Всичко за пералните машини

Пералня за бонбони под мивката

Пералня Kandy под ваната на мивката вдясноВ малка баня наистина искам да монтирам пералня под мивката. Там оборудването няма да навреди на никого и все още ще има достатъчно място за монтаж на други полезни интериорни елементи. Проблемът е, че не всяка машина ще мине под мивката във височина. В тази връзка можете да обърнете внимание на ниските перални машини Kandy за 4 кг пране. Те влизат под мивката "като ръкавица", а именно за тях ще говорим днес.

Каква трябва да е техниката?

Мнозина биха искали да поставят пералнята под мивката в банята, но има сериозна пречка - размерът на шайбата. Стандартна перална машина с предно зареждане има:

  • височина около 85 см;
  • дълбочина около 60 см;
  • 60-70 см ширина.

Според правилата, мивката, разположена отгоре, трябва изцяло да покрива тялото на пералнята и освен това трябва да стърчи от 5 см отпред. Каква мивка може да покрие такава голяма машина? Това няма да е мивка, а цяла баня.

Основният проблем дори не е в това, въпреки че е важен. Височината на стандартна машина за предно зареждане е твърде висока. Може да достигне 85-90 см. Добавяме празнина от 1 см и височина на черупката средно 15 см, която получаваме. И получаваме мивка на прилична височина 85 + 1+ 15 = 101 см от пода, а смесителят ще бъде още по-висок.

За възрастни с малък ръст мивката ще бъде твърде висока и изобщо няма да е достъпна за деца.

Изглежда, че е невъзможно да поставите стандартна пералня под мивката, но какво да направите? Отговорът на този въпрос е очевиден, трябва да изберете пералня, която ще бъде по-малка и ще се побере добре под мивката. Под мивката има специални автомобили Kandy. Производителят специално ги е оборудвал с намалени размери, така че да са по-подходящи за нашата цел. Нека ги разгледаме като част от нашия кратък преглед.

Преглед на най-добрите модели за мивката

Всеки знае товаперални машини Candy са различни, но със сигурност знаем, че производителят се е опитал да гарантира, че неговата техника е не само разнообразна, но и функционална. Знаейки за новата мода за инсталиране на шайби под мивката, производителят отговори с нови модели „домашни помощници“. Обръщаме вашето внимание на следните модели шайби на Kandy:Пералня Kandy под мивката баня вляво

  1. Candy Aqua 1D 835-07;
  2. Candy Aqua 1D 1035-07;
  3. Candy Aqua 2D 1040-07;
  4. Candy Aqua 2D 1140-07.

Съдейки по името, разликата между тези модели не е значителна, но ако погледнете характеристиките, а след това и цената, разликата ще бъде забележима. Нека направим малко преглед на тези модели.

Candy Aqua 1D 835-07. Измиването е предназначено за 3,5 кг пране. Той няма дисплей и изважда прането при максимум 800 об / мин. Моделът е откровено остарял от своите характеристики и освен това е шумен, но машината има атрактивна цена от 270 долара. Размери на оборудването Ш х Г х В - 51 х 46,4 х 70 см.

Candy Aqua 1D 1035-07. Малко по-модерна пералня. Той, подобно на предишния модел, побира 3,5 кг пране, докато може да се върти със скорост до 1000 об / мин. Оборудването има функция за забавен старт и електронно управление. Размерите на машината са абсолютно същите като горния модел. Средната цена е 266 долара.перални машини серия Kandy Aqua

Candy Aqua 2D 1040-07. И това е следващото поколение Kandy Aqua. Тази машина има дисплей, може да побере не 3,5, а 4 кг пране. Леко увеличение, но все пак. Завъртане до 1000 оборота и все още компактни размери Ш х Г х В - 51 х 46,4 х 70 см. Цена - 395 долара.

Candy Aqua 2D 1140-07. Разработка на серия 2D 1040. Производителят се опита да предостави на модела допълнителни функции, като същевременно запази оригиналния си размер. Има дисплей, модерен електронен контрол и барабан, който побира до 4 кг пране. Техниката е оборудвана със защита срещу детска намеса, таймер за забавен старт и програма за измиване на „капризни“ тъкани. Скоростта на въртене се увеличи до 1100 об / мин. Цена - 370 долара.

Чест недостатък на пералните машини Candy Aqua е тяхното ниско тегло. Тялото просто не включва допълнителни баланси, които правят оборудването стабилно и по-малко шумно. В резултат на това машината, докато се върти с високи скорости, започва да скача и бучи силно. Реалното ниво на шум достига 80 dB - това е истинско „здравей на съседите“! Въпреки че трябва да се отбележи, че според инструкциите нивото на шума не надвишава 76 dB. Производителят мами малко.

За да обобщим, отбелязваме, че мнозина купуват машина с мивка в комплекта и по принцип го правят правилно, защото може да бъде трудно да изберете техниката отделно. За щастие, производителите на елитни черупки за водна лилия вече са се ориентирали и предлагат на клиентите такъв полезен комплект. Успех

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини