Всичко за пералните машини

Крафт перални машини отзиви

отзиви за крафт шайбиПреди да купуват домакински уреди от малко известна компания, потребителите се опитват да научат колкото се може повече за тази компания. Например, китайските перални машини Kraft се появиха на нашия пазар не толкова отдавна, но някои вече успяха да оценят тази техника и да оставят отзиви на форумите за перални машини Kraft. Съставихме ги като част от тази статия.

Kraft KF-SL60802MWB

Дъжд, Ростов на Дон

Няма нищо вечно, краят дойде и моята пералня Electrolux, която работи само 6 години. Ремонтът на оборудване от тази марка беше твърде скъп, но тъй като беше решено да се закупи ново. Критериите за машината бяха представени, както следва:

 • добро натоварване;
 • проста операция;
 • малки размери;
 • разумна цена.

Предварително проучихме цените в интернет, но направихме покупка в истински магазин. Изборът падна върху Kraft KF-SL60802MWB. Имаше съмнения относно марката, но цената вървеше перфектно с товар от 6 кг. Дълбочината на машината, като се вземе предвид вратата на барабана, е малко повече от 45 см. В нея има 8 режима, но това е достатъчно за нас, функционалността е добра, дори се предлага автоматично почистване на барабана и тръбите.

Недостатъкът на модела са не особено разбираемите надписи на контролния панел, желанието на производителя е да направи промени в новите модели.

Отбелязвам в тази пералня надеждно закрепване на вратата и капацитен барабан. Харесва ми факта, че машината работи тихо и не вибрира. Качеството на измиване е добро, въртенето е само 800 оборота, но това е напълно достатъчно. Препоръчвам го на всеки, който иска да спести пари.

Kraft KF-SL60802MWB

Иваго, Темиртау

Търсих пералня в търговски център, по съвет на консултант обърна внимание на машината компания Kraftче преди не знаех нищо. Като цяло първата проверка беше отлична. Просторен барабан с големи отвори. Вратата е с надеждно закопчаване, класически дизайн и приятна цена. По принцип купих този уред и потеглих вкъщи. При първия старт забелязах тиха операция. Изборът на програми се оказа много прост, всичко е изключително ясно. От три години вече имам пишеща машина, никога не изпускам.

Chris55551, Краснодар

Уважаеми читатели, ще ви разкажа за автоматичната пералня Kraft KF-SL60802MWB. Ние сме младо семейство, което не е свикнало да мие на ръка. Някои големи неща, като каре, спално бельо като цяло не искат да се мият с ръце. Затова решихме да купим поне скромна евтина машина. Изборът падна върху техниката на Крафт, тъй като привлече цената. Спалното бельо изтрива добре, достатъчно функции. Накратко, евтино и весело.

MasterSMA

Аз съм майстор в ремонта на перални машини от 8 години и съм запознат с машината Kraft. Не обичам да пиша коментари и отзиви, но все пак оставям отзиви за пералната машина Kraft. Каквато и марка да е машината, тя рано или късно се разпада. Но някои от тях могат да бъдат поправени, други - за копия за еднократна употреба. Крафт е такава машина. В повечето случаи такива машини работят само 2-3 години. При такъв кратък живот, цената на него може да се счита за твърде висока. Попитайте някой майстор дали би купил такъв или не?

аноним

След шест месеца работа на пералнята бях разочарован. Причините за това са следните:

 • процесът на пране отнема повече време, отколкото производителят твърди в инструкциите;
 • няма време до края на измиването, тъй като няма дисплей;
 • при последното измиване намерих локва, което показва скорошния й ремонт;
 • много малко режими и функции.

Kraft KF-SLN 70101 MWF

Белоусов, Москва

Kraft KF-SLN 70101 MWFРешено е да се закупи шайба Kraft KF-SLN 70101 MWF за семейството с товар от 7 кг. Изберете кола като предишната, която работи в интензивен режим три години. Надявайки се да купя добра замяна. Информационното съдържание на машината оставя много да се желае. За 2 месеца работа с тази машина разкриха следните недостатъци:

 • Няма отделно изплакване, това е пълен ужас за съвременните технологии;
 • програмата за бързо измиване наподобява много изплакване, подчертавам много малко количество вода, не се дърпа за измиване;
 • съдът за прах е изключително неудобен;
 • за бързо измиване ви съветвам да се миете само с гел, тъй като прахът дори няма време да се разтвори, водата се събира и след няколко минути се източва;
 • клапанът за подаване на вода е шумен, вероятно защото набирането се извършва на много малки порции;
 • няма програми със средна продължителност, с изключение на програмите за бързо измиване са проектирани за 3 или повече часа и това вече е износването на бельо;
 • Режимът Auto Clean е безполезен и неефективен.

Според мен машината не е направена за хора, за да се спестят пари и пари в брой на потребителите. Най-вероятно устройството няма да удължи гаранционния срок. Така че, не съветвам никого.

   

1 коментар на читателя

 1. Граватар Анна Анна:

  Да, да, по еднократен акаунт, потвърждавам! Използвахме го точно една година, след това дъската изгоря и не е възможно да я сменим. Поръчката не е реалистична. Майсторите не се задължават да правят! Отвратителна компания!

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини