Всичко за пералните машини

Най-скъпата пералня

Най-скъпата пералняВ интернет можете да намерите огромен брой отзиви за модели перални машини, оценки за популярност и надеждност на оборудването. Експертите, сравнявайки бюджет и скъпи опции, много често стигат до извода, че няма нужда да харчите много пари за закупуване на „луксозно“ оборудване, достатъчно е да закупите евтина машина, която също добре измива. Ще разберем какво плаща купувачът за избора на първокласно оборудване и колко струва най-скъпата пералня в света.

Най-скъпите коли

Днес не е толкова лесно да изберете най-скъпите шайби, тъй като марките, конкуриращи се помежду си, постоянно произвеждат нови, по-функционални модели. Някои пушки за нападение V-ZUG се оценяват на около 760 хиляди рубли. Миялно и сушилно оборудване на марките Miele, AEG могат да бъдат закупени на цената на чисто нов автомобил от среден клас.

Ако оборудването се произвежда според индивидуалния проект на клиента, тогава можете да платите за машината и 900 хиляди, и половина милиона рубли.

За повечето руски граждани такива перални машини не се предлагат във всеки смисъл на думата. Съществуват обаче и перални машини от първокласен клас, по-приемливи за руските купувачи, които се предлагат за продажба на вътрешния пазар.

V-ZUG WA-ASLQWP-li

Ултрамодерна пералня, отличаваща се с богата функционалност. Технологията EcoManagement ви помага да изчислите колко енергия изразходва вашето оборудване и да намалите консумацията му. Опцията OptiTime позволява интелигентно забавяне на стартирането на програмата. В допълнение към горните предимства, V-ZUG WA-ASLQWP-li разполага с:

 • просторен барабан, позволяващ едновременна обработка на до 8 кг пране;
 • контролен панел, изработен от акрилно стъкло;
 • голям брой програми за пране;
 • вградена система за абсорбция на вибрации;
 • сензорно управление на интелигентността;
 • пълна защита срещу аварийни течове;
 • автоматично управление на консумираните ресурси по време на частично зареждане на барабана;
 • най-високият клас на пестене на енергия "A +++".

Не е необходимо да се говори за качеството на монтажа, то е до номинална стойност. Пералнята е оборудвана с огромно разнообразие от добавки, като забавен старт, записване на потребителски програми, системи EcoStandby, автоматично отваряне на люка, биоензимна фаза и др. Цената на модела е около 440 хиляди рубли, напълно оправдава шикозните характеристики на машината.

LG TW7000DS

Интересен модел, оборудван с две макари наведнъж. Основното отделение е предназначено за измиване на насипни предмети, премахване на упорити петна. Допълнителен мини-барабан може да се използва за почистване на малко количество дрехи, за грижа за продукти, изработени от нежни тъкани. Купувачът със сигурност ще бъде изумен от капацитета на машината; в един цикъл техникът може да обработва до 20,5 кг сухо пране. Характеристики на LG TW7000D:

 • повишена надеждност поради директно задвижване на двигателя;
 • възможност за свързване на оборудване директно към системата за топла вода;
 • дистанционно управление на разузнаването чрез Wi-Fi;
 • 14 различни програми за пране;
 • EcoHybrid функция за сушене;
 • технология за самопочистване на барабани;
 • мобилна диагностика на системните проблеми.

LG TW7000DS V-ZUG WA-ASLQWP-li

Машината е напълно защитена от течове, намесата на деца в процеса на измиване. Интелигентността ще контролира нивото на пяна в барабана и ще предотврати дисбаланса. Средната цена на LG TW7000DS е 170 000 рубли. Не е жалко да се даде такава сума за модерно многофункционално оборудване с два барабана и възможност за сушене на дрехи.

Kuppersbusch WA 1940.0 AT

Швейцарската пералня освен високо качество на сглобяване има отлични технически характеристики. След като плати около 228 хиляди, купувачът ще получи ултрамодерна стилна единица, направена според най-новите технологични разработки. Машината има елементи за специално оборудване.

 1. Влаго и прахоустойчив дисплей.
 2. Уникални барабанни ребра за 3D измиване.
 3. Звукоизолация функция Supersilent Plus.
 4. Сензор, който автоматично открива степента на замърсяване на нещата.
 5. Барабан с LED подсветка.
 6. Сензор за тегло.
 7. Таймер с отложен старт за до 7 дни.

В паметта на машината могат да се съхраняват до 6 програми за персонално измиване. Не е нужно да мислите за пералня, тя ще изчисли необходимото количество почистващ препарат и количеството вода, в зависимост от степента на замърсяване на нещата и тяхната маса. Функцията AquaStop предотвратява случайни течове. Максималната маса дрехи за еднократно зареждане в барабана е 8 кг.

AEG L 9WBC61 B

Отличителна черта на пералнята е революционната система SensiDry. Тя включва оборудването на оборудването с уникална термопомпа, която ви позволява да спестите до 40% от консумираната електроенергия и вода за всеки цикъл на измиване. технология ProSense ще ви помогне да регулирате времето за пране и сушене, като се фокусира върху масата неща, заредени в барабана.

„Умната“ машина само за 180 минути сваля и изсушава до 3 кг неща благодарение на интересната програма „Non-Stop 3h / 3kg“.

В същото време не повече от 10 кг пране могат да бъдат заредени в барабана на пералнята. Дрехите се сушат по технологията за остатъчна влага. Функции за предотвратяване на дисбаланс, прекомерно разпенване и защита срещу деца несъмнено присъстват в този модел. 10 специални програми за пране ви позволяват лесно да изберете желания режим. AEG L 9WBC61 B струва около 158 000 рубли, което е оправдано за модерен, икономичен и многофункционален премиум автомобил.

AEG L 9WBC61 B Kuppersbusch WA 1940.0 AT

LG LSWD100

Пералня с възможност за сушене на дрехи ще се хареса на най-взискателните клиенти. Устройството е оборудвано с два самостоятелни барабана, позволява да миете до 12 кг пране наведнъж, да изсушите до 7 кг дрехи. Основни технологични параметри на LG LSWD100:

 • опция за управление на интелигентността от смартфон;
 • Eco Bubble Technology
 • автоматичен дозиращ сензор за почистващи препарати;
 • Екологична функция за почистване на барабани;
 • SmartThinQ технология;
 • Клас „ефективност на измиване“;
 • 24 програми за главния барабан и 6 режима за допълнителния;
 • висока скорост на въртене - до 1600 оборота.

LG TW7000DS V-ZUG WA-ASLQWP-li

Защитата от течове се осигурява от системата Aqua-Lock. В случай на неизправност машината самостоятелно ще извърши диагностика и ще информира потребителя за причините за повреда. Можете да закупите този модел средно за 300 000 рубли.

Siemens WM 16Y892

Пералнята, която беше високо оценена от клиентите поради своята надеждност и широка функционалност. Тя ви позволява да миете до 9 кг пране едновременно, включва електронно управление на системата. Машината се характеризира с висока степен на енергоспестяване, количеството консумирана енергия не надвишава 0,1 kW * h / kg. функция VarioPerfect осигурява идеалното почистване на вашето пране при оптимална консумация на вода и електричество.

Устройството е напълно защитено от случайни течове, има голям брой режими на пране, които ви позволяват правилно да се грижите за различни видове тъкани. Интелигентността предотвратява дисбаланса в барабана, прекомерното разпенване. Пералнята е оборудвана със сензор Aquasensor, който открива степента на замърсяване на водата. Цената на модела не надвишава 135 000 рубли.

Bosch WKD 28541

Вградена пералня от немски производител с възможност за сушене на дрехи. Технологията ActiveWater осигурява значителни икономии на вода и енергия чрез уникална циркулационна система. Основните характеристики на Bosch WKD 28541 са:

 • в барабана се поставят максимум 7 кг дрехи;
 • сушилната камера побира до 4 кг пране;
 • пълна защита срещу аварийни течове;
 • скоростта на въртене на барабана по време на цикъла на въртене е до 1400 об / мин;
 • опция за защита на детето;
 • забавен стартов таймер.

Bosch WKD 28541 Siemens WM 16Y892

В зависимост от контрагента, сушилня за миене може да бъде закупена средно за 120 хиляди рубли.Съдейки по положителните отзиви от потребителите, устройството оправдава това количество с отлично качество на измиване, висока надеждност, голям брой допълнения и функции.

Haier HWD120-B1558U

Следващото място в класацията на най-скъпите автомобили е дадено на китайския модел Haier HWD120-B1558U. Оборудването за измиване и сушене ще струва на потенциален купувач 135 хиляди рубли. За тези пари производителят предлага монтаж със следните параметри:

 • 29 режима на измиване;
 • оборудвани със сензори, които следят целостта на системата за водоснабдяване и изпускане;
 • два автономни барабана с възглавници;
 • максималната допустима маса пране за зареждане е 12 кг;
 • сушилният шкаф побира до 4 кг неща;
 • сензор за дистанционно управление чрез Wi-Fi точка.

Интелигентността независимо изчислява необходимото количество вода в зависимост от натоварването на барабана, автоматично претегля прането. Програмата за измиване предвижда възможност за запис на отделни потребителски програми в паметта и за самодиагностика на дефекти, възникващи в системата. Оборудването е напълно защитено от прегряване и течове.

V-ZUG WA-ASLQ-li

Елегантна пералня с удобен сензорен екран подсказва възможността за записване на лични програми в паметта на интелекта, което увеличава комфорта при използване на оборудването. Моделът се характеризира с най-високия клас на енергийна ефективност, пълна защита срещу течове, голям брой специални режими на измиване.

Статистиката на EcoManagement помага да се изчисли количеството консумирана електроенергия и да се намали консумацията му. Максималното натоварване на барабана е 8 кг сухо пране. „Умна“ машина ще ви помогне да контролирате пълненето на резервоара с вода, в зависимост от степента на натоварване и замърсяване на нещата. Средната цена на модерна пералня V-ZUG WA-ASLQ-li е 360 хиляди рубли.

Този модел съчетава швейцарско качество, стил и лукс.

Electrolux PerfectCare 900 EW9W161B

Използвайки този модел за измиване и сушене на любимите си неща, не можете да се притеснявате за тяхната безопасност. технология DelicatCare с уникална термопомпа ще осигури оптималната стойност за температурата на водата и желаните движения на барабана, като се фокусира върху вида плат. SteamCare ще ви осигури лесно гладене, като възстановите нещата с пара. Характеристики на пералнята:

 • просторен барабан, който позволява измиване на 10 кг пране едновременно;
 • камера за сушене за обработка до 6 кг неща;
 • сензорна система за управление;
 • двигател с постоянен магнитен инвертор;
 • Функция Time Manager, която настройва времето за пране в зависимост от първоначалното състояние и теглото на дрехите;
 • 10 програми за пране.

Electrolux PerfectCare 900 EW9W161B е оборудван със сензори, които следят целостта на системата за водоснабдяване и отводняване, което предотвратява течове. Цената на машината днес е около 135 000 рубли.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини