Всичко за пералните машини

Преглед на пералните машини на Samsung с инверторен мотор

Перални Samsung с инверторен моторКоя автоматична машина да избера? С колектор или инверторен двигател? Сред потребителите съществува мнение, че е по-добре да се даде предпочитание на инверторните двигатели, тъй като те са по-надеждни и издръжливи, не изискват редовна поддръжка. И това е вярно, следователно световната марка Samsung активно използва тази технология при производството на съвременни перални машини.

Обхватът на перални машини на Samsung с инверторен двигател е много широк и може да бъде доста трудно да се избере конкретно устройство. Предлагаме ви авторски преглед на най-популярните автоматични машини, оборудвани с инверторен двигател.

Samsung WW70K62E00W

Тази инверторна пералня, безспорно, заслужава вниманието на потенциалните купувачи. Тя получи голям брой петзвездни отзиви от потребители, в които бе забелязана практическа безшумност по време на работа, голям брой специални програми и добавки, отлично качество на измиване и въртене и стилен дизайн. Samsung WW70K62E00W е наистина много добър. Това може да се види чрез изучаване на основните му характеристики:

 • просторен барабан (позволява да зареждате едновременно 7 кг сухи неща);
 • най-добрият индикатор за класа на пране - A;
 • добра ефективност на въртене (максималната възможна скорост на въртене на барабана в този режим е 1200 оборота в минута);
 • електронен тип управление (всички основни параметри на пране се задават с помощта на вградения електронен програмист);
 • 14 специални режима на измиване.

Голямото разнообразие от програми ви позволява да изберете правилната за пране на всякакви тъкани, неща, които изискват специални грижи. В арсенала на машината има такива режими като: "Памук", "Памук Еко", "Синтетика", "Спално бельо", "Детски дрехи", "Тъмни тъкани". В допълнение, интелектът може да ви предложи: деликатно, икономично, интензивно, предварително, бързо или парно измиване. Що се отнася до интересните допълнения, шайбата е оборудвана със следните функции.

 1. "Еко балон". С помощта на тази технология се образуват многобройни мехурчета, прахът за пране бързо се разтваря във вода, наситена с въздух още на първия етап на измиване. Поради това перилните препарати проникват много по-бързо в тъканта, дрехите се перат по-щателно и по-внимателно.
 2. „AddWash“ - позволява на потребителя да зарежда нещата в барабана, след като вече е започнало пране. Това може да стане чрез специално предвидена малка врата, която се намира на люка.
 3. Еко почистване на барабани. Позволява ви да активирате режим на самопочистване, който премахва натрупаните отлагания и отпадъци от повърхността на барабана.
 4. Забавяне на началото на измиването. Той позволява да се забави стартирането на устройството за период от 1 до 24 часа.

И накрая, Samsung WW70K62E00W има възможност да контролира прекомерното разпенване, да предотвратява детската намеса чрез заключване на панела и да извършва самодиагностика на неизправностите в системата. Средната цена е около 34999 - 39999 рубли.

Samsung WW70K62E00S

Този модел е много подобен на предишната версия, разположен в приблизително същия ценови диапазон. Той има отличен набор от програми, функции. По-подробно описание на параметрите на единицата:

 • вместимост на барабана - 7 кг;
 • челен тип зареждане на бельо;
 • най-висок клас на измиване;
 • технология за измиване на мехурчета;
 • 14 програми за пране;
 • меден барабан;
 • електронен тип управление.

Пералната машина се характеризира с високо ниво на икономия на ресурси. Консумацията на енергия на цикъл е 0,91 kWh, консумацията на вода е 42 литра. Автоматичната машина разполага с усъвършенствана технология AddWash, която ще позволи на потребителя да презареди прането след като вече е стартиран процесът на пране.

Възможността за презареждане обикновено се оценява високо от домакините, тъй като често след началото на миенето се посещава идеята, че би било хубаво да хвърлите няколко барабани, изтрити в барабана.

SAMSUNG WW70K62E00W WW70K6200S

Режимите на пране, програмирани в интелекта, са доста разнообразни. Лесно можете да намерите програма за пране на детски дрехи, изделия от памук и вълна, тъкани, изискващи деликатна грижа, спално бельо и черни дрехи. Възможно е да изберете икономичен или бърз режим на измиване, обработка с пара или самопочистване на барабана от замърсявания.

Samsung WD80K5410OS

Този модел от гамата на Samsung се сравнява благоприятно с възможността за изсушаване на измитото пране. Вграденото сушене ще позволи веднъж завинаги да реши проблема с липсата на място за окачване на неща. Обработката на прането с нагрят въздух ще ви позволи да извадите чисти и напълно сухи дрехи от сушилнята. Така че, за да разберете всички предимства на пералня, подробно описание на нейните възможности ще помогне:

 • барабанът съхранява едновременно до 8 кг сухо пране;
 • максимално натоварване по време на сушене - 6 кг;
 • Eco Bub технология;
 • функция на презареждане на неща по време на пране;
 • 13 специални режима на измиване;
 • меден барабан;
 • най-високият клас на качество на измиване;
 • електронно управление на разузнаването;
 • висока скорост на въртене - до 1400 об / мин.

Машината с възможност за сушене на дрехи има леко увеличени размери, в сравнение с предишните опции. Значи височината, ширината и дълбочината му съответно са 85, 60, 60 сантиметра. Основни функции, като: защита от течове, детска намеса, прекомерно разпенване, забавяне на началното време на процеса на измиване, самодиагностика на неизправности, разбира се, присъстват.

Оборудването е оборудвано с цифров дисплей, на който можете да следвате индикацията за напредъка на програмата и оставащата продължителност на измиването.

Разбира се, наличието на вградено сушене не може да не повлияе на крайната цена на единицата. Цената на пералня с инверторен двигател варира от 65499 до 67 499 рубли.

Samsung WW90M64LOPO

Стилна, модерна инверторна пералня Samsung WW90M64LOPO - първокласна опция на пазара за домашни уреди. Цената на единицата се колебае около 70 хиляди рубли, но се оправдава с шикозната функционалност и технологии, използвани при производството на SMA.

Отличителна черта на шайбата може да се счита за технологията QuickDrive, която ви позволява да намалите времето за измиване с 50 процента и да намалите консумацията на енергия с 20 процента. Качеството на измиване изобщо не се променя, но остава много високо. барабан Q-Барабанът се движи независимо от задната стена и натоварените в него неща се въртят много по-интензивно, което обяснява значителното ускоряване на процеса на измиване. Параметри на Samsung WW90M64LOPO:

 • много просторен барабан, който може да поеме до 9 кг сухо пране;
 • клас завъртане - А, максимална скорост - 1400 об / мин;
 • функция за измиване на мехурчета;
 • 14 специални програми;
 • технология "AddWash";
 • корпус, устойчив на теч;
 • блокиране от детска намеса.

SAMSUNG WD80K5410OS WW90M64LOPO

Пералната машина осигурява режим „Лесно гладене“, следи за прекомерно образуване на пяна по време на основното измиване или изплакване и показва информация, важна за потребителя на цифровия дисплей: оставащото време до края на измиването, продължителността на избраната програма и напредването на режима.

В случай на неизправност, тя сама ще диагностицира системата и ще открие неизправност.

Samsung WW70J52E0HS

Пералня, която има всички параметри, необходими за комфортна употреба, които се комбинират с приятна цена - от 31 999 рубли. Потребителите, които активно работят с уреда, отбелязват основните му предимства: нисък шум по време на цикъла на въртене, стилен дизайн, добро качество на измиване, висока икономия на ресурси. Основните характеристики на AGR:

 • вместимост на барабана - до 7 кг пране;
 • скорост на въртене - до 1200 об / мин;
 • електронно управление на разузнаването;
 • Еко почистване на барабани;
 • Еко балон функция
 • консумация на вода и енергия на цикъл, съответно 42 литра и 1,05 кВт * ч.

Автоматичната машина се характеризира с доста високо ниво на безопасност: предпазва устройството от внезапни падания на напрежението, от намесата на деца, от прекомерно разпенване. Снабден с функция за самодиагностика на възникващи неизправности, възможността за забавяне на началото на измиването.

SAMSUNG WW70J52E0HS

Intellect предлага на потребителя следните режими: памук, тъмни тъкани, детски дрехи, обработка с пара, интензивно и бързо пране. Можете независимо да промените зададените от системата параметри, като коригирате скоростта на въртене и температурата на водата със специални бутони на контролния панел.

Глобалната марка Samsung се грижи за качеството на домакинските уреди, предлагани на потребителите, следователно се стремят да използват най-новите разработки и съвременни технологии в производството. Инверторният мотор е една от такива новости, което значително увеличава живота на автоматичните машини, прави ги по-надеждни и здрави.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини