Всичко за пералните машини

Отзиви за пералната машина Assol

мнения на ассолИма много отзиви за обикновената перална машина Assol в Интернет. Той е евтин, затова често хората го занасят в страната, за да се мият през летния сезон с относително удобство. Ако се нуждаете и от обикновена полуавтоматична пералня като Assol, прочетете реалните отзиви, събрани в тази публикация за нея и преценете дали да я купите или не.

Assol XPB35-918S

Елвира, Иркутск

В навечерието на летния сезон се замислих за закупуване на евтина и функционална полуавтоматична пералня, за да мия мръсни неща след леглата. Факт е, че от средата на май до средата на септември аз, почти без никакво облекчение, живея в страната. Селска къща с минимални удобства, не можете да свържете машината и няма какво да я държите, така че беше необходима сравнително компактна и проста пералня с центрофуга.

Нуждаеше се от сравнително малка пералня, за да може да се пренесе в страната, вързана към багажника на колело или в автобус.

След много мисъл си купих пералня Assol XPB35-918S. Веднага ме хареса и затова.

  1. Сравнително малките размери на W x D x H са 59 x 36 x 69. Впоследствие не я откарах на велосипед, а я заведох с автобус.
  2. Леко тегло (около 14 кг).
  3. Натоварване на резервоар с поне 3,5 кг.
  4. Външно красива и много лесна за работа.

Assol XPB35-918SСлед като купих пералня Assol XPB35-918S, в наивността си почувствах, че просто няма какво да се счупи в толкова просто устройство и това ще продължи много години. В резултат на това не донесох тази шайба от лятната резиденция, сега тя вегетира в купчина боклук в навес. След 1 месец работа, активаторът в миещата вана се счупи. Закарах се в сервиз, казаха, че това не е гаранционен случай, че аз самият повредих активатора, когато избърсах резервоара отвътре. Над обясненията, че само леко се удрях в активатора, когато се грижех за машината, майсторите просто се засмяха и ми предложиха да продължа да придобивам по-надеждно оборудване.

До края на сезона прах нещата ръчно и ги изцедих с помощта на центрофуга за пералня Assol XPB35-918S, но до края на август също се счупи. Втория път, когато не занесох машината в сервизния център, я хвърлих в хамбара и сега пиша отзиви за пералнята на Assol, така че хората да ме харесват и да не се сблъскам с китайски глупости, които, очевидно, дори не могат да се дишат, за да не се счупи.

Яна, Верхняя Пишма

Живея в наета частна къща, няма течаща вода, тоалетната е на улицата. Реших за първи път да си купя обикновена перална машина, която да мия без течаща вода и беше евтина. След като прочетох отзивите в сайтове, продаващи оборудване, реших да обърна внимание на пишещата машина Assol XPB35-918S. Погледнах я отново в магазина и накрая реших да купя. Ползвам пералнята от шест месеца и съм много доволен, защото изтрива невероятно, но е напълно изтръгнат отвъд похвалите. Горещо препоръчвам този модел!

Assol XPB70-688ASAssol XPB70-688AS

Иван, Краснодар

Баба ми е фронтови войник (93 години), не разпознава автоматичните шайби и го използва от дълго време пералнядокато не се счупи напълно. На 93-ия си рожден ден тя поръча подарък за правнуците си - нова пералня, подобна на тази, която имаше, само за да получи още бельо. Къде отиваш, желанието на баба е законът, отидохме да пазаруваме и продавачът ни посъветва Assol XPB70-688AS: просторен, натоварващ 7 кг за пране и 5,5 за предене, лесен за използване, не изисква изискване за напускане.

Трябваше да видите колко щастлива беше баба. Сега, на среща, тя със сигурност похвали новата си пералня. Разказва как изтрива добре и изважда колко е удобно да се използва. Първите две седмици тя не може да свикне с факта, че след измиване дрехите трябва да бъдат прехвърлени на центрофуга, тъй като върху бебето й няма центрофуга. Но тогава нещата тръгнаха.Затова аз, като старши правнук, пиша рецензия от името на прабаба си и предавам всички известни хвалебствени епитети на производителя на тази прекрасна пералня.

Людмила, Бийск

Миналото лято за първи път живеехме със съпруга ми в страната, без да заминаваме, през целия август и усетихме силно, че имаме нужда от пералня. Трябваше да се купи нещо евтино, в рамките на 7 хиляди рубли, но така, че дрехите да се мият добре, нямаше електронни звънци и свирки и извънгабаритни неща. Търсих дълго време, прегледах куп опции и не ми хареса нито един модел. Тогава случайно в малък магазин се натъкнах на Assol XPB70-688AS и реших да го взема - много ми хареса машината, беше всичко, което исках, затова пиша хвалебен коментар със спокойно сърце и призовавам други летни жители да насочат вниманието си към този „домашен помощник“.

Assol XPB 45-255S

Сергей, ТолятиAssol XPB 45-255S

Използвах Assol XPB 45-255S в продължение на два дни, след което се счупи и го върнах на продавача, като се пресичах няколко пъти. Тогава прочетох отзиви за тази китайска боклуци и заключих, че марката Assol трябва да се избягва от всички и винаги. Може би, разбира се, ще се научат да го правят нормално след 10-15 години, но засега това не е от значение. Имам рязко отрицателен преглед.

Юлия, п. Baranovka

В нашето село водата е такава, че всички съвременни автоматични автомобили изгарят след няколко месеца работа, така че нашето семейство използва прости шайби. Assol XPB 45-255S - евтина и доста непретенциозна машина, която може да се работи безпощадно, без да се притеснявате от вода и прах. Именно с този модел използваме майка ми и аз от година, няма оплаквания, той се измива и извива с пет плюс.

Обобщавайки, отбелязваме, че китайските перални машини на марката Assol имат много привърженици и противници. Въпреки това, след анализ на много отзиви и публикуване на най-поразителните, стигнахме до извода, че тези машини имат повече привърженици. И до какви изводи ще стигнете, би било интересно да знаете?

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини