Всичко за пералните машини

Преглед на директното задвижване на пералнята Samsung

Преглед на пералните машини на Samsung с директно задвижванеНиският шум, високото качество на измиване, скоростта и икономичността са само част от предимствата на директното задвижване в сравнение с колега на колана. Последните постепенно, но неизбежно се превръщат в минало, отстъпвайки по-надеждни, безопасни и издръжливи машини. И не е изненадващо, че повечето потребители искат да закупят модерни задвижващи шайби.

За да улесните избора, ви предлагаме да се запознаете с преглед на най-добрите перални машини за директно управление на Samsung. Благодарение на подробните описания с технически възможности и реални прегледи ще бъде по-лесно да се определи подходящата опция. Така че нека започнем.

Samsung WW80K42E06W

Samsung предлага широка гама машини за директно задвижване. Прегледът се отваря с най-евтиния сред разглежданите модели - WW80K42E06W, чиято средна цена е около 31 000 рубли. Въпреки достъпната цена, тази шайба има с какво да се похвали.

 1. Първо, той е оборудван с генератор Eco Bable, с който обичайното почистващо средство се превръща в пяна с активен кислород. Получените везикули лесно проникват в тъканните структури и бързо елиминират дори упорити петна.
 2. Второ, инверторният двигател Digital Inverter, благодарение на магнитното поле, намалява триенето и вибрациите по време на работа на устройството. В резултат нивото на шума не надвишава 53 dB по време на измиване и 74 dB по време на цикъла на въртене.
 3. Трето, дистанционно отстраняване на проблеми чрез мобилно приложение - Smart Check. Отстраняване на проблеми с машинната система с няколко докосвания, което спестява време и пари за следпродажбено обслужване.
 4. Четвърто, самопочистващ се барабан специален режим Eco Drum Clean. Освен това самата машина ще ви информира за необходимостта от почистване и няма да изисква допълнителни почистващи препарати.

Що се отнася до техническите характеристики, тук пералнята показва отлични параметри. Поради дълбочината от 45 см, техниката е тясна и компактна, което не пречи едновременно да се мият до 8 кг сухо пране. Енергийният клас е на най-ниското ниво, а ефективността на изпиране и въртене е сред най-добрите за машина от този клас. Не последната роля се играе от 14 различни опции за пране, което ви позволява да изберете най-подходящия вариант за всяка тъкан и степен на замърсяване. Те включват супер изплакване, задушаване, както и програми за черни, детски и пухени неща.

Интензитетът на въртене също се привлича до 1200 оборота в минута, докато няма характерно „прескачане“: автоматично балансиране се контролира. Машината е безопасна и благодарение на защитата от течове, автоматично заключване на контролния панел и проследяване на разпенването. Възможно е също така да се определи времето за завършване на измиването.

Samsung WW90J6410CW

Следващата марка е малко по-скъпа от предишната - WW90J6410CW, а увеличената цена се обяснява с подобрени характеристики и по-голям капацитет. Максималното натоварване на прането за тази пералня достига 9 кг, което също се отрази на увеличаването на размерите на машината до 60/55/85 (ширина / дълбочина / височина). Има и други отличителни параметри:

 • заедно с клас A +++ за консумация на енергия, ефективността на измиване и въртене са на ниво А;
 • скоростта на въртене на барабана по време на въртенето достига 1400 оборота;
 • сред 14 програми има уникални режими за пране на дънки, връхни дрехи, както и функции за предотвратяване на сгъване и предварително премахване на петна;
 • Диамантен барабан за тихо и качествено измиване.

В допълнение към тези функции машината има стандартни функции. Сред тях са измиване с мехурчета, интелигентно управление, самопочистващ се барабан, автоматично следене на нивото на пяна и дисбаланс. Пералнята също има детска ключалка, защитен корпус, промяна в температурата, избор на края на прането и звук. Налични са интелигентни проверки за диагностика.

Samsung WW80K42E06W Samsung WW90J6410CW

Потребителите реагират добре на WW90J6410CW, наричайки модела истински работен кон. Така че, има пълно отстраняване на упорити петна и неприятни миризми по време на едно измиване. Оборудването на машината е подчертано с надежден предпазител, който позволява измиване с пренапрежения. Що се отнася до недостатъците, тук по-скоро желанията на производителя са да добави функция за източване към машината.

Samsung WW12K8412OW

Време е да помислим за най-скъпата шайба за директно задвижване - Samsung WW12K8412OW. Цената му е около 80 000 рубли, което е с порядък по-висок от стандартните автоматични машини от линията Samsung. Защо така Цената се обяснява с много работни нюанси, функции и функции.

 1. Възобновяване. Опцията „Добавяне на измиване“ ви позволява да изоставите забравен артикул, без да спирате текущото пране.
 2. Дистанционно управление. Иновативната функция „Smart Control“ стартира, спира, превключва режими чрез приложението за смартфон.
 3. Speed. Ускорено, но високоефективно измиване поради допълнително подаване на вода и интензивно въртене на барабана.
 4. Чистотата. Интензивното накисване вместо стандартното дава време на прането да се накисне по-добре в почистващ препарат и да се почисти от силни петна.
 5. Спестявания. Благодарение на цифровия мотор от инвертора, машината издържа дълго време (10-годишна гаранция), като същевременно спестява енергия.
 6. Капацитет. Повишено натоварване до 12 кг.

Също така сред „плюсовете“ са текстовият дисплей с подсветка, най-добрите класове за ефективност и консумация на енергия, въртене до 1400 оборота и осветление на барабана по време на цикъл на работа. Има и други технологии на Samsung: VRT plus, генератор Eco Babble, Smart Check и много други.

Като бонус е включена ексклузивна програма за поддръжка на услуги.

Такъв агрегат не може да заслужи много положителни отзиви. Предимно потребителите възхваляват простор, безшумност, възможност за презареждане и стилен дизайн. Следователно, за голямо семейство такава машина е идеално решение на проблема с големи промивки.

Samsung WD806U2GAGD

За почитателите на метално сивия нюанс представяме пералня Samsung WD806U2GAGD. В допълнение към нестандартния дизайн, той има поразителна характеристика - наличието на сушене, което позволява сушене до 4 кг пране наведнъж. Други характеристики на машината са следните:

 • оптимални класове консумация на енергия и ефективност на измиване със завъртане - съответно A +, A и B;
 • интензитет на въртене около 1200 оборота;
 • промяна на скоростта на въртене и изключване;
 • частична защита срещу изтичане на вода;
 • „Замък“ от деца;
 • резервоар, изработен от пластмаса;
 • отваряне на вратата на люка на 180 градуса, което осигурява удобно зареждане и разтоварване на пране;
 • 10 режима с предварителна програма, отстраняване на петна и експресно измиване;
 • таймер за забавяне на старта;
 • Диамантен барабан, Еко Bubble измиване и Smart Check самотест;
 • VRT плюс технология, която минимизира шума.

Samsung WW12K8412OW Samsung WD806U2GAGD

В ценовия сегмент има перална машина от 50 000 рубли, което се обяснява с отлични експлоатационни характеристики. Много потребители оцениха тази машина, а средната оценка на единицата е 4,5 по петточкова скала. Сред предимствата са тясно тяло, липсата на вибрации, нежно измиване и функционалност. Има и отрицателни коментари - изтичане на резервоар след годишна употреба и малко почукване по време на цикъла на въртене.

Samsung WD70J5410AW

Друга пералня-сушилня, която освен измиване, предлага да изсуши до 5 кг пране, използвайки технологията за остатъчна влага. Предимството на този подход е възможността да се определи степента на допустима влажност, без сухи стоки и разхитена консумация на енергия. Подобна функция свидетелства за "напредналост", тъй като в процеса участват два термометра и електронно управление Fuzzy Logic наведнъж. Други спецификации са средни.

 1. Капацитет около 7 кг.
 2. Метод за измиване на еко баба.
 3. Сушене в два режима.
 4. Класове на ефективност на измиване и консумация на енергия на ниво А.
 5. Обилно изплакване поради увеличения обем на консумираната вода за цикъл от 77 литра.
 6. Частична защита на случая срещу възможни течове.
 7. Заключване на контролния панел.
 8. Контролирайте дисбаланса на барабана и разпенването.
 9. 14 режима, включително деликатен, икономичен, бърз, както и двойно изплакване, отстраняване на петна и накисване.
 10. Възможността да се определи края на цикъла.
 11. Вариация на температурата на водата.

Samsung WD70J5410AW

Налични са и саундтрак, Smart Check и самопочистване на вътрешната повърхност на барабана с помощта на технологията Eco Drum Clean. Потребителите отбелязват удобството при регулиране на броя на изплакванията, необходими във всеки режим, интензивно завъртане от 1400 оборота, допълнителна защита на вратата и удобен интерфейс. Недостатъците са ограничения брой програми за сушене и неправилно посочената дълбочина с грешка 12,5 cm.

Широка гама перални машини от Samsung с директно задвижване правят възможно избора на машина с най-подходящата функционалност. Особено ако се ръководите от горните прегледи въз основа на реални отзиви и технически спецификации. Основното е да не преследвате красиви звукови технологии, а трезво да оцените необходимите и безполезни опции и режими.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини