Всичко за пералните машини

Отзиви за перална машина Bauknecht

отзиви за BauknechtПералните машини Bauknecht са доста добре познати в Европа и малко познати в Русия, така че нашите хора проявяват истински интерес към тази техника. Историята на появата на тази марка датира от началото на ХХ век в Германия. Днес 53% от акциите на фабриките са собственост на Whirlpool, което означава, че марката е известна в цял свят. Какво казват потребителите, които притежават перални машини от тази марка, нека се обърнем към ревютата.

WCMC 64523

Александър

Честно казано, веднага става ясно, че колата е немска, солидна. Изтрива и изтръгва много добре. Но има недостатък: лека вибрация при средни скорости. Майсторът по този повод каза, че това не е дефект. Всъщност това е така, защото вибрацията не причинява скокове и движения на пералнята.

Той изтри спортната си униформа, реши да настрои въртящия се цикъл на 1200 оборота в минута. Така че водата може да пише на пишещата машина не се движи, което означава, че всичко е наред. Някои от отзивите за тази техника пишат, че е много тихо, не мога да го кажа. Машината бръмчи прилично по време на изтичането и въртенето, шумът е в нормални граници, в сравнение с Аристон, той не е по-тих.

WCMC 64523

Boa констриктор

Страхотна кола на немската марка Bauknecht, изтрива се с 5 с плюс. И, много важно, 3 години гаранция! Не открих никакви недостатъци. Съветвам всички, ако плащате за марката, то само за тази.

Айдар

Ако паметта ми ми служи правилно, тогава моделът WCMC 64523 взе пералнята на тази компания през 97 година. Тя все още работи, не е извършвала ремонт. Вярвате или не. Но единственото, което й се случи, беше случаят, ръждясал от едната страна, и всичко това, защото уредът беше в банята. Изглежда грозно, но работи. Понякога ще сменя на нова от същата марка, макар и висока цена, но качеството е супер.

Александър

Пералнята от тази марка е добра и затова реши да напише ревю. Изминаха само 4 месеца от покупката, но ми харесва всичко по въпроса. Тихо е. Сравнете с машина марка LGкойто има приятел. Аз също исках това, но все пак избрах немски и не загубих. LG понякога започва да скача поради вибрации, колата ми не прави това, въпреки че зависи как е инсталирана.

Това, което друго ме радва в домашния ми асистент, е пълна тригодишна гаранция. Което е изключително рядко. Като минус отбелязвам само високата цена, но ако бюджетът го позволи - няма да съжалявате. Деликатното измиване е просто супер!

Ват 820

Ват 820lidia33-33, Москва

От днес почивния ден реши да напише рецензия за любимата си пералня от немската марка. Автомобил с най-голямо зареждане от средната ценова категория. Защо точно това? Защото след ремонта в банята исках да сложа нова кола, а мястото беше достатъчно само за вертикала. Колата беше избрана само от Германия, продавачът посъветва тази конкретна машина. Тя има 3 години гаранция, а двигателят вече е на 10 години. Като цяло нямаше съмнение при покупката.

Какво още привлече, отличен дизайн в бяло, LED ярък дисплей. След почти две години употреба, отбелязвам следните предимства:

 • удобно зареждане и плавно отваряне на барабана и вратата на машината;
 • много различни програми за пране на различни видове пране;
 • автоматичен избор на програмни параметри, които могат да се променят ръчно;
 • наличието на допълнителни функции за изплакване, блокиране от деца, забавен старт;
 • обявените от производителя икономии на вода и електроенергия;
 • перфектно изтрива и извива.

Има минус - няма отделна функция за завъртане.

Машината разполага и с нова технология, наречена Дзен. Същността на технологията е деликатното отношение към нещата. Благодарение на новия индукционен двигател машината е почти нечуваема. Като цяло, перфектна грижа за нещата с най-ниска цена. Но по този резултат имам собствено мнение, колата при високи скорости издава шум, в сравнение с други автомобили, след това не шуми и не мълчи някои конкуренти.

Ако се вгледате внимателно, има много повече плюсове, отколкото минуси.Затова съветвам всички да правят добри покупки. Ще пиша за издръжливостта и надеждността на колата след 10 години, какъв късмет!

WCMC 71400WCMC 71400

виола1987, Санкт Петербург

Съпругът ми е много отговорен при избора на техника. Когато купува пералня, той прочете много отзиви за всеки модел, който хареса. В магазина разгледах всеки модел, отваряйки вратата на барабана, питах продавачи, в търсене на най-добрия модел. Нуждаехме се от пералня с малки размери, европейски производител и тиха работа. Според тези изисквания консултантът продавач предложи словенската сглобяема машина модел WCMC 71400, без да се замисля два пъти и я купи.

След три месеца на работа бяхме във възторг, радваме се да купим. Завъртането при 1400 оборота е тихо. Възможно е да се определи степента на замърсяване на прането, от което машината независимо определя колко вода е необходима за измиване.

С тази машина те започнаха да пестят около 300 рубли на месец от електричество. Вярно е, че имаме различна тарифа за нощно и дневно електричество. Затова изтриваме след 23 часа. Накратко, колата е страхотна!

Wak 7751Wak 7751

Анна-К, Лвов

Управлявам пералня от тази марка повече от 2 години. По време на работата тя никога не се е разпаднала и е оправдала всички очаквания и затова се формират само положителни впечатления.

 • Първо, кола беше сглобена в Германия и струва много.
 • На второ място, с товар от 6 кг, машината е много компактна, влезе в малката баня.
 • Трето, работи тихо и не се притеснява, дори при силно завъртане, вибрациите са малки.

Също така си заслужава да се отбележат прости контроли и ясно меню. Тази машина не е капризна при използването на прахове, можете да използвате гелове. Нещата се отмиват много добре, той е просто незаменим. Метално-пластмасовият калъф е лесен за изтриване, грижата не е трудна. Като цяло препоръчвам на всички Baukneht.

Wak 7375Wak 7375

Неля Бутаева

Използвам шайбата WAK 7375, сглобена в Германия от 2001 г. Този модел има натоварване от 5 кг и 1000 оборота на въртенето. Достатъчен брой програми. Много ми харесва тази машина, качеството на лицето. За толкова години работа, никога не се е обаждал на майстор, това казва нещо. Надявам се, че тя ще ме зарадва дълго време.

В обобщение, отзивите за пералните машини на тази немска марка са положителни. Не срещнахме отрицателни отзиви от потребителите. Може би защото оборудването не е широко разпространено на руския пазар, може би е скъпо за масовия потребител. Трудно е да се каже по-точно. Като цяло, успешното пазаруване!

   

5 коментара на читателите

 1. Граватар Вячеслав Вячеслав:

  Посъветваха ме да купувам в магазина на Media Markt и те го продават само там (пералня Bauknecht). За да бъда честен, мисля, че съм платил за това. Можеше да се вземе друг за по-малко пари. И тя би работила точно както е писал някой друг. Тя е много шумна. Очаквах от нея по-добра и по-тиха работа.

 2. Граватар Нел Nelya:

  Купих си кола Bauknecht Super Eco 6412. Много програми. Изтрива се красиво, тихо. Но мисля, че големият минус е, че въртенето е само при 1400, 1000, 400 оборота. Невъзможно е да се изтръгне на 1400 и 1000 заради „рева на реактивен самолет“, а при 400 има много слаб ефект. Трябваше да се разделя с нея. И много я харесах.

 3. Граватар Анже Enzhe:

  Изобщо не ми харесва Изтрива се лошо, изтръпва с такъв шум.

 4. Граватар Светлана Светлана:

  Купих и в Media Markt, те обещаха качество. Но за 2 години той вече е ремонтиран 2 пъти! Тогава нагревателят се счупи, след това нещо се случи с барабана. Много шумно! Изключително съм недоволен от тази компания.

 5. Граватар Оксана Оксана:

  Къде мога да взема инструкцията за употреба? Не мога да разбера програмите.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини