Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Snow White

снежнобяла перална машина отзивиЗа пералнята Snow White 45 полуавтоматично устройство доста отзиви. Сред тях има много ранени, но има реални мнения на хора, които притежават перални машини Snow White. В рамките на тази публикация, без да измисляме нищо, пренаписахме със собствени думи реални отзиви на хората за тези евтини и доста функционални перални машини. Ето какво се получи от него.

Снежанка XPB 45-968S

Норио, Санкт Петербург

Защо купих тази ужасна машина. В интернет прочетох много похвали, те казват, че е толкова хубаво, миенето е прекрасно, извива се по-добре от автоматичните модели и струва стотинка. Като цяло бях съблазнен от тези похвали и придобих Snow White XPB 45-968S. Първото впечатление наистина отговаряше на отзиви, защото тя:

 • евтин;
 • компактна;
 • не шумен;
 • изтрива и извива добре.

Но радостта ми беше краткотрайна. След 7 месеца помпата се провали. Сервизният център вдигна рамене, с гаранционно обслужване, дадоха ме да ме карат, сложиха нова помпа за моя сметка. Докато работи, но ме предупредиха, че това също не е за дълго. Заключение: такава машина е подходяща за феновете на оборудването за еднократна употреба, тъй като евтините китайски части са проектирани за 1-1,5 години експлоатация.

Сергей, Москва

По-тромав монтаж от машината Snow White XPB 45-968S, никога не съм виждал. Къде бяха очите ми, когато го купих. По принцип не можете да очаквате много от пишеща машина за сто долара, но това излиза извън всички граници. Изглежда, че не са го събирали, а са го нарязали с брадва. Частите са лошо поставени, производителите отказаха да поставят панти или панти на капака, така че някак се задръсти отгоре.

Освен това производителят е спестил на уплътняваща дъвка, така че водата да изтича тук-там и трябва да положите парцали по време на измиване.

Работя с шайбата от 1 година 1 месец, вече ми е лошо. Непрекъснато тече, неудобно е за употреба и разваля нещата, защото центрофугата е мазна като луда - 6-7 екстракции и тениска за изпразване. Машината Snow White XPB 45-968S, макар и евтина, но ако знаех, нямаше да дам половината сума за нея. Не препоръчвам този модел на никого!

Снежанка XPB 45-968SНикола, Москва

Търсех бюджетна полуавтоматична пералня. Изобщо не се занимавах с технически спецификации, търсех цената, трябваше да запазя в рамките на 6000. Той се спря на Snow White XPB 45-968S, на външен вид ми хареса, мери случая, влиза в килера, като цяло го купи. Използван 3 месеца, или по-скоро не е използвал и страдал, след което е карал до гаража. Оказва се, че всички предимства на тази пералня веднага бяха намерени в магазина, но не подозирах минусите и продавачът мълчеше за тях.

 1. Книжката с ръководството за употреба, която се доставя с пералнята, не е полезна. Описанието в него е неадаптиран превод от китайски, а преводът е компютърен.
 2. Още първото измиване разкри груб недостатък - резервоар изтече отдолу. Трябваше да взема туба с автомобилен уплътнител и да прикрия.
 3. Горната част на капака е разхлабена спрямо тялото на резервоара и по време на измиване малко вода изтича към пода. За да измиете без последствия, трябва да покриете пералнята с парцали.
 4. Маркучите също текат. За да излекуваме този недостатък, трябваше да поставим скоби.

Маркучите на тази машина са много къси. Изглежда, че китайският производител реши да спести колкото е възможно повече.

Освен това на пералнята Snow White XPB 45-968S напълно липсва ключ за включване / изключване. Ако искате да изключите или включите машината, трябва да издърпате захранващия кабел - това е неудобно и опасно. За моя вкус пералнята Snow White XPB 45-968S е ужасна, не я купувайте в никакъв случай, изхвърлете пари.

Снежанка B 5500-5LG

Снежанка B 5500-5LGЕлена, Саратов

Миналата година Snow White B 5500-5LG купи пералня в къщичката.Тя, разбира се, не е най-добрата мечта, но се справя добре със задачата си. Харесва ми, че машината има голям товар, добро завъртане и не е трудно да я плъзнете. Цената отново е ниска. Относно недостатъците мога да кажа само, че резервоарът за миене на колата не задържа добре вода, но я мия на верандата, така че не ме интересува. Харесва ми машината!

Вячеслав, Тамбов

Фенове на спокоен и ведър живот, бих ви посъветвал да си купите пералня и да не страдате. Тези, които искат да се справят с оборудването, могат да препоръчат Snow White B 5500-5LG. Роднините ни ни дадоха това техническо чудо, по-добре е да помислим да носим плик с пари. Първо пропуснах случая с уплътнител, сложих няколко гумени уплътнения и след това започнах измиването. Маркучът буквално течеше веднага. Изводът е ужасен модел.

Снежанка PB 40-2008SСнежанка PB 40-2008S

Оксана, Владивосток

Снежанка бе собственик на пералня PB 40-2008S за общо 4 месеца, през което време тя беше толкова измъчена, че сега не мога да гледам полуавтоматично оборудване. Ако някой ме помоли да намеря добродетели в този модел, нямаше да мога с цялото си желание, защото това е истинска безобразия.

 • Резервоарът е направен от толкова тънка пластмаса, че изглежда, че е на път да се спука.
 • Окабеляването е много ненадеждно, след второто измиване захранващият кабел започна да искри. Съпругът ми трябваше да сложи жица и тапа от стара съветска пералня.
 • Тялото малко изтича и не е ясно откъде да тече. За да не разваля ламината, трябваше да положа цял куп парцали.

Отстрани на капака има остри пластмасови бури. Около един такъв бръм, нараних лошо пръста си.

Хора, внимавайте да не купувате това китайско несъвършенство с руско име. Това няма да работи за вас дълго време, ще ви съсипе нервите повече.

Юлия, Новосибирск

Snow White PB 40-2008S избра пералнята и съжалявам само за едно нещо, което моделът взе без въртене. С центрофуга би било много по-добре, но сега стискам прането с ръце и страдам. Особено доволен е от вместимия резервоар за миене, който ви позволява да изтриете всичко, което се е натрупало през седмицата. Пералнята получава 5 плюс от мен.

В заключение, както виждате, хората не казват твърде много за пералните машини на Снежанка и има причини за това. Бъдете внимателни и внимателни, когато купувате. Не се колебайте да изучите оборудването в магазина, помолете продавача да разопакова и провери стоките, това ще ви помогне да избегнете някои проблеми. Ако се интересувате от други модели на полуавтоматични шайби, прочетете мнения за пералня Assol, Успех!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини