. Щом видях марката на колата, веднага се почувствах тъжна. Всичко обаче се оказа много по-добро, отколкото очаквах. Ластикът показа най-добрата си страна, особено ми харесаха различните програми и функции. По-специално, често използвам програмата за бързо измиване и функцията за добавяне на пране по време на пране. Много добра характеристика, дори и на всички скъпи коли е, но тук на евтин модел такъв лукс. Макар че в началото беше взето Sharp ESFB6122AR „с враждебност“, сега той е любимият ми „домашен помощник“.

За да обобщим, трябва да отбележим, че пералните машини Sharp не са толкова често срещани, както например такива добре познати, маркови уреди като Samsung, Electrolux или Indesit. Отзивите за перални машини Sharp потвърждават това, тъй като има много малко от тях. Независимо от това, потребителите са стабилно заинтересовани от тези машини, което означава, че те поне заслужават вашето внимание!

   

3 коментара на читателя

 1. Граватар Анатолий Анатолий:

  Delight! Перална машина SHARP ES FB6122 AR-WH! Японска прецизност, отлично качество и отлична работа !!!

 2. Gravatar Anonymous аноним:

  Вибрира не по детски!

  • Граватар Антон Антон:

   Ниво за помощ.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини