Всичко за пералните машини

Рейтинг на пералня Samsung

Оценка SM SamsungДомакинските уреди значително улесняват живота на съвременните жени, като им помагат ежедневно в домакинските работи. Автоматичните перални са се превърнали в незаменими помощници на домакините, спестяват време и се отпускат, докато машината прави прането. Но как да изберем перфектната пералня от представеното разнообразие от модели на пазара за домашни уреди?

Автоматичните машини на световната марка Samsung отдавна печелят признание и доверие от страна на клиентите. Компанията се е наложила като надежден производител на качествени продукти. Оборудването е представено в широк асортимент, моделите се различават помежду си в набор от функции, размери, начин на зареждане, цена и др. Преди да купите, препоръчваме да се запознаете с актуалната класация на пералните машини на Samsung, да проучите върха на най-добрите модели, които се предлагат за продажба на руския пазар.

Samsung WW65K42E08W

Този модел е получил голям брой положителни отзиви от потребителите на най-големите сайтове, продаващи домакински уреди. Отличната функционалност, съчетана с приемлива цена, позволява на Samsung WW65K42E08W да заеме гордо място в класацията. Особеността на този модел е наличието на функцията "Еко балон", когато се използва, мехурчетата, издигащи се от дъното, преминават през тъканта и лесно отстраняват дори най-сложните замърсители.

Заслужава да се отбележи още една интересна функция - възможността за дистанционно управление на шайбата от мобилно устройство с помощта на Wi-Fi мрежа. Подобно допълнение беше високо оценено от потребителите на този модел Samsung. Черти.

 1. Барабанът побира до 6,5 кг сухо пране на цикъл.
 2. Вид на предното зареждане
 3. Способността, ако е необходимо, да зареждате забравени неща в барабана, когато процесът на миене вече тече.
 4. Електронно управление на разузнаването.
 5. Удобен цифров дисплей.
 6. Скоростта на въртене може да се регулира от потребителя, въртенето на барабана достига 1200 об / мин.
 7. Икономично потребление на енергия, клас А.
 8. 12 специални програми за пране.
 9. Функция "Самопочистване на барабана."
 10. Диамантен барабан, който предпазва предметите от механични повреди и образуване на макари.

Интелигентното управление позволява на машината да контролира процеса на пране. Ако е необходимо, интелектът коригира избрания от потребителя режим. Консумацията на вода, продължителността на изплакване, въртенето на барабана по време на цикъла на въртене и други условия автоматично ще се коригират в зависимост от степента на зареждане на барабана.

Samsung WW65K42E08W

Трябва да се отбележи, че шайбата има частична защита срещу изтичане, функциите на защита срещу намеса на деца, контрол върху прекомерното разпенване, нивото на дисбаланс. Пералнята ви позволява да зададете времето, в което процесът на пране трябва да бъде завършен. Друга отличителна черта на този модел е способността да се мие с пара. Цената на Samsung WW65K42E08W варира в зависимост от магазина за домашни уреди, който го предлага на потребителите, и е средно 28-32 хиляди рубли.

Samsung WW80K62E07S

Модел, който има повече от 85 процента признания в различни платформи на онлайн магазини. В повечето случаи клиентите отбелязват отлично качество на измиване, висока икономия на ресурси, нисък шум, голям капацитет на барабана. В допълнение, заслужава да се отбележи възможността за измиване на мехурчета, което ви позволява да отмиете тежки замърсявания, функцията за обработка на нещата с пара и самопочистване на барабана. Характеристиките на машината са както следва:

 • барабанът побира до 8 кг пране;
 • сензорно управление на машината;
 • оборудван с цифров екран;
 • ниска консумация на енергия, клас A +++;
 • Предотвратяване на течове на тялото
 • система за блокиране от деца и случайно натискане;
 • автоматично управление на прекомерното образуване на пяна;
 • 14 специални програми, включително икономично измиване, нежно почистване и супер изплакване;
 • таймер за забавен старт;
 • ефективно въртене, достигащо 1200 об / мин;
 • издръжлив керамичен нагревател

Samsung WW80K62E07S

Машината WW80K62E07S е оборудвана с технологията SmartCheck, която ви позволява да диагностицирате устройството чрез смартфон, да идентифицирате възможни грешки и неизправности и да получите предложения за тяхното разрешаване. Цената на пералня е в ценовия диапазон от 30 до 37 хиляди рубли, в зависимост от организацията-продавач на домакински уреди.

Samsung WW80K42E06W

Много висока оценка от потребителите, а именно над 90 процента от положителните отзиви, получи моделът на пералня WW80K42E06W. Отличен набор от функции, съчетан със среден ценови диапазон, прави тази машина много популярна сред потребителите. Устройството има функцията за измиване на мехурчета, възможност за контрол на интелигентността от смартфон и потребителят може лесно да зададе желаното време за завършване на процеса на измиване. Машината се характеризира с висока степен на надеждност поради използването на керамичен нагревател в нея. Основните експлоатационни характеристики.

 1. Голям капацитет на барабана - 8 килограма.
 2. Удобен екран за управление.
 3. Интензивно въртене до 1200 об / мин.
 4. Предотвратявайте течовете на тялото
 5. Ниво на пяна за самоконтрол.
 6. Самопочистване на вътрешната повърхност на барабана.
 7. Барабан, произведен от системата Swirl Drum.

Привлича голям брой налични програми. От 14 различни режима е лесно да изберете оптималните условия за пране за всеки тип плат. И така, пералнята предлага накисване, нежно почистване на пухни дрехи, предмети, изработени от памук, вълна, както и пара и икономичен режим на пране. Можете да закупите Samsung WW80K42E06W в различни магазини за домакински уреди, средният ценови диапазон е 30-33 хиляди рубли.

Samsung WW65J42E0HS

Следващото място в класацията е определено за пералня Samsung WW65J42E0HS. Свободно стоящият блок има тип зареждане на челен барабан. Стилен сребърен дизайн, комбиниран с достъпна цена и добра функционалност.

Машината позволява на потребителя независимо да избира температурата на пране, скоростта на въртене и, ако е необходимо, да настрои времето за завършване на процеса на пране.

Максимално допустимата маса сухо пране, заредено в барабана, е 6,5 кг. Машината има сензорно управление, освен това предоставя възможност да започнете да миете дистанционно с помощта на мобилно устройство. Моделът контролира предотвратяването на дисбаланс в барабана по време на цикъла на въртене, има функция на защита срещу деца и предотвратява прекомерното разпенване по време на измиване.

Samsung WW65J42E0HS

12 програми ви позволяват да изберете желания режим на пране, в зависимост от вида плат и степента на замърсяване. Интелигентното управление ще позволи да се измие много икономично, самата машина ще определи количеството заредена вода, скоростта на въртене, в зависимост от масата на нещата, заредени в барабана. Цената на автоматична машина Samsung WW65J42E0HS варира от 24590 до 29890 рубли.

Samsung WF60F1R0H0W

Почетно място в топ е на модела Samsung WF60F1R0H0W, който също спечели признанието на клиентите. Високото качество на пране, отбелязано от потребителите, се комбинира с доста ниска цена на машината. Атрактивен е и оптималният капацитет на резервоара, който побира до 6 кг сухо пране. Характеристики:

 • интелигентно управление;
 • удобен цифров дисплей;
 • висока сигурност поради вградени блокиращи системи;
 • предотвратявайки дисбаланса на барабана дори с максимална интензивност на въртене от 1000 оборота.

Моделът има няколко уникални режима на пране. Сред тях са премахването на сложни упорити замърсявания, предотвратяване на сгъстяване и нежелани бръчки, както и експресно измиване и нежно почистване на детските неща. Недостатъците включват: липсата на дистанционно управление, липсата на таймер за забавяне на началото на измиването, нивото на шума на устройството достига 74 dB.

Цената за такъв модел пералня, която е в диапазона от 18800 до 22490 рубли, е много доволна.Бюджетен вариант, който е идеален за семейство от 3-5 души.

Samsung WW70K62E69S

Интересен модел от гамата на Samsung, оборудван с функция за дистанционно управление, възможност за презареждане на пране, когато вече е започнало пране, е разбираем и удобен цифров дисплей. Тя се характеризира с висока степен на икономия на ресурси: консумацията на енергия е само 0,13 kW * h / kg, а консумацията на вода по време на един цикъл не надвишава 42 литра. Други спецификации са както следва.

 1. Капацитетен барабан с максимално положено пране до 7 кг.
 2. Touch управление.
 3. Висока скорост на въртене - до 1200 об / мин.
 4. Възможност за отмяна на завъртането.
 5. 14 програмирани режима на пране.
 6. Барабан, направен по технологията Swirl Drum, за да се предотврати повреда на перални тъкани.
 7. Керамичен нагревател, устойчив на мащаб.
 8. Възможността за избор на желаната температура за загряване на вода.

Samsung WW70K62E69S

Важно е също списъкът на наличните режими да включва двойно изплакване, накисване, задушаване до специална програма за пране на постелки. В допълнение, има възможност за самостоятелно почистване на барабана и определяне на времето за завършване на измиването. С една дума, има всичко за качествено почистване на тъканта.

Що се отнася до "минусите", тогава, съсредоточавайки се върху потребителските рецензии, можем да кажем, че машината няма значителни недостатъци. Единственото, което обърка потребителите, беше леко замърсеното тяло на шайбата в областта на контакт с пръсти.

Samsung WW65K42E09W

Качеството и надеждността на пералнята отговаря на всички изисквания на клиентите. Това се дължи на огромния брой положителни отзиви, които този модел е получил. Основните предимства на потребителите считат: нисък шум, отлично качество на пране, възможност за презареждане на пране, стилен дизайн. Основни характеристики

 1. Възможност за едновременно зареждане до 6,5 кг сухи предмети в барабана.
 2. Интелигентно управление.
 3. Функцията EcoBubble позволява ефективно измиване на замърсяването.
 4. Снабдена с система за директно задвижване.
 5. Консумацията на енергия е клас А.
 6. Висока скорост на въртене - 1200 об / мин.
 7. Непропусклив корпус.
 8. Самопочистващ се барабан.

Потребителите възхваляват режима на бързо измиване, който продължава 15 минути. Функцията за обработка на нещата с пара, супер изплакване, програма за отстраняване на петна, режим на накисване позволяват на машината да осигурява висока ефективност на измиване, а керамичният нагревател, разположен в устройството, повишава надеждността на устройството.

Недостатъците, подчертани в изолирани случаи: няма режим на измиване, който ви позволява да загрявате вода до 30 градуса, можете да изберете или температурни условия на двадесет или четиридесет градуса.

 

Някои потребители посочват, че много програми за пране не задават максималната възможна скорост на въртене. Средната цена на модела Samsung WW65K42E09W е 33 хиляди рубли. В този случай според потребителите съотношението цена-качество е напълно оправдано.

Samsung WD80K5410OS

Следващият в класацията ще бъде пералня Samsung WD80K5410OS, която се различава от предишните модели по своята цена. Средната цена е 59 990 рубли, но се оправдава напълно, тъй като автоматичната машина е оборудвана с разширена функционалност, има режим на сушене на перални дрехи. Черти.

 1. Допустимото тегло на пране, заредено в барабана, е 8 кг.
 2. Функцията на презареждане на забравеното нещо директно в барабана по време на процеса на измиване.
 3. 3 програми за сушене.
 4. 14 специални режима на измиване.
 5. Докоснете интелигентността.
 6. Еко Bubble функция или метод за измиване на мехурчета
 7. Директно задвижване (двигателят е свързан директно към барабана).
 8. Завъртане върти със скорост до 1400 об / мин.
 9. Пълна защита от течове.
 10. Прекомерно управление на пяната.
 11. Автоматично балансиране на въртящ се барабан.
 12. AirWash технология, която ви позволява ефективно да почиствате дрехи и да се справяте с лошите миризми.
 13. Почистване на еко барабан.
 14. Възможност за антибактериално лечение на бельо.
 15. Контрол върху времето на завършване на прането.

След като изучавате отзивите на потребителите, можете да идентифицирате следните недостатъци на този модел машина: дълга продължителност на стандартните програми (режимът на пране на памук продължава повече от 4 часа), продължително сушене на прането (около 2 часа и 30 минути, когато отделението е напълно натоварено), залепване на влакна върху дъвката на барабана от изсушени неща , сложна процедура за почистване на филтъра за сушене.

Samsung WD80K5410OS

Моделът Samsung WD80K5410OS е многофункционален, идеален за много семейство, тъй като има впечатляващ капацитет на барабана и осигурява три режима на сушене. Въпреки интензивното въртене и теглото на зареденото пране от 8 килограма, пералнята работи почти безшумно.

Samsung WW70K62E09WDLP

Samsung WW70K62E09WDLP също е популярен сред потребителите, за което свидетелстват много положителни отзиви и максимална оценка на потребителите по петобална скала. По отношение на техническите характеристики този модел на практика не се откроява сред подобни аналози по цена, но не е по-нисък от конкурентните шайби. Забелязват се следните предимства на устройството:

 • оптимален капацитет до 7 кг;
 • най-високият клас на консумация на енергия - A +++;
 • безшумност (не повече от 58 dB);
 • възможността за презареждане на спално бельо;
 • забавен старт през деня;
 • измиване на "Еко балон";
 • дистанционно управление чрез смартфон с помощта на вградената Wi-Fi система;
 • 14 различни режима, включващи използване на пара, накисване, предварително промиване;
 • намалена консумация на вода, която не надвишава 42 литра на цикъл.

Интересен дизайн на пералнята може да се счита за особеност - бял калъф с черни лъскави вложки около вратата на резервоара и на контролния панел. И други параметри, включително барабанът Swirl Drum и неговото самопочистване като част от „Eco Drum Clean“, допълват разширената функционалност на устройството. Но основното, както отбеляза един собственик в припомнянето си, е, че машината „наистина стартира“.

Samsung WW80K42E07S

Моделът WW80K42E07S представлява оптимално съотношение между цена и качество. Така че за 30 хиляди можете да получите пералня с керамичен нагревател, инверторен двигател, класове с висока ефективност и консумация на енергия. Вярно е, че в мрежата има само две отзиви, но всеки от тях има най-висок резултат.

Предимствата включват товароносимост от 8 кг, висококачествено измиване, пълно изплакване, лесна работа и усъвършенстван дизайн. Сред недостатъците е неясният контролен панел, който ще се държи заедно при натискане. Подробните спецификации са както следва.

 1. Консумацията за един цикъл е около 48 литра вода.
 2. Екологичен барабан, направен по технологията Swirl Drum.
 3. Частична защита срещу възможни течове.
 4. Самоконтрол на дисбаланса и нивото на пяната.
 5. Наличието на специални програми (икономия, пране на черни неща, супер изплакване, експрес).
 6. Поддръжка за ексклузивната технология Eco Bubble от Samsung.
 7. Задаване на времето за края на цикъла.
 8. Сребърен оттенък.

Всичко това ни позволява да считаме модела WW80K42E07S за отличен вариант за семейство от 3-5 души. Въпреки това, повечето хора са по-добре да изберат по-просторни шайби.

Samsung WW80K52E61W

Пералнята от Samsung, WW80K52E61W, също принадлежи към средния ценови сегмент. Собствениците на този модел отбелязват освен висококачественото измиване и добрия капацитет (до 8 кг) безшумност, плътно заключване на входната врата, липсата на вибрации, икономична консумация на прах и ясен интерфейс. Това доведе до средна оценка на Yandex.Market от 5 точки.

Стандартни параметри с най-висок клас на консумация A +++, интензивно въртене от 1200 оборота, отлична защита срещу течове и дисбаланс се допълват от някои функции. Основният от тях е барабан, направен по съвременна технология SwirlDrum. Което значително намалява контакта между вътрешната повърхност на резервоара и прането, което се измива, и елиминира увреждането на тъканите. Също така пералнята има и други предимства:

 • керамичен нагревател;
 • самопочистващ се барабан според програмата Eco Drum Clean;
 • разширена функционална функционалност с подаване на пара, накисване, двойно изплакване и икономично измиване.

Samsung WW80K62E07S

Малката дълбочина от 45 см, декларирана от производителя, всъщност не е вярна и възлиза на 52 см. Този факт най-често се среща като недостатък на този модел. Посочени са и други „минуси“ - липсата на блокиране на контролния панел и забавянето при отваряне на люка след края на цикъла.

Samsung WD806U2GAGD

Оценката се допълва от преглед на предния модел WD806U2GAGD. Основното му предимство е наличието на няколко опции за сушене, което значително опростява процеса на измиване. Освен това съществуващите режими на сушене могат лесно да се променят в зависимост от желания резултат: стандартно въртене, полумокро състояние „под желязото“, нискотемпературно сушене до „нула“ или сушене във времето.

Тази функция, заедно с модерен дизайн, компактност и вместимост до 8 кг, се отбелязват в положителните отзиви. Що се отнася до други характеристики, техническите параметри на модела WD806U2GAGD са следните.

 1. Инверторен мотор с електронно управление.
 2. Размери 60/45/85 cm.
 3. Висококласна консумация на енергия (A +).
 4. Максималното въртене е около 1200 об / мин.
 5. Възможността да изключите въртенето и да промените скоростта му.
 6. Повишена безопасност поради блокиране на деца, защита на тялото срещу течове и система за контрол на баланса на барабана и разпенването.
 7. 10 режима, включително детски, деликатен, бърз и предварителен.
 8. Звуков съпровод.
 9. Поддръжка за измиване на балончета.
 10. Самодиагностика с

Сред предимствата на тази марка и поддръжката на SamsungVRTPlus, която може значително да намали нивото на вибрации и шум по време на цикъла. Полезно допълнение е изборът на температура на пране, а възможността за отваряне на вратата на 180 градуса ще направи удобно използването на уреда. Има само един цвят на шайбата - метално сиво с черни лъскави вложки.

Марката Samsung представлява висококачествени перални машини с уникални технологии и усъвършенствана функционалност. А да изберете сред предлагания асортимент е доста трудно. Надяваме се, че нашият подробен преглед на най-популярните модели въз основа на реални отзиви на клиентите определено ще ви помогне.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини