Всичко за пералните машини

Преглед на перална машина с два барабана

пералня с два резервоараВсяка добре известна компания за домакински уреди се опитва да изпревари конкурентите във въвеждането на технологии и иновации в своите уреди. Сред пералните машини всяка година има нови артикули, оборудвани с нови и допълнителни функции, които не само правят миенето лесно, но и са с високо качество.

Особено в тази надпревара с иновации се открояват такива големи корпорации като LG, Haier и Samsung, които през 2015 г. въведоха в света перални машини с два барабана. Обмислете техните характеристики.

Хайер Дуо Характеристики

През септември 2015 г. известна китайска компания Haier представи двуетажна автоматична машина на изложение в Берлин. Забележително е, че има два барабана, разположени в един корпус един над друг.

пералня Haier Intelius 2.0Пералня Haier Intelius 2.0 има товар от 12 кг. В същото време долният барабан е предназначен за измиване на 8 кг, а горният за измиване на 4 кг. Барабаните могат да работят едновременно, което е много удобно:

  • първо, възможно е да се мият отделно бели и цветни предмети, възрастни и деца, вълна и памук, като се използват различни програми за това;
  • второ, спестяване на време за измиване;
  • трето, ако има много неща, тогава може да се измие в голям резервоар, но ако не е достатъчно, тогава обратно в малък, това ще спести вода;
  • четвърто, машината има същите комуникации като конвенционална машина, тоест само един входящ маркуч.

Вратите на люка на тази машина са оборудвани с индикатори, които показват етапа на измиване. Размерите на тази машина са 128x60x60 см. Долният барабан е оборудван с функция за сушене. Машината се управлява чрез сензорния екран или чрез wi-fi чрез смартфон.

За ваша информация! Автоматичната машина Haier Intelius 2.0 получи награда за технически иновации.

От недостатъците на такава пералня могат да се нарекат нейните размери, които не са подходящи за малък апартамент. Вторият недостатък е един общ електронен модул за управление, така че ако не успее, няма да можете да миете нещата в нито един от резервоарите. И много субективен недостатък е цената, можете да закупите такава машина за 1800 долара и само в Германия. Този модел не беше получен при масови продажби.

Шайба от LG Twin Wash

пералня LG Twin WashИзвестната корейска компания LG през същата 2015 г. на едно от изложбите в Лас Вегас също представи пералня с два резервоара. Този модел е значително различен от предишния. Това е конвенционална машина за предно зареждане, към която отдолу е свързан допълнителен блок с барабан. Този блок изглежда като подиум или платформа.

Допълнителна единица може да бъде свързана с други модели. перални машини от LG, Измиването може да се извърши както в един барабан, така и в два наведнъж. Пералнята е оборудвана с надежден инверторен мотор, който е гарантиран за 10 години. Тази автоматична машина е представена в три версии, различаващи се в натоварването на основния барабан, а именно има модели с натоварване от 17, 19 и 21 кг. Цветът на автомобила е бял и метален.

Друга особеност на машината и нейното предимство е, че основният резервоар е разположен леко наклонен навътре и е на такава височина, че когато слагате и издърпвате прането, не е нужно да се огъвате. Можете да започнете да миете както от контролния панел, така и от смартфон чрез wi-fi. Пране в такава машина преминава на ново ниво. Сега нямате търпение прането да се натрупа, но го измийте, ако е необходимо, в малък барабан. Особено удобно е да се перат спортни дрехи, както и дрехи, изработени от нежни тъкани. Всички технологии, използвани от разработчиците на LG в конвенционалните машини, също са внедрени в тази, например, 6 Motion и TurboSteam технология.

Този модел на автомобила е представен засега само на пазара в Южна Корея. Когато се появява на руския пазар и на каква цена, все още няма информация за това.

пералня LG Twin Wash

Двойна машина за миене: 2 в 1 машина

Двойна шайбаДизайнер от Китай представи един от своите дизайни, пералня Dual Washer, в корпуса на който има два барабана, а единият е вътре в другия. Въпреки това, в такава машина без страх можете да перете бели и цветни неща. Обемът му обаче е сравнително малък. Измиването с такава машина спестява вода, електричество и време.

Така че автоматичната машина с две макари е новост на световния пазар на домакински уреди, който все още не е достъпен за руския потребител. Разбира се, той има няколко предимства, но дори и без такива подобрения можете да изберете отлична версия на конвенционална машина с предно или вертикално натоварване, която има много полезни режими и функции.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини