Всичко за пералните машини

Какво е по-добре за съдомиялните - отзиви

почистващи препарати за съдомиялна машинаИма много имена и категории средства за съдомиялни машини. Някои продукти са предназначени за миене на съдове, други за грижа за съдомиялна машина. Без да сме експерт в тази област, е много трудно да направите правилния избор, затова решихме да съберем отзиви за най-добрите инструменти за съдомиялни машини като част от тази статия. Кой друг освен потребителите, които многократно са опитвали тези инструменти, ще помогнат да направите този избор.

За праховете за съдомиялна машина

Полина, Москва

Край прах за съдомиялна машина Използвам Klassic вече втора година и съм много доволен, съдовете се мият до блясък. Винаги използвам сол с пудрата, както и средство за изплакване, но на други марки. Когато миялната машина беше нова, имах сериозни проблеми с подредбата на съдовете и дозировката на продукта, така че резултатът от миенето не ме устройваше. Опитах се да сменя перилните препарати, но след това се разочаровах и исках да продавам напълно съдомиялната машина.

Средствата за миялната машина нямаха нищо общо, просто беше необходимо да използвате средство за изплакване заедно с праха, да изберете правилната програма за миене и да не претоварвате пералната камера. Сега всичко е наред. прах финиш Klassic не се променя, тъй като дори и при минимална доза качеството на измиването е много приемливо. Препоръчвам този прах на всички собственици на съдомиялни машини.

Татяна, Екатеринбург

Напоследък предпочитам да купувам прах за съдомиялни машини Calgonit от Finish. Вярвам, че този инструмент има много предимства:

  • Измива чинии за пет с плюс;
  • големи икономични и удобни опаковки;
  • мирише страхотно, лимон;
  • Струва доста евтино.

Четох отзивите, някои казват, че праховете се отмиват лошо, остават върху чиниите и след това го изяждаме с храна. Не е склонен да се доверява на такива решения. Разбира се, не проучих чиниите под микроскоп, но нищо като мръсотия или химия не остана върху тях. Те дори не миришат на нищо, въпреки че самият прах има доста остра миризма на лимон. Купувам почистващ препарат Calgonit от Finish, в жълт пакет от 2,5 кг, в момента той е най-добрият за мен.Klar прах

Катрин, Москва

Преди прахът, който беше по-евтин, беше избран за съдомиялна, сега обстоятелствата ни накараха да мислим за здравето на малко дете. Първоначално преминах към ръчно измиване на чиниите на бебето с добавяне на глицин, но след това отново реших да автоматизирам процеса, като добавих много висококачествен и безопасен немски прах Klar.

Производителят посочва, че не причинява алергии, съдържа само естествени съставки, които не остават върху съдовете след измиване и перфектно измива съдове. Всъщност качеството на измиването е малко по-лошо, отколкото например с финишният прах, но тъй като е подходящ за детски ястия, го приемам поне временно. Този прах е един от най-евтините, ако вземете линия екологично чисти прахове, така че ако се грижите за здравето, може би трябва да му обърнете внимание.

За измиването на таблетки и капсули

Сергей, НовгородПриказни капсули

Когато в моето семейство се появи миялна машина, аз станах истински щастлив човек, защото радостта от миенето на чинии на ръка ми идваше. След първото изстрелване разбрах, че няма нищо по-добро от автоматично измиване - няма да миете съдовете с ръце, и това въпреки факта, че използвах най-евтината пудра. Смених този прах, когато се наложи да измия лист за печене от изгорена мазнина, реших да опитам таблетки Filtero 7 в 1 и просто се влюбих. Сега не е нужно да се занимавам с пудрата и изплакванията, хвърлих хапчето, натиснах няколко бутона и работата беше свършена. За цената се оказва не много по-скъпо, за голяма опаковка от 90 таблетки плащам 1250 рубли - доста изгодно.

Елена, Москва

Вече 1,5 години използвам капсули за съдомиялни машини Fairy.Започнали да ги използват, защото съдовете започнали да се покриват с малки пукнатини от праха за пране и бързо се провалили. Капсулите решиха проблема, сега ястията издържат много по-дълго. Приказни капсули са най-добрият начин да мия чиниите, а освен това са много удобни за употреба.

За геловите продукти

Мария, Москва

Търсех приемлив препарат за миене на деликатни съдове. В началото се спрях на капсули, хареса ми качеството на миене на съдове, но цената е плашеща. След това превключих и все още използвам гел за съдомиялна машина Top House. Мисля, че за миене на крехки и капризни съдове - това е най-добрият избор, защото получих качество на достъпна цена. Изглежда гелът мие чиниите по-добре от праха, тъй като винаги се разтваря напълно, прахът, поне когато го използвах, винаги частично оставаше в отделението. Ако все пак използвате прах, опитайте гел за сравнение - няма да съжалявате.

Яна, Санкт Петербург

В началото, като много начинаещи собственици на ПМ, използвах прах. Тогава се зачудих кое лекарство ще е по-добро и започнах да търся. Опитах хапчета, после капсули. Капсулите ми харесаха повече, използвах ги известно време, но след това с лека ръка от приятел преминах на измиващ гел Charmy Crystal. Измива ястията отлично, удобен е за употреба и е доста евтин. Много ми харесва, жалко е, че опаковката е малка само 420 g.

За продуктите за грижа за съдомиялни машини

Кристина, Рибинскпочистващ препарат за съдомиялна машина

Две години всеки ден миех чиниите в съдомиялната машина и бях много щастлив. И какво, маникюрът е непокътнат, кожата на ръцете не страда, не живот, а малини. Но радостта отстъпи място на разочарованието, когато стените в съдомиялната машина бяха мазни и самата машина започна да излъчва силна неприятна миризма. Опитах се да разкъса ръчно машината отвътре, но миризмата все още остана. Тогава опитах продукта за грижа за съдомиялна машина Magic Power, изсипах го в съдомиялната машина според инструкциите и стартирах програмата за миене. След процедурата миризмата изчезна и качеството на миенето на съдовете се подобри. Сега съм безкрайно щастлив, така че почиствам съдомиялната машина веднъж на 4 месеца и всичко е наред.

Иля, Москва

Търсих добър препарат за почистване на съдомиялни машини и в крайна сметка се настаних на немския Reinex. Евтин и ефективен, по едно време измива добре съдомиялната машина от мръсотия и варовик (дори се измива под гумени ленти). Забелязах, че продуктът работи много по-добре, ако първо почистите филтрите за прах и маркуча за източване. Препоръчвам да се използва!

За да обобщим, отбелязваме много инструменти за съдомиялни машини, но наистина има малко достойни и тази идея се потвърждава от потребителите на „железни асистенти“. Надяваме се, че нашата селекция от отзиви ще бъде полезна, късмет!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини