Всичко за пералните машини

Пералня LG F80B8LD0 - Отзиви на клиенти

Мнения за LG F80B8LD0В търсене на обикновена пералня, един вид „домашен помощник“, в който няма да има излишни функции, потенциалният купувач може да прекара много часове, без да намери нещо подходящо. Проблемът при повечето съвременни автомобили е, че те изхвърлят куп различни „бездомни“, които потребителят по същество няма нужда и той все пак ще плаща за тях, защото те са включени в общата цена на модела. Пералнята LG F80B8LD0 е създадена само за тези, които не искат да преплащат.

Този модел, от една страна, е прост, а от друга - много, много надежден, тъй като в него няма сложна електроника, въпреки че всичко, от което се нуждаете, присъства. Да не кажа, че тази машина е много евтина, цената й може да се нарече по-скоро приемлива за повечето хора. Но ако погледнете от другата страна, вземете LG оборудване, което е известно с високото си качество. Е, нека да видим какво мислят собствениците за тези автомобили и там ще направим някои изводи.

Положителни мнения

Лариса, Москва

Преди шест месеца много успешно попаднах на хипермаркета за домашни уреди за добра продажба, където купих LG F80B8LD0 с 35% отстъпка. По време на въртенето машината работи малко по-шумно, но трудно можете да я чуете зад затворената врата към банята, поне не пречи на съня. Товаренето само с 5 кг за мен е напълно достатъчно. Бързо и ефективно се изтрива, харчи малко вода, можете да чуете музиката в края на измиването, невъзможно е да пропуснете този момент.

Въпреки че машината е проста, изборът на програми е наистина богат.

Яна, ИркутскLG F80B8LD0 изглед отпред

За първи път видях тази проста и евтина пералня с приятел. Хареса ми, особено след като тогава исках да си купя автомат, но някак не посмях. В резултат моят приятел и аз отидохме в магазина и ми взеха абсолютно същия модел. Разбира се, в това няма нищо особено, но за мен това е голям плюс. Машината изтрива, изплаква и изтръгва, така че да е невъзможно да се намери повреда, кутията е стабилна, тавата с прах е нормална, дори я изваждам и изплаквам от останалата част от праха. Много доволен от покупката!

Оксана, Москва

Нямаше достатъчно пари за оборудването на новата кухня. Наистина се оплаквах от това, но какво мога да направя, затънал със съпруга си в заеми. Искаха да купятСъдомиялна машина Bosch SMV47L10RU и пералня от същата марка (перална машина според плана в кухнята), но парите почти нямаха, така че беше решено да се откаже да се купи съдомиялна машина. Не можете без перална машина, така че трябваше да вземете евтиния LG F80B8LD0. Мислех, че тази машина ще работи няколко години и там ще получим малко пари.

Представете си изненадата ми, когато започнах да мия на тази машина. И изненадата беше много приятна.

  • Машината се оказа доста тиха по време на работа, въпреки че приятелите се уплашиха, че LG е много шумен.
  • Тя е тясна и без никакви проблеми, въведени под плота, както във височина, така и в дълбочина.
  • Мие дрехи и изважда не по-лошо от всеки скъп AEG. Проверих това, защото майка ми има AEG машина.
  • Прането влиза в него достатъчно, поне засега натоварването с пет килограма не ме притеснява.

Оказа се, че евтината машина не означава лошо. Напоследък уважавах марката на LG, дори обмислям да купя LG телевизор. Препоръчвам LG F80B8LD0 на всички!

Юлия, Новосибирск

С какви перални машини просто не се наложи да се занимавам. Имах пистолети за автомат Indesit, Kandy, Samsung, но винаги имаше проблеми с тях и те или се озоваха на сметище, или бяха продадени. Преди 4 месеца LG F80B8LD0 се появи в живота ми и този път шайбата просто ме спечели. Без прекомерни вибрации и шум, машината стои неподвижно по време на цикъла на въртене. Той удължава и притиска нещата необичайно добре, въпреки че има максимална скорост на въртене от 800 оборота в минута, както при старите автомобили.

Външният вид на пералнята е добър, а материалите, от които е направена, вдъхват увереност.Вътрешната повърхност на барабана не съдържа дефекти, които биха могли да повредят дрехите. По принцип машината е почти перфектна, но аз вече започвах да се отказвам от подобна техника.

LG F80B8LD0 контролен панел

Отрицателни мнения

Андрей, Москва

Ужасно лошо въртене на тази машина и не е изненадващо при 800 оборота в минута е невъзможно да изтръгнете нещата нормално. Четох в рецензии на хора, че тази машина не пропуска и изтрива добре. Не мога да опровергая тези аргументи, защото те са верни, но по някаква причина хората мълчат за въртенето. Ако можете да върнете часовника назад, не бих купил LG F80B8LD0.

В паспорта пише, че остатъчната влажност по време на извличането е 53%, всъщност извадените дрехи са мокри. Мисля, че е по-добре да го извадя с ръце.

Алена, Томск

Ръцете биха разкъсали инженерите на LG за подобна техника. Всички пишат, че е надежден, надежден, изтрива готино и дрън, дрън, дрън. В действителност машината се развали след три седмици. Тя просто не се включва и майсторите от сервизния център не могат да кажат нищо разбираемо. Не знам какво да правя сега, как „глупах“ с тази машина.

Ирина, Псков

LG F80B8LD0 създава впечатление за незавършена машина. Нещо не е наред с нея, коя програма не изберете, нито една не работи нормално. Кратките програми оставят дрехите мръсни, докато дългите програми се измиват поносимо, но чакането за три часа е твърде много. Не купувайте тази пералня.

Е, след като внимателно проучихме мненията на хората за тази пералня, лесно можем да направим правилните изводи. Надяваме се тази информация да е полезна. Успех

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини