Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята

рецензии на шайби със сушилняОтзивите за сушилни за пране винаги са от интерес за потенциалните купувачи на нов домашен помощник с неизвестна досега функция. Просто така се случи, че потребителите се доверяват на онези, които вече са успели да използват този продукт, дори ако на някои места техните мнения са предубедени. Като част от тази публикация направихме подбор от истински отзиви на хора, които използват сушилни за известно време и вече са успели да формират мнение за тях. Това са отзивите.

LG

Елвира, на 29 години

От 5 години живеем в предградията със съпруга ми и децата си. Условията за настаняване станаха много по-добри, отколкото по времето, когато трябваше да наемаме жилища в Москва и сега можем да си позволим много, но някои навици, както се казва, не ги пускат. Факт е, че докато живеех в Москва, използвах сушилня, тъй като нямаше къде да суша пране. Сега живеем в частна къща, можете да сушите нещата на улицата, но все пак предпочитам удобството, така че след кратка среща, след като разгледах отзивите за пералнята и сушилнята, съпругът ми ми донесе нова перална машина LG F1255RDS7. Техниката, разбира се, не е евтина, но съм много доволен. Пералнята има куп предимства:

  • много голям барабан, до 17 кг пране, в моя случай това е просто идеалният размер, защото имаме три малки деца;

Не разбрах това веднага, но трябва да вземете под внимание и да не повтаряте грешките ми, 17 кг е максималното натоварване, което се отнася до прането, само 9 кг пране могат да се сушат.

  • прането изсъхва перфектно, можете да изберете режима на нежно изсушаване и след това машината оставя нещата малко влажни, така че веднага под ютията;
  • в сравнение със старата ми сушилня, тя консумира много по-малко енергия, дори се изненадах, ако вярвате на техническата документация, че яде 2,7 кВтч, докато старата машина консумира 12 кВтч, получава осезаеми спестявания;
  • много различни програми, които ви позволяват да миете детски якета, каишки и одеяла и много други големи неща, не миех вълна в колата, сега благодарение на функцията за ръчно пране забравих какво е истинско пране на ръце и е такова блаженство ;

Хареса ми и опцията „Намаляване на времето за измиване“, сега можете да съкратите всяка програма, ако ви се струва, че това отнема необосновано дълго време, няколко натискания на бутони и ето програма, която трябва да „покрива“ пране в продължение на 2,5 часа, измивайте, изплакнете и сушене за 1,5 часа.

Внимавайте, качеството на измиването от промяната на програмното време може да се отрази.

Машината има много красив дизайн, информативно табло, като цяло съм много, много доволен. Без преувеличение, това е най-добрата шайба, която съм срещал. Съветвам всички!

LG F1203CDP_6 със сушилня

Карим, 42-годишен

Жена ми отдавна харесваше машината със сушилня, но все още не можахме да я купим. Винаги е имало някои причини: скъпо е, тогава не харесват моделите или дори няма настроение за купуване. Но сега, преди шест месеца, решихме, купихме пералня с вградена сушилня LG F14U1JBH2N, вече за $ 1230. Няма да скрия, че се притесних преди покупката и изведнъж машината ще се окаже лоша, толкова много пари се пропиляха, но чувствата ми скоро изчезнаха и на тяхно място дойде чувство на дълбоко удовлетворение.

Веднага след покупката като експеримент заредихме два комплекта спално бельо и някои малки неща. Те пуснаха дълга програма за измиване на памук със сушене и отидоха да гледат филм. Филмът свърши и машината вече измиваше и сушеше, оставаше само да извади пастела от барабана и да го погали - фантастично е. О, колко хубаво би било, ако пералнята все още знаеше как да глади нещата, би било просто безценно.

Какво друго мога да кажа за нашия LG F14U1JBH2N. Първо, машината не казва, че е тиха, но и не много силна.Като цяло, за тези, които търсят тих модел, ще кажа: предишната ни Hotpoint-Ariston работеше по-спокойно, но нямаше толкова много функции и най-важното - нямаше сушене. Второ, машината има приличен товар от 10,5 кг, което е много удобно, можете да миете големи предмети у дома и да спестите от химическо чистене. Трето, машината има красив, футуристичен външен вид, допълва картината на сензорното управление. Лично на мен много ми харесва.

Татяна, 31 г., ВолгоградLG F12U1HDM1N

Преди година отидох в отпуск по майчинство втори път. Сами разбирате памперси, жилетки, гащеризон подхожда на цяла планина за миене всеки ден, а в допълнение към бебето има още едно петгодишно дете, което изобщо не намалява домашните. Съпругът ми работи с дни, но все пак успява да помогне доста добре. Той погледна как „плавах” с две деца и куп спално бельо, което се суши из цялата къща, и реши да ми даде пералня с функция за сушене LG F12U1HDM1N. Съпругът обясни, че това е евтин и надежден модел, който беше посъветван от познат специалист.

Отначало реших да си почина малко и да потърся недостатъци, но колкото и да се опитах, не можах да го намеря. Електронно управление, много разбираемо. Лесно е да изберете режим на пране, научавате се да го управлявате почти веднага. Доста просторен, с две отметки можете да измиете почти всичко. Основното е, че в сушилнята няма пране, няма влага, тъй като нещата се сушат директно в барабана. Един приятел се уплаши, че след пералнята, нещата ще смърдят неразбираемо с какво, но в действителност миришат на климатик, поне аз не забелязах нищо неприятно, въпреки че не се оплаквам от проблеми с миризмата.

Колата има куп, от моя гледна точка, ненужни функции като диагностика с помощта на смартфон, но просто не ги използвам, а останалите функции са много търсени. LG F12U1HDM1N е отлична пералня, която е решила най-неприятните битови проблеми.

Electrolux

Александър, 34 години, Псков

Преди 2 месеца „дяволът ме дръпна“, за да си купя пералня със сушилня Electrolux EWW51476WD. Отначало изглеждаше, че функцията за сушене е хладна, но се оказа, че изобщо не е хладна. Преплатих около 350 долара за това, но в крайна сметка изобщо не го използвам, изсушавам нещата си на балкона. Няколко пъти се опитвах да изсуша нещата на барабан, но се оказа, че след такова изсушаване те започват да излъчват остра миризма на пластмаса, трябваше да се откажа от тази лоша работа.

Не мога да преценя всички перални с функция за сушене, не съм го използвал, но Electrolux EWW51476WD определено е пълна глупост. Материалите, от които е изработена, очевидно не са с високо качество, особено пластмаса, електрониката понякога е бъги, в допълнение, производителят ясно е надценил максималното натоварване на бельо. И за всичко това те искат 1000 долара, но „червената й цена“ е двеста в пазарния ден. Силно недоволен от покупката, не съветвам никого.

Проверих 7 кг, не се мие по никакъв начин, изважда максимум 6 кг, слагам още малко, започва да виси.

Electrolux EWW51696SWD

Елена, на 27 години

С покупката на пералня Electrolux EWW51696SWD животът ми се промени към по-добро. Изглежда като рекламен лозунг, но всъщност е така. Как се измъчвах всеки път, когато трябваше да окача дрехи в апартамента. Тези безкрайни въжета, сушене, колко уморен е всичко това, изглежда, че живеем в общински апартамент, но в действителност имаме една трешка в центъра на града.

За съжаление прозорците и балконът са с изглед към газова улица. Там е по-скъпо да сушите дрехи, така че трябваше да търпите квартала с „гирлянди“ от мокри неща. Сега всичко това е в миналото, защото сега изваждам нещата от барабана напълно сухи. Като недостатъци мога да посоча, че Electrolux EWW51696SWD е доста шумен по време на цикъла на въртене. Опитах се да сложа прането за една нощ, но „номерът не мина“, пералнята събуди всички домакинства.

бонбони

Анастасия, Саратов

Имах нужда от пералня с функция за сушене и евтина. Изборът падна върху Candy GVW45 385TC-07. Външно, нищо особено, много подобно на други шайби от линията на конвенционалните автомати от Канди, но качеството, изненадващо, доволни.Особено изненадан от почти пълното отсъствие на пластична миризма. Нито след измиване, нито след изсушаване нещата не придобиват миризми, само малко миризма на прах. Има много програми за измиване, но аз използвам само няколко.

След първото изстрелване не харесвах тракането по време на предене и сушене, но се оказа, че не е пишещата машина, а кривите ръце на работниците, които са я инсталирали. Тя се обади на другите, поставиха го на моето ниво и засилиха пода, дрънкането почти изчезна. Натоварването на бельото е напълно достатъчно - 8 кг, обаче само 4 кг могат да изсушат машината, въпреки че в паспорта е посочено 5 кг - това не е вярно. Като цяло, много добра пералня, която наистина улесни живота, препоръчвам го на всички.

Сергей, 45 години, Москва

Candy GVW45 385TC-07

С сушилничките абсолютно нямам късмет. Първо си купих скъпа фурна, от която месец по-късно всички електрически ток и електроника изгоряха поради пренапрежение. Тогава имаше сушилня, която фатално се счупи след шест месеца. Жена ми се шегува, че скоро ще работя върху един домакински уред. Накрая купих пералня Candy GVW45 385TC-07 с функция на сушене и вече втора година, ааааа, работи безпроблемно. Харесвам миенето.

  1. Барабанът включва много пране. 8 кг общо и 5 кг за сушене.
  2. Барабанът се върти много бързо, съдейки по паспорта, 1300 об / мин.
  3. Има сензорен екран и електронни контроли.
  4. Куп функции, които все още не мога да разбера. Сред тях: антиалергия, детски дрехи, завеси, накисване, пране на вълна и други.
  5. В арсенала на пералнята има забавен старт до 23 часа, който често използвам.

Често не съм вкъщи дълго време, забавеният старт помага, когато трябва да изчисля точно времето на стартиране на шайбата. Основното е, че нищо не пробива и съседите не са наводнени и така, всичко е наред.

Минуси: шумно, вибрира силно по време на цикъла на въртене, рустик на външен вид. Този дизайн е типичен за перални машини с ниска цена, каквито са Candy GVW45 385TC-07. Дадох 760 долара за нея. Мисля, че цената е дори малко надценена, въпреки че моделът може да се препоръча, особено на младите семейства.

В заключение отбелязваме, че внимателно четейки отзивите на хората за перални машини със сушене, можем да заключим, че не всичко в тази техника е подходящо за потребителите. Независимо от това, отзивите са предимно положителни и това показва, че такива шайби са доста надеждни. Ако все още не можете да вземете решение за модела на такава пералня, прочетете статията Тайните на избора на пералня със сушилня, в него ще намерите доста полезна информация. Имайте добър избор!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини