Всичко за пералните машини

Преглед на пералнята на Samsung с допълнителна врата

Преглед на пералнята на Samsung с допълнителна вратаНай-големите продавачи на домакински уреди са съгласни, че най-често купувачите купуват модели перални машини, оборудвани с друга специална врата. Интересното е, че нарасналото търсене на стереосистеми, поддържащи addWash, се предизвиква само от компетентна рекламна компания, подготвена от производители, или това допълнение наистина е много полезно и ценно за потребителите? Трудно е да се каже, но ще се опитаме да разберем колко функционални и ефективни перални машини на Samsung с допълнителна врата ще представят за вашия преглед списък на най-добрите модели на пазара.

Защо допълнителен люк

Преди десет години в Америка и някои страни от Западна Европа беше проведено интересно проучване: домакините бяха помолени да изброят основните недостатъци на автоматичните машини с предно зареждане. Повечето от анкетираните се съгласиха по едно нещо - те често се вбесяват от невъзможността да заредят отново забравените неща в барабана след стартиране на програмата за пране.

Интервюираните се оплакаха, че поради един чифт чорапи или лека блуза, трябва да спрете целия процес и след това да започнете отново, а това не е само загуба на време, но и прекалена употреба на вода, прах за пране и електричество.

Може би за някои този проблем ще изглежда дреболия, „светска афера“, но спретнатите и емоционални англичани, германки и французойки приеха такъв пропуск много болезнено. Инженерите на световната марка на Samsung веднага отговориха на мнението и пуснаха серия перални машини с новата функция AddWash. Технологията предполага, че машината, в допълнение към основния люк, има малък прозорец, през който нещата могат да бъдат заредени в барабана.

Разбира се, няма да хвърлите одеяло през малка врата, но да подадете сигнал за тениска, чорапи или панталон е напълно реалистично. Такава интересна функция беше високо оценена от потребителите, затова в този преглед решихме да поговорим за най-добрите CMA модели от тази серия.

Samsung WW70K62E00S

Просторен, удобен и функционален Samsung WW70K62E00S заема гордо място в нашата класация. Купувачите високо оценяват качеството му на изграждане, стилен дизайн, практическа безшумност при работа, икономичност. Моделът е изработен в интересен сребърен цвят, оборудван с удобен сензорен контролен панел, цифров дисплей, въртящ се програмист. Ще се справим с основните експлоатационни характеристики на пералнята:

 • максимален капацитет на барабана - до 7 кг пране;
 • наличието на функцията AddWash;
 • възможността за измиване на мехурчета;
 • надежден инверторен мотор;
 • най-високият клас на консумация на енергия - A +++;
 • богат набор от специални програми за пране;
 • удобно ниво на шума - 58dB;
 • Барабан SwirlDrum.

Размерите на пералнята са сравнително стандартни, 60 * 45 * 85 сантиметра. Електронният тип управление на интелигентността прави машината по-трайна и лесна за използване. Поради големия брой различни сензорни сензори, системата може самостоятелно да взема решения относно параметрите на измиване, като по този начин ефективно изразходва всички видове ресурси. Що се отнася до интересните допълнителни функции, заслужава да се спомене:

 • възможността да се забави началото на прането с до 24 часа;
 • частична защита на случая от аварийни течове;
 • Технология за екологично почистване на барабани;
 • пране на пара;
 • блокиране на контролния панел от деца или случайна намеса на възрастен;
 • система за потискане на дисбаланс.

Ако говорим за минусите на Samsung WW70K62E00S, тогава потребителите са малко недоволни от цената на устройството, считат го за по-ниска цена. Средната цена на модел варира от 34 до 42 хиляди рубли. Но след като анализираме цената на автомобилите с подобни характеристики, можем да заключим, че цената е доста разумна.

Samsung WW65K42E00S

Свободно стояща машина с традиционна марка за директно задвижване на Samsung също има повече от 80% положителни отзиви за различни интернет платформи. Интелигентният контрол, възможността за самостоятелно диагностициране на неизправности, функцията за допълнително зареждане на спално бельо - не е пълен списък на предимствата на този модел. Основните параметри на Samsung WW65K42E00S изглеждат много прилични.

 1. Барабанът ви позволява да сваляте до 6,5 кг сухи вещи наведнъж.
 2. Наличието на удобен и интуитивен цифров дисплей.
 3. Функцията EcoBubble, която ви позволява да измиете мръсотията много по-ефективно.
 4. Клас на консумация на енергия - А.
 5. Максималното въртене на барабана в режим "Spin" е 1200 об / мин.
 6. Челен тип зареждане на бельо.

Какви други предимства ще получи потребителят при избора на Samsung WW70K62E00S? Първо, отличен набор от програмирани режими на пране. На второ място, възможността да се определи времето, в което ще бъде завършено измиването. Трето, машината ще предотврати прекомерното разпенване. Четвърто, ще бъдете защитени от непредвидени течове по случая.

Интелектът предвижда промяна на предварително зададени програми за миене, с помощта на специални бутони можете да регулирате температурата на нагряване на водата, скоростта на въртене. Е, как може да бъде без функцията за заключване на сензорния панел от деца, в този модел той, разбира се, присъства.

Samsung WW70K62E00S Samsung WW65K42E00S

Ако говорим за недостатъците на устройството, потребителите не са доволни от гуменото уплътнение около вратата на люка. В него, както забелязаха купувачите, се натрупват останки от вода, които в края на измиването трябва да бъдат отстранени независимо. Средната цена на една машина варира от 28 до 36 хиляди рубли, в зависимост от посредниците, предлагащи оборудване за продажба.

Samsung WW70K62E69S

Качеството и надеждността на пералнята WW70K62E69S е без съмнение. Не случайно моделът е маркиран с почетната значка „Избор на клиент“. Самостоятелно устройство с тип предно зареждане и интелигентно управление спечели доверието и признанието на потребителите в много страни по света. Ние изброяваме основните характеристики на шайбата:

 • в същото време в барабана могат да се поставят до 7 кг пране;
 • контролната функция от смартфона ще ви позволи да използвате устройството дистанционно;
 • AddWash технологията осигурява добавяне на забравени неща в резервоара;
 • блокирането от детска намеса ще ви помогне да не се притеснявате за редовното изпълнение на избраната програма;

Керамичният нагревател не е склонен към мащабиране, въпреки че някои купувачи и специалистите смятат, че такъв нагревател е дори по-лош от металния.

 • цифров дисплей ще направи използването на шайбата още по-удобно;
 • висок клас на ефективност на измиване ще гарантира, че нещата са идеално чисти.

Основните 14 програми ще дадат на потребителя възможност да избере режима в зависимост от вида и обема на зареденото пране, интензивността на замърсяването му. Сред интересните режими са "Спално бельо", "Захранване с пара", "Пране в голямо количество вода", "Накисване". Пералнята е разположена в средния ценови диапазон, цената на модела е около 36 хиляди рубли. Нямаше съществени недостатъци в работата на устройството от клиентите.

Samsung WW65K42E08W

Стилната бяла автоматична машина също заслужава вниманието на потребителите. Тя е надеждна, практична, има всички необходими функции за съвременна домакиня. Основните параметри на устройството са следните:

 • вместимост на барабана - 6,5 кг;
 • ясен и удобен цифров дисплей;
 • система за директно задвижване;
 • клас на ефективност на измиване - A;
 • Завъртане - до 1200 об. / Мин .;
 • дванадесет основни режима на пране;
 • керамичен нагревателен елемент;
 • функцията за презареждане на неща през специално осигурен прозорец.

Какво друго може да хареса на клиентите на Samsung WW65K42E08W? Възможност за измиване по балонния метод, когато получените мехурчета, преминавайки през тъканта, ефективно се справят с най-сложните замърсители. Барабан, способен да се самопочиства от плака и натрупани отломки.

Има дистанционно управление на разузнаването чрез Wi-Fi мрежа.

Samsung WW70K62E69S Samsung WW65K42E08W

Положителните отзиви, свързани с този модел, са просто извън мащаба. Повече от 80 процента от купувачите са много доволни от избора, съветват единицата на своите приятели и роднини. Потребителите смятат, че цената на машината (около 30 хиляди рубли) е достъпна и приемлива за такава шикозна функционалност.

Samsung WD80K5410OW

Модерна, просторна, стилна машина с вградена сушилня заслужава специално внимание. Голям брой програмирани в интелекта функции привличат потенциални купувачи. Нека разгледаме по-подробно основните характеристики на Samsung WD80K5410OW:

 • максимален капацитет на барабана - до 8 кг сухи дрехи;
 • сушене - до 6 кг спално бельо;
 • 3 режима на сушене;
 • EcoBubble технология
 • функцията за презареждане на забравени неща след стартиране на програмата;
 • ергономичен цифров дисплей;
 • висока скорост на въртене - до 1400 об / мин на барабана;
 • антибактериално лечение на бельо;
 • AirWash технология, която ви позволява да миете нещата с струи въздух;
 • керамичен нагревател;
 • Еко почистване на повърхността на барабана.

Samsung WD80K5410OW

Пералнята е напълно защитена от случайни течове, предотвратява дисбаланс в барабана, контролира и предотвратява прекомерното разпенване, осигурява защита срещу любопитни деца. 14 различни режима на пране позволяват на потребителя лесно да намери правилния. Intelligence има интересни програми: „Пране на смесени тъкани“, „Премахване на петна“, „Икономично измиване“ и други.

Цената на машината рязко се увеличава в сравнение с предишните опции и е около 65 хиляди рубли. Тази цена се получава главно поради модернизирането на агрегата с интегрирано сушене. И това е логично, за възможността да хвърлите нещата в барабана и след известно време, за да ги почистите и изсушите, ще трябва да доплатите.

Така че автомобилите с две врати отдавна са станали популярни в много страни. Възможността за презареждане на спално бельо представлява интерес за потребителите, осигурява по-удобно използване на пералнята. В моделната линия на Samsung, вие със сигурност ще вземете ново устройство с технологията AddWash, която отговаря на вашите изисквания и финансови възможности.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини