Всичко за пералните машини

Прегледи на перална машина Vestfrost

мнения за перални машини WestfrostМалко хора знаят, но пералнята Vestfrost идва от Дания и сега тази марка е супер популярна. В момента тази марка е собственост на известна турска компания Vestel, така че датските автомобили не могат да бъдат намерени на пазара на ОНД.

Има предимно автомобили, сглобени в Турция или в Русия, въпреки че това не е толкова важно за потребителите, основното е какви характеристики има оборудването и колко дълго може да служи. В тази публикация решихме да предоставим реална обратна връзка от собствениците на тези перални машини, за да можете да получите повече или по-малко пълна картина на тази техника. Това са отзивите.

Vestfrost VFWD1461

Иван, Новосибирск

Почитател съм на късите и обемни характеристики, така че веднага ще кажа - машината за своята ценова категория е неправомерна, има твърде много недостатъци. И така, за да:

 • много шумно изпускане, помпата работи като промишлена помпена станция, поне по отношение на звука прецизно;
 • машината Westfrost е много дръзка, въпреки че инсталаторът я изравняваше перфектно, плюс пода в банята ми е здрав и направен да изравнява;

Подът в банята ми е мощна бетонна основа, облицована с подови плочки, предишната машина на LG стоеше вкоренена на място.

 • моторът работи със странни вой и когато го показах на майстора от сервизния център, той каза, че за този модел е съвсем нормално;
 • сушенето е твърде агресивно, използвано е само няколко пъти, така че те се измъчват, след което гладят прането.

Нито аз, нито жена ми бяхме крайно недоволни от пералнята Vestfrost VFWD1461, въпреки че за това платиха около 1000 долара. Нито дизайн, нито впечатляващи функции, нито качество на изграждане, нито лекота на използване, но това е нашето субективно мнение. Може да ви хареса тази техника. Оценяваме пералнята за 2 точки от пет възможни.

Алфия, ЯрославълVestfrost VFWD1461

Машина Vestfrost VFWD1461 веднага ми хареса. Приемливи размери, много неща са включени в барабана, дискретен външен вид и има много полезни програми за измиване и ако добавите още потребителски режими, изобщо ще е чудесно. Измива дрехите много добре. Моята стара машина Indesit го изми много по-зле, но тази е просто щастлива! Консумацията на прах на пране намалява и сега можете да сушите дрехи в барабан. Използвам го от 9 месеца, виждам само плюсовете и съветвам всички.

Марина, Москва

Купих тази шайба заради режима на страдащите от алергия. Добре, ще ви докладвам. Преди това измих всички малки неща на сина си в автоматична машина от Аристон, след това сложих едно изплакване отделно и след това изплаках прането в мивката, след което го изстисках отново в пишещата машина. Толкова труд и време беше пропиляно - кошмар. Vestfrost VFWD1461 с този режим за страдащите от алергия (с хитро име) напълно премахна проблема. Машината прави всичко сама и алергията наистина не се проявява, аз съм невероятно щастлив и щастлив.

Vestfrost VFWM1040WE

Ирен, Омск

Машината е евтина, практична и функционална, нищо особено не мога да я отделя, освен, може би, малък товар. Тя включва само 5 кг спално бельо, за модерна пералня, макар и бюджетна, това е голям минус. Външно хубав, дори бих казал стилен. Скоростта на въртене е 1000 об / мин, но рядко въртя хиляда, по-често при 800 об / мин.

Бях доволен и от това, че отзивите за тези шайби са до голяма степен положителни, което ме мотивира да купувам.

Удобно е също така, че горният капак лесно се сваля от машината, което дава възможност да се забие под плота. Считам „домашния асистент“ за отличен, ако натоварването беше все още по-голямо, би поставило 5 с плюс.

Юри, Красноярск

Vestfrost VFWM1040WE може да се счита за добра пералня, ако беше 2012 г., но, извинявай, скъпи производители, сега 2017 г. и тази техника отдавна е остаряла.Е, ако беше продаден на цени от 2012 г., тоест щеше да струва 11 хиляди рубли, но не, 24 косачки бяха паднали за това, нали? Самата аз никога не бих си купила такава кола, леля ми я използва, между другото, тя не е доволна от оборудването. Не виждайте потребителски стоки, купувайте прилични шайби.

Vestfrost VFWM1241W

Олеся, Геленджик

Тази шайба има 3 основни предимства - ниска цена, тиха работа, удобна работа. Други перални машини Vestfrost не са ми познати, но мисля, че имат същите предимства като Vestfrost VFWM1241W. Между другото, изтрива много добре, особено режимите на пране на детски дрехи.

Използвах пералнята LG, която беше в нает апартамент, имаше големи оплаквания от изплакване, Алги не гаргара нещата Vestfrost е просто супер в сравнение с него, но LG стисна по-добре. Този модел получава 4 от мен с малък плюс, или 5 с голям минус - както искате!

Яна, Псков

Vestfrost VFWM1241W

Имам взаимна враждебна връзка с всякаква техника. Взаимно, защото до мен компютърът започва да се повреди, хладилникът се размразява и микровълновата искри. Съпругът ми дори ме пуска до телевизора всеки друг път. С автоматите връзката ми веднага се обърка.

първи пералня Зануси отзиви за които четем много и вероятно поради тях направихме покупка, тя се счупи след 4 дни работа. По някакъв начин я предадоха в магазина. Продавачът посъветва в замяна да вземе надеждна, според него, LG шайба, която обаче продължи 1 година. Vestfrost VFWM1241W се държи вече шести месец, докато няма никакви проблеми, но се страхувам да го изкажа.

Дмитрий, Искитим

Като цяло съотношението цена-качество в тази машина е доста на ниво. За ергенския живот това обикновено е находка, правя всичко без проблеми и никакви оплаквания, поне клубни ризи, поне хвърлям работно облекло, няма петна или следи. Прахът и балсамът се поръсват като стара машина, но по пътя можете да поръсите по-малко. Забеляза някои минуси.

 • Осевата конструкция на корпуса, има пукнатини, някои назъбени, различни неравности. Не погледнах вътре, но мисля, че картината там не е по-добра.
 • Качеството на материалите не издържа на критика. Същият случай все още мирише на пластмаса, но от покупката измина почти половин година.
 • Без допълнително изплакване. Трябва отново да изплакам работното облекло ръчно и това е ужасно неудобно, на старата машина имаше отделен бутон и свикнах с него.

Иначе Vestfrost VFWM1241W е много добър и като цяло перални машини от тази марка напоследък са похвалени. За придирчивите купувачи, разбира се, няма да работи, но за обикновените момчета като мен това е добър вариант, освен това евтин.

Vestfrost VFWD 1460SVestfrost VFWD 1460S

Олга, ж, Волгоград

Vestfrost VFWD 1460S се оказа просто красив, усеща се, че е направен за мен. Единственото, което притесняваше, не беше много удобен люк. По някаква причина постоянно стискам маншета, било с ключалка на сакото, или с катарама. В резултат на това се появи неприятност, леко повреди маншета и водата започна да изтича през люка по време на измиване.

Съпругът заши пропастта с капронови нишки, помогна за няколко месеца, но след това потокът се възобнови. Обадихме се на сервизния център за подмяна на частта за наша сметка, но се оказа, че резервните части са голям проблем. Нямам оплаквания относно шайбата, но има много повече към сервизните центрове, които ги обслужват, и по-точно към техните служители. ако маншетът в пишещата машина е разкъсан, опитен майстор ще отстрани тази неизправност за 20 минути, ние я отстраняваме за месец. В продължение на 3 седмици маншетът на люка идваше отнякъде и господарят отиде при нас за една седмица, въпреки че услугата е на три спирки от нашата къща. Извод: машината е клас, обслужването е лошо!

Киргизстан, Барнаул

Купих тази пишеща машина заедно с апартамента, който мой роднина ми продаде заедно с ремонта и обзавеждането. Такава нова нова машина Vestfrost VFWD 1460S.Никога досега не съм чувал за подобни машини и наистина тази марка оборудване не ми е позната, но сега мога да кажа, че поне те правят пералните машини много добре. Аз самият не мия нещата, винаги вярвам на тази жена на тази отговорна материя, а тя от своя страна безпощадно оперира с Vestfrost и засега без оплаквания, въпреки че преди това имахме три различни перални и тя се оплакваше от всичко. Не мога да кажа нищо лошо, затова поставих Vestfrost VFWD 1460S 5 точки.

В резултат на това бих искал да кажа, че линията модели на шайби Vestfrost е доста голяма и всички модели се различават един от друг не само по функционалност, но и по качество. Избирайки конкретен модел, не се ограничавайте в четенето на ревюта, разгледайте техническите спецификации и внимателно изучете външния вид на определена машина. Приятно пазаруване!

   

4 коментара на читателя

 1. Граватар Ина Инна:

  Ужасна техника. След година на употреба полетяха лагери, кутия за пълнене и нещо друго. При завъртане той реве и гърми като реактивен самолет при изстрелване. Ремонтът е посочен на половината от цената, а колата не е евтина. Не го препоръчвам.

 2. Граватар Татяна Татяна:

  Машината работи малко повече от година. Производителят дава 24-месечна гаранция плюс закупени две години от сервизния център на търговския обект.
  И така: от пишещата машина бие електрически ток, не е имало такова нещо преди, програмата се срива - скача от 18 минути до 26 минути. И тъй като моят роднина е майстор, но колата е в гаранция, носят се слухове, че ханът е дошъл по лагерите. Нито един от сервизните центрове не извършва ремонт, тъй като турската страна не плаща за ремонт под гаранция и не предоставя части за гаранционни ремонти. Вече съм вдигнал всички и всичко до ушите си. Сега чакаме 45 дни и възстановяване на средства за закупуване на друго оборудване.

 3. Граватар Таня Таня:

  Най-страшната шайба в галактиката, всяко измиване като тежък труд. Няма думи! Защо да продавате това?

 4. Граватар Лариса Лариса:

  За да не машината да скочи, просто трябва да извадите транспортните болтове на барабана, проверени от опит.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини