Всичко за пералните машини

Преглед на пералнята на Samsung с допълнително пране

Преглед на пералнята на Samsung с допълнително пранеИзключителната технология AddWash, въведена в линията на автоматичните машини на Samsung, позволява на потребителя да зарежда прането директно в устройството по време на пране. Това може да бъде удобно, когато просто сте забравили да облечете нещо и сте стартирали режима или ако трябва да изплакнете и изтръгнете определено парче облекло и следователно трябва да го добавите към основното бельо само в самия край на избраната програма.

За да помогнем на купувача да вземе решение за пералнята Samsung с допълнително зареждане на спално бельо, ще предоставим рейтинг на най-популярните модели, ще обсъдим основните им параметри, характеристики и цена.

Как работи системата за презареждане?

Автоматичната машина на Samsung серия AddWash се различава от конвенционалните модели на съвременни перални машини по наличието на основния люк на малка вградена врата, която ви позволява да презаредите забравени неща в барабана. В допълнение, всеки програмиран режим на измиване на продукта е конфигуриран така, че спирането му не влияе по никакъв начин на работа, след натискане на бутона „Старт / Пауза“ отново, процесът ще продължи от момента на спирането му.

Всеки модел пералня от тази серия има специални параметри, дизайн, технически спецификации, индивидуален набор от програми за пране. Нека се опитаме да анализираме всички предимства и недостатъци на някои машини на Samsung с възможност за презареждане на бельо, които се предлагат за продажба от производителя.

Samsung WW65K42E09W

Отлична пералня, спечелила доверието и признанието на клиентите. Това се потвърждава от множество положителни отзиви, достъпни в сайтовете на водещи онлайн магазини, продаващи домакински уреди. Основните предимства, отбелязани от потребителите:

 1. Добро качество на измиване.
 2. Голям брой полезни допълнения и функции.
 3. Стабилност на завъртане.
 4. Висококачествен монтаж.

Не може да не отбележим отличната цена / качество на този модел. Средната цена на автоматична машина Samsung WW65K42E09W днес е около 31 хиляди рубли, докато пералнята има всички характеристики, от които съвременната домакиня се нуждае:

 • голям просторен барабан, който ви позволява да зареждате до 6,5 кг сухи вещи едновременно;
 • Интелигентно управление, което предполага наличието в системата на интегриран микропроцесор, който контролира процеса на измиване;
 • наличието на функцията Eco Bubble, по друг начин - технология за измиване на балончета;
 • възможност за дистанционно управление на интелигентността: включване и изключване на програми, можете да започнете да миете с помощта на мобилно устройство, свързано към Интернет;
 • висока скорост на въртене;
 • наличието на керамичен нагревателен елемент в системата, което значително увеличава надеждността на устройството;
 • функция за самопочистващ се барабан.

Този модел има 12 специални програми, осигурява икономично пране, възможност за интензивно накисване на дрехи, бързо петнадесет минути измиване, отлично почистване на бебешки дрехи, черни неща. Разбира се, има някои недостатъци, които потребителите забелязват по време на работа, например, няма начин да изберат нагряване на водата до 30 градуса, има или 20, или вече 40, въпреки че много неща препоръчват миене при точно 30 ° C, доста голям шум по време на цикъла на въртене.

Samsung WW65K42E09W - машина с презареждане и пара, възможност за накисване и интензивно измиване, ще ви позволи не само да премахнете упорити петна от дрехите, но и да направите целия процес удобен: от баналната необходимост да поставите забравено нещо в люка след пускане, обработка на прането с пара преди самопочистване на барабана след измиване.

Samsung WW65K42E08W

Повече от 80 процента от купувачите се съветват да закупят този модел на Samsung SMA. Стилният дизайн на шайбата върви добре с приятна цена и добра функционалност.Като начало трябва да се споменат основните характеристики на машината:

 • вместимост на барабана - до 6,5 килограма;
 • интелектуално измиване;
 • технология за измиване на мехурчета;
 • управление на интелигентността от смартфон;
 • удобен цифров дисплей;
 • система за директно задвижване;
 • защита на корпуса на модула от възможни течове;
 • способността да се определи времето, в което трябва да завърши измиването;
 • "Еко" режим на почистване - позволява да премахнете плесен и мръсотия от повърхността на барабана.

Недостатъците, които бяха отбелязани по време на използването на машината, се сведоха до факта, че тя е шумна по време на цикъла на въртене, има необичайна стъпка на температурата, а именно 20, 40, 60, 95 градуса.

Пералнята ви позволява да изберете необходимата температура за загряване на водата, броя на оборотите по време на цикъла на въртене, оборудвана е с 12 специални режима на измиване, осигурява защита срещу детска намеса и прекомерно разпенване. Машината има програма за отстраняване на сложни петна, режим на подаване на пара. Средната цена на проба е 30 000 рубли, което е напълно приемливо за толкова добро оборудване и функционалност на устройството.

Samsung WW70K62E00S

Пералнята Samsung WW70K62E00S не отстъпва на предишните модели по брой положителни отзиви и добри препоръки. Потребителите отбелязват следните предимства на устройството:

 • голям, просторен барабан;
 • ниско ниво на шум;
 • добър набор от програми;
 • възможност за настройка на избрания режим;
 • високо качество на измиване;
 • барабан "Вихрен барабан";
 • стилен дизайн.

Всъщност барабан, който приема „услуга” в същото време до 7 кг сухо пране, едва ли ще угоди. Освен това, проучвайки отзивите на клиентите, можем да кажем, че машината работи почти безшумно, не вибрира и не „скача“ по време на въртене.

Заслужава да се отбележи сензорният контрол на интелигентността, възможността за включване на "Еко балон", при който мехурчетата, образувани на повърхността на барабана, проникват в тъканта и ефективно се справят със замърсяването. Машината е доста икономична, принадлежи към най-високия клас на консумация на енергия - A +++.

Този модел е снабден с таймер за забавяне на началото на прането с до 24 часа, осигурява контрол на дисбаланса в барабана, има възможност да блокира електронния контролен панел от деца и случайно натискане и предотвратява образуването на прекомерна пяна. Средната цена за Samsung WW70K62E00S е малко по-висока от двете предишни опции и варира от 35190 до 41990 рубли.

най-добрите автомобили на Samsung с допълнително пране

Samsung WW70K62E69S

Пералнята Samsung WW70K62E69S с AddWash също е много популярна сред потребителите. Просторен барабан, 14 програми за измиване, керамичен нагревател, високо ниво на безопасност и икономия на ресурси - всичко това се отнася за този модел! Ако говорим по-подробно за основните характеристики на единицата, то те са както следва:

 • възможност за зареждане на до 7 кг неща в резервоара;
 • интелигентно управление, което позволява на системата да контролира изцяло целия процес на измиване;
 • шанс за дистанционно управление на машината чрез мобилно устройство;
 • най-високият клас на консумация на енергия (A +++);
 • Защита от течове
 • възможността за самопочистване на барабана от замърсявания;
 • керамичен нагревател;
 • барабан "Вихрен барабан".

Машината е оборудвана с цифров дисплей, който показва данни за хода на програмата за пране, както и съвети, които се появяват, когато има някакви грешки в работата.

Устройството ще осигури чистотата на нещата от различни тъкани, перфектно обработва детските дрехи, черните неща, предвижда измиване в големи количества вода, интензивно накисване, дрехи на пара.

Средната цена на описания модел е около 41 хиляди рубли. Доста висока цена е само недостатъкът, който потребителите казват в своите рецензии, публикувани в интернет сайтовете на различни магазини, продаващи домакински уреди.

скъпи перални машини

Samsung WD80K5410OW

Стилна, модерна автоматична пералня Samsung WD80K5410OW заслужава специално внимание.Той е в по-висок ценови диапазон от горните модели, но такъв разход е оправдан.

Първо, това е пералня с пълен размер със сушилня, поради това допълнение има значително увеличение на цената на модела. Второ, заслужава да се отбележи, че капацитетът на пералнята е проектиран да приема до 8 кг сухо пране едновременно, и това, разбирате ли, е доста впечатляващ показател. Що се отнася до по-подробни спецификации, те са.

 1. 3 режима на сушене едновременно до 6 кг неща.
 2. Функцията Eco Bubble, която ви позволява ефективно да измиете дори стари петна.
 3. Интелигентно управление.
 4. Възможност за дистанционно управление на работата на машината от мобилно устройство.
 5. Висока скорост на въртене - до 1400 оборота включително.
 6. Пълна защита срещу различни течове.
 7. Възможност за антибактериално лечение на бельо.
 8. Наличие на AirWash технология.
 9. Осигурено е еко почистване на повърхността на барабана от мухъл, замърсявания и замърсявания.

Моделът, според потребителите, има някои недостатъци, а именно: твърде шумна помпа в режим на измиване с мехурчета, висока цена, големи размери, агрегатът е подходящ за монтаж само в просторни бани. Подобно на много перални машини на Samsung, моделът е защитен от любопитни деца, осигурява възможност за автоматично управление на баланса на барабана, за наблюдение на предотвратяването на излишната пяна по време на измиване. Средна цена Samsung WD80K5410OW е около 64 хиляди рубли.

Марката Samsung активно използва най-модерните и иновативни технологии в своите дейности, взема оригинални технически решения. Перални машини AddWash - потвърждение на това. Те съчетават необходимите функции, интересен дизайн, високо качество на сглобяване. Като се съсредоточите върху закупуването на някой от описаните модели, със сигурност ще сте доволни от избора.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини