Всичко за пералните машини

Пералня за чорапи

пералня за чорапиМного често само няколко чифта чорапи се мотаят в кошницата за пране. Вие сте твърде мързеливи, за да ги миете ръчно или просто нямате свободно време; не можете да ги миете в машината в такова количество. Какво да правя? Ще трябва да изчакате, докато се натрупа повече пране или да купите пералня за чорапи. Чухте правилно, такава машина съществува, решихме да разкажем за нея.

Машина за сушене на пералня Petit

Както винаги, японските производители на технологии никога не престават да изумяват. В стремеж да спестят природни ресурси и човешки труд, те разработиха и пуснаха на пазара пералня за чорапи Petit Laundry Swoosh. Това е най-малката машина, която осъществява само една функция на измиване, както и изплакване.

Височината на този „домашен помощник“ е само 44 см, ширина и дължина 29 см, което означава, че той може да бъде поставен дори на маса или на стол. Теглото на шайбата е около 3,6 кг. Тази миниатюрна единица, наричана още джаджа, има своите предимства:

  • икономично консумира вода - само 5 литра на измиване;
  • спестява време - цикълът на измиване продължава 18 минути, от които 3 минути се изплакват;
  • спестява енергия.

шайба за чорапи

Капацитетът на машината е не повече от 250 грама, което е напълно достатъчно за няколко чифта чорапи. Освен чорапи, можете да измиете бикини, носни кърпи, салфетки от кухнята и други малки неща.

По дизайн тази машина прилича на съветска пералня, само няколко пъти намалена. Спалното бельо се върти поради активатора, разположен на дъното на пластмасовия контейнер, който е напълнен с вода. По време на измиването контейнерът се затваря с капак. Прахът се излива директно във водата и след измиване водата се изтича в кофа през специален гумен маркуч. Разбира се, не е автоматична машина, но въпреки това е по-добре от пране на чорапи в леген или под чешма ръчно.

Можете да използвате всеки препарат, но за предпочитане такъв, който не се пени много.

LG Twin Wash

Тази пералня от Корея е мечтата на модерна домакиня. Въпреки факта, че има два резервоара за измиване наведнъж, машината е с малки размери. Подобна техника се нарича още двуетажна. Основният барабан на пералнята не се различава от другите перални машини. В него можете да перете всяко бельо от различни видове тъкани, защото за това са предвидени още функции.

Тази пералня е такава, каквато е била повдигната на „пиедестала“, и всичко това, защото вторият барабан е в този „пиедестал“. Той е много по-малък по обем на основния барабан и е предназначен за измиване на дрехи и бельо. Вие, без колебание, ще можете да изперете всички чорапи, бельо в него или да освежите чифт ризи. Машината не само измива нещата, но и ги изплаква и изважда.

LG-близнак измиване

Тази пералня LG има всички най-нови функции. Сред тях ще намерите премахване на петна, деликатно измиване, функцията за подаване на пара по време на измиване, стартиране на пране от смартфон чрез Wi-Fi.

За ваша информация! Този модел все още не е в продажба на руския пазар.

Чудо коли

Представяме ви още няколко мини-машини, подходящи за пране на чорапи и бельо. Това са истински чудеса на съвременната технология, характеризиращи се с необичаен дизайн.

Shaking Washer - машина, наподобяваща шейкър за смесване на напитки. Захранва се от батерии или мрежи, подходящи за туристи и хора, които често са в командировки. Водата и препаратът се изсипват в машината, след което се затварят плътно. И тогава всичко зависи от теб. Разклатете добре капсулата. В тази машина можете също да изсушите 1-2 чифта чорапи, като свържете устройството към мрежата.

шейкър на перална машина

Dual Washer - пералня с два резервоара. В такава шайба можете да перете не само чорапи, долни гащи и друго бельо, но и неща с различни цветове. И всичко благодарение на разцепените барабани.

dual_washer

За пране на чорапи, мини Перална машина Daewooза които писахме повече от веднъж в нашите статии. Той е окачен на стената, лесен за използване и много икономичен.

И така, мини шайбата се нарича условно машина за чорапи. Но можете да измиете всякакви малки неща в него. Надяваме се, че сега знаете какъв вид домакински уреди да търсите. Успех!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини