Всичко за пералните машини

Кой е производителят на перални машини Kraft?

Крафт пералняЧували ли сте някога за перални машини Kraft? Това е една от най-малко познатите перални машини с доста интересна история. Не много хора знаят в коя страна се правят автомобили, какво е тяхното качество и надеждност. Ето защо решихме да разберем всичко за този производител и да споделим информация с вас.

Произход на марката

Казвайки израза „перална машина Kraft“, някои хора ще си помислят, че са перални машини от немско производство, друга част ще кажат, че това е американска марка. Всъщност всичко е много по-просто. Страна производител на перални машини Крафт е Китай и тази компания е създадена там.

Защо точно Крафт? Да, защото това е добре позната американска марка за храни. Появи се в началото на 20 век, компанията Kraft първоначално се занимава с покупка и продажба на сирене, след това преминава към независимо производство на сирене, както и продажба на различни пакетирани продукти под различни марки. Китайските производители, без да се замислят, взеха тази известна марка за перални машини, очевидно с надеждата да постигнат успех.

Обърнете внимание! Производители като Kraft, Kaiser, Kuppersber, ErichKrause и други се наричат ​​"върколаци". Те се позиционират като добре познати европейски марки, но всъщност нищо не се знае за произхода им.

Ако компанията Kraft не скри нищо, тогава в Интернет човек може да намери официалния уебсайт на английски. И така няма нищо освен примитивен сайт на руски език. Следователно пералните машини под това голямо име нямат история на произход и развитие, тяхната „родина“ е Китай. И цената за това оборудване е тревожна, защото не надвишава 350 долара, т.е. за какво европейска пералня би било много странно. Страна, в която има евтини резервни части и автоматизирана работа, обикновено е Китай.

Преглед на модела

На руския пазар са представени няколко модела перални машини Kraft.

Ето тези, които привлече вниманието ни:

 • Kraft KF-SH 60101 MWL - тясна шайба с товар до 6 кг и извличане до 1000 об / мин. 16 различни програми за пране правят възможно прането на дрехи от най-различни материи. Товарният люк е доста голям - 48 см в диаметър. Има система за самодиагностика. Като цяло в колата има всичко необходимо и струва само 328 долара.
  Kraft KF-SH 60101 MWL
 • Kraft KF-SL 60802 MWB е перална машина с предно зареждане със скорост на въртене от 800 об / мин. Тази машина е една от най-простите, в нея няма нищо излишно и дори осем малки режима на пране може да изглеждат на съвременен потребител. Този модел няма дисплей и забавен старт. За тези, които не искат да харчат пари за оборудване или често се движат, този модел е най-доброто решение. Такава кола и в страната може да се сложи. Средната цена е 230 долара.
  Kraft KF-SL 60802 MWB
 • Kraft KF-SLN70101MWF - нова машина от производителя Kraft с товар до 7 кг и въртене на 1000 оборота. Той е малко по-различен от предишните модели. Той разполага само с 8 програми за измиване, включително предварително предмиване. Има функция за автоматично почистване, но защитата срещу изтичане на вода, както при двата предишни модела, е само частична.
  Kraft KF-SLN70101MWF

Така че пералната машина Kraft е евтин уред, средната цена на който варира от 200 до 350 долара. В пералните машини на тази марка не видяхме никакви технически „звънци“, това са машини от нисък клас. Малко хора знаят за тях, практически няма рецензии. И тези няколко отзива са предимно положителни, потребителите на автомобили Kraft отбелязват приятна цена, надеждност и тиха работа.

   

4 коментара на читателя

 1. Граватар Ник Nick:

  Някои модели на Kraft много приличат на Video. Най-вероятно те излизат под тази марка.

 2. Граватар Татяна Татяна:

  Прекрасна пералня! Изтрива се перфектно! Много доволен от покупката! Нека видим как ще се покаже по-нататък в експлоатация!

 3. Граватар Дмитрий Дмитрий:

  Какво може да се разпадне при измиването. Мах. Kraft? Три дни подред изключи светлината и се включи късно. Най-вероятно причината е именно в това.

 4. Граватар Олег Олег:

  90 ° - колко минути?

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини