Всичко за пералните машини

Перална машина Kaiser WT 36310 - Отзиви

Перална машина WT 36310Alexeyevna

Предимства: модерен и модерен, качеството на измиване отговаря на очакванията, има сушилня.

недостатъци: висока цена. коментар: Добра машина от висок клас, в която производителите въплътиха строги немски изисквания за качество и модерен дизайн. Менюто е ясно и разбираемо, дори с факта, че бутоните не са подписани на руски. Използваме Kaiser от месец, много доволен от покупката.

Smart Blond 3D

Предимства: Можете да зададете времето за измиване; да не бръмчи; поради изсушаването бельото изглежда по-меко.

недостатъци:

 • 1- Бързо се разрушава, моят личен се развали около две седмици след покупката. Гарантиращите доставчици не бързат да отстранят проблема - чакат капитана от седмица !!! (((
 • 2- През нощта не я миете - тя изтегля и оттича водата доста силно. Това, разбира се, не е звукът на удар, но все пак е забележимо силен.
 • 3- Изгледът на бутоните и програмните бутони не обещава издръжливост. Някои от тях са слаби на пипане.
 • 4- Вратата на машината по време на сушене остава сигурно затворена и не позволява да се пране. В този модел няма сензор за остатъчна влага в бельото, следователно се случва машината да не изсушава или да изсушава нещата.
 • 5- Измийте така, краката на чорапите след един ден не измиват чорапите. Въпреки че предишната ми кола се справи с това без затруднения.

Минаха тридесет дни след ремонта, докато той изглежда работи. Ако не обърнете внимание на цената, машината е като машина, всяка може да се счупи.

Kaiser WT 36310Владимир Медведев

Предимства: Измива се с чиста съвест, тихо въртене поради правилния баланс на барабана, има сушене - ура!

недостатъци: Шумни при източване на вода, бръмчат като трансформатор. Понятието „остатъчна влага“ не е познато на тази сушилня - уви!

коментар:

Покупката е приятна - изтрива висок клас (Premium качество) и може да изсъхне!

За няколко години употреба за износване, бедствия и големи неприятности не се случиха. Програмата затвори три пъти, но това лесно се елиминира чрез изключване на щепсела от контакта.

Цената е адекватна и достъпна.

Отзиви от форуми

Valeros1964

Предимства: дизайн, разнообразие от програми, наличието на сушене.

недостатъци: проблеми с електрониката, кратък експлоатационен живот, завишени цени.

коментар:

Устройството работеше около година и половина без проблеми и моите оплаквания, след което категорично отказа да функционира нормално и изнесе цял куп изненади: оказа се, че машината е в съвсем нормално състояние - да излива и източва вода според командата на програмата сама. Изсипете и отцедете, изсипете и отцедете. Но това все още е половината от неприятностите. Неприятностите започнаха, когато скромният ви слуга наводни кухнята и кухнята на съседите няколко пъти отдолу поради отказ на източване по прищявка на „висококачествената“ немска електроника. Жалко е, че изразходваните пари, но перспективата да направя ремонт на наводнените съседи не е включена в непосредствените ми планове. Ако специалистите не помогнат за решаването на този проблем, ще трябва да се обърнете към "немски" за скрап.

MamaDaniDena

Предимства: машината е красива на външен вид, можете да сушите дрехи

недостатъци: останалото е един солиден недостатък

коментар:

Много съм разстроен от покупката, която съпругът ми и аз похарчихме за почти всички семейни спестявания ... В семейство с две малки деца пералнята е само първата нужда, която би трябвало да помогне при бъркотия в домакинските работи. Необходимо е да готвя и да ям, и да подреждам, и да извеждам бебето на разходка, а разбойническите ми казаци със сигурност ще се изцапат дори под наблюдение. Мислех, че ще избера скъпа кола, просто ще си сложа мръсотиите в резервоара си и ще отида на разходка, а когато се върна, ще си почистя всичко и изсушено ... не можех да го получа достатъчно от около година, а малкото ми не беше толкова активно, а само учи да ходи ...

Година по-късно се случи нещо, вместо избрания режим на измиване, самата машина започна да преминава към друг, от този случай екранът понякога или мига силно, или изгасва, или всички заедно. И сега, три години след покупката, машината потече и заля целия под. Смятах, че всичко това е измислица и наистина само в телевизията в рекламата и не вярвах в това.

Дори не знам как сега да разхождам децата и да мия едновременно? В крайна сметка трябва да пазите колата, която в момента излива вода в резервоара за около тридесет минути и по някаква причина тя изтича през канализацията. Страх ме е да звънна на съпруга си на работа, не искам да се разстройвам. Изтривам през деня, докато той е на работа, и не му казвам за повредата на колата, защото той и аз бяхме толкова доволни от покупката.

тори

+ Изглежда стилно, изтрива добре, тихо въртене.

 1. - Пералнята определено не е готова за непреодолима сила и други неприятни аварии, като изключване на водата или недостатъчно плътно затворен филтър. По някаква причина спирането на блока в такива случаи от европейци не се осигурява. Колата просто бръмчи нон-стоп, опитвайки се да изтече вода. Вторият неприятен момент: бутонът за захранване не лекува този проблем, така че трябва да го изключите чрез радикални методи - от контакта. Как това ще се отрази впоследствие на работата на системата в бъдеще, не е известно.
 2. - Контролерът на програмата не е твърде удобен и не ви информира с едно щракване за режимите на превключване.
 3. - За да извадите прането от барабана дори с източена вода, трябва да изчакате или програмата да приключи напълно, или да прекратите цялата програма с контролера на програмата.
 4. - Екранът показва общото време на дадена програма, но няма информация за етапите на измиване. Лично за мен е неудобно да изчислявам времето за всяка функция емпирично.
 5. - Понякога бельото се пресушава.

Присъда: Съжалявам, че избрах на случаен принцип и не прочетох отзиви преди да купя. Както се казва, прелъстена от марката и немското качество. Не искам да обвинявам производителя за всичко, защото очите ми видяха какво взеха. Но такова недоразумение не можеше да се купи на цената на космически кораб.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини