Всичко за пералните машини

Прегледи на перална машина за дъга

Прегледи на перална машина за дъгаНай-простата полуавтоматична пералня с марка Rainbow привлича потребителите с различни нива на богатство. Някой купува това оборудване у дома, а някой в ​​страната, защото цената на такава машина е сравнително ниска. Машината се произвежда отдавна, през това време се появи цяла армия от доволни и недоволни потребители, които пишат различни отзиви на форуми и сайтове за продажба. Вижте някои от тези отзиви.

Raduga CM5 Бял

Котка, Санкт Петербург

Радуга е наследство от съветската епоха. Механичното управление, тромавите детайли и външният вид изобщо не са представени. Тази машина обаче се изтрива много добре и освен това не се нуждае от течаща вода. В страната тази техника е най-адекватният избор. Загрява вода с кофа и бойлер, излива се през ръба директно в резервоара и може да се измие.

Ако е необходимо, машината може да бъде свързана към водоснабдяването.

За такива пари съм доволен от колата, но някои несъвършенства в нея са досадни. Първо, маркучите са надеждно закрепени към него, ако не натиснете скобите, те започват да текатвторо, химикалки и други стърчащи пластмасови части, които между другото са необходими, се откъсват. Остава само да обвиним китайския производител, който спести от пластмаса. Според мен клас 4 на Радуга е достоен.

Маг, Калининграддъга cm5

Тази пералня беше шпионирана от баба ми от съсед, след което тя се запали с идеята да получи същото за себе си. Изкачих се в няколко магазина за домакински уреди и намерих шайба на Raduga, почти същата като тази на съсед. Абсолютно не разбирам какво е открила баба в нея, защото това е просто пластмасова кофа с маркуч. Според мен в обикновена кофа се мие по-лесно.

Баба беше щастлива около 3 месеца, след това пералнята се счупи и започнаха проблеми с ремонтните услуги. Майсторите направиха всичко възможно, за да избегнат задълженията за ремонт, но в крайна сметка ги принудихме да си вършат работата. След ремонта колата работи още 4 дни, след което двигателят изгаря. Някак си върна Дъгата на продавача, сега баба майстори пералня LG, Надяваме се тази автоматична шайба да издържи по-дълго от примитивния си предшественик.

Raduga SM 2 White

Александър, Владимир

Дъга CM2Използва се тази машина преди около 3 години в ергенски времена. Уау така техника, изтрива добре. Няма въртене, но има много спално бельо, което влиза в него, а освен това колата е с малки размери, аз лично я скрих в малък шкаф в ъгъла на стаята и при необходимост я взех. Имам само една забележка към нея - много крехък миещ резервоар. Имах неблагоразумието да пусна машината на нейната страна, тя веднага се напука и започна да тече. Би направил стените по-дебели и здрави, цената няма да е там.

Полина, Севастопол

Raduga е добър избор за любителите на простото пране. Той е доста евтин, изтрива дрехите добре и е много примитивен. Без електронен контрол и други звънци и свирки, всичко е точно като оранжево. Майка ми наистина оценява тази кола, въпреки че има и картечница. Мама твърди, че Радуга е по-добре да мие големи неща, въпреки че не мога да потвърдя или да отрека нейното мнение. Факт е, че тя използва тази машина от 3 години, през това време тя работи правилно без повреди, майка ми е много щастлива.

Принцеса SM 1

Алексей, Калуга

Принцесата за пране от серията Raduga ме привлече със своята цена и крещяща простота. Отначало обърнах внимание на автомобилите Raduga, но принцесата се оказа по-компактна, по-лека и с почти $ 16 по-евтина, спрях се на нея. Сега, за да го измия, го слагам на табуретка точно във ваната, взимам гореща вода от чешмата и продължавам напред, можеш да опънеш натрупаното мръсно пране. Изтривам го така:

  • първо, наливам малко гореща вода в резервоара на колата;
  • Сложих обичайната пудра за миене на ръце;

Можете да поставите почистващ препарат за машини, той ще направи същото, тъй като принцесата е „всеядна“.

  • Слагам предварително сортирани неща;Перална машина Princess
  • Разговарям този въпрос с ръце и след това го оставям за 10 минути;
  • след това добавете вряща вода, сложете малко повече прах и започнете измиването;
  • Изваждам прането, изсипвам сапунена вода и наливам чисто, студено изплакване;
  • Започвам да изплаквам, а след това изваждам и навивам нещата.

Липсата на центрофуга не ме притеснява. Колата е отлична за бюджета си, затова й давам най-висока оценка.

Алина, Иркутск

Миналата година влязох в института и се настаних в хостел. Живея с две момичета на село, опитвайки плодовете на студентския живот. Не миехме, но без него наистина е лошо. Отначало искаха да си купят употребявана автомат, но накрая взеха Princess SM1. Липсата на въртене е досадна, но заема много малко място, което е от решаващо значение за нас. Измиваме едно по едно, дори ако горещата вода е изключена, за 6 месеца никога не съм се провалял. Голямо уважение към производителя.

В заключение можем да кажем, че мненията на хората за пералнята Raduga и Princess (от същата серия) са предимно положителни. Във всеки случай тя изпълнява своите 100 долара (средната му цена) 100% и човек не бива да очаква повече от такава проста техника. Приятно пазаруване!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини