Всичко за пералните машини

Шайба Bosch WLG 2416 MOE - мнения

мнения за Bosch WLG 2416 MOEЛегендарните перални машини Maxx 5 Speed ​​Perfect отдавна са обичани от потребителите. Според социално проучване, проведено от специалисти на M-Video, 42,6% от потенциалните купувачи на перални машини избират именно тази техника. Не е изненадващо, че пералнята Bosch WLG 2416 MOE достигна първото място в лентата за продажби на повечето магазини за домакински уреди. Но защо това се случва, може би самите потребители ще кажат защо са направили такъв избор?

положителен

Евгений, Смоленск

Исках да си купя качествена немска пералня, така че тя да изпълнява перфектно своята функция и да работи дълго време. Когато видях този модел на щанда в хипермаркета Bosch, той веднага се запали, защото, както знаете, марката Bosch е стандарт на немско качество. Когато продавачът започна да прави покупката, обясних, че тази машина е сглобена от немски компоненти, но в Русия, което бях много изненадан. Дори в началото исках да откажа да купя, но продавачът ме убеди, че технологията на сглобяване на машината не е по-лоша, отколкото в Германия.

По принцип не съм спорил. И сега в моя дом вече пети месец тази прекрасна техника „работи“. Машината работи много добре, дори да исках да се повредя, не можах. По време на работа няма много силен външен шум, шумът е нормален по време на измиване и малко по-силен по време на цикъла на въртене. Водата става по-тиха от другите автомобили, поне мога да сравня пералня LG F1296WDSкоято излива вода много по-силно. Много доволен от покупката, оценка 5.

LG F1296WDS е в къщата на майка ми, купувахме коли едновременно.

Игор, МоскваКонтролен панел на Bosche WLG 2416 MOE

Е, какво има да сравним добрия стар Bosch, с всякакви азиатски „глупости“ като Samsung или LG. Моята стара БОШКА, работи 18 години и едва миналата година "се пенсионира". Месец по-късно купих този модел и също съм много доволен. Разбира се, в сравнение със старото оборудване новото не е толкова надеждно, това се вижда дори от материалите. Но новата технология има повече функции.

  1. Bosch на този модел изтрива много по-добре. Дори старото пастелно бельо, което стана сивкаво от бяло, стана забележимо по-бяло след измиване в нова машина.
  2. Дизайнът на новата пералня е много по-добър.
  3. Електронно управление, много удобно, лесно е да се разбере.
  4. Просторен барабан, който включва 5 кг пране.
  5. Има защита от пренапрежения на тока. Вече имахме такъв скок, добре, че машината се изключи навреме, иначе лесно ще изгори.
  6. Наличната е удобната функция „допълнително изплакване“. С него измиването става пълно удоволствие, тъй като не е нужно да чакате, докато основната програма свърши, за да настроите второ изплакване, както трябваше да направите преди.

Много ми хареса новата пералня, сега определено ще я препоръчам на всички, защото това обективно е най-добрата техника. Освен това, съдейки по отзивите в интернет, мнозина са съгласни с мен.

Елена, Твер

Машината наистина е добра. Управлението е удобно, изтрива страхотно, има защита от деца. Бих искал за тези пари повече различни функции, защото машината е селска, но вероятно проста означава надеждна.

Вячеслав, Саратов

Хареса ми, че тази машина има защита срещу напрежения, тъй като това често се случва при нас. Цената на такава машина с 5-килограмов барабан е малко висока, но все пак я купих. Нормална техника, препоръчвам я на всички.

Анастасия, Новоросийск

Тесната пералня Bosch serie 4 WLG2416MOE може да се вярва на пране, дори изтрива вълнени дрехи нормално. Наскоро миеше връхни дрехи, резултатът беше ослепителен, дори червеното ми яке Болоня стана като ново. Все пак германците правят качествено различно оборудване.

отрицателен

Галина, НовосибирскПрахоуловител Bosch WLG 2416 MOE

Напразно купих тази пералня. Шест месеца не можах да свикна, програмите са много неудобни.Измиването трае дълго време, а усетът е много малък, защото машината се мие незадоволително. Много шум по време на цикъла на въртене, нарочно слязох при съседа, за да слушам как работи моята машина. Наистина всичко се чува, добрият съсед, приятелю, няма да тича да се оплаква.

Иван, Москва

Просто чудовищно, а онзи ден също счупи калъфка. Нещо, което немските инженери не са мислили за пишеща машина, дори големи неща могат да се забият в пролуката между резервоара и барабана, дори гумената лента не спестява. Може би факт е, че машината се сглобява в Русия? Нашите могат да вземат!

Когато поставите въртенето с максимална скорост, машината също започва да се движи встрани - ужас!

Мария, Севастопол

Преди два месеца закупихме тясната машина на Bosch и веднага подадохме жалба до продавача, тъй като люкът много се задушава от мухъл, а маркировките му се виждаха по стените на барабана. Откъде се появи мухълът в новата машина, големият въпрос? Господарят дойде в нашата къща с някакъв вид продукт, изсипа продукта в тавата, започна миенето, след което миризмата почти изчезна. След този инцидент започнах да внимавам за Бош. Наскоро машината започна да изтича, дори не знам какво става там, ще се обадя на специалист, който да разбере. Ненадеждна машина.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини